Bij ons op kantoor was het altijd heel erg donker. Dat was heel vervelend omdat je altijd het idee had dat je midden in de nacht aan het werk was. Vandaar dat wij geld ingezameld hebben om het kantoor aan te pakken. Wij wilden er namelijk graag een mooie plek van maken en wij hebben daarom gekozen om led inbouwspots aan te schaffen. Misschien vraagt u zich af waarom wij voor led inbouwspots hebben gekozen. Welnu, dat wil ik u graag even uitleggen. Het is namelijk zo dat wanneer je voor led inbouwspots kiest, je altijd een goede keus maakt. Wanneer je namelijk de specificaties van led inbouwspots vergelijkt met die van bijvoorbeeld halogeenspots, dan merk je al snel dat je hier een wereld van verschil vindt. Wij vonden het heel interessant om te lezen waarom led inbouwspots veel handiger waren dan de traditionele verlichting. Wij hebben daarom ook gekeken waar wij dergelijke led inbouwspots konden vinden. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij een keer naar de site van pretmetled.nl zouden moeten gaan. Deze site heeft namelijk een heel ruim aanbod wanneer het gaat over led inbouwspots. Wij hadden meteen oren naar deze site want als wij ergens iets moois kunnen kopen, dan zullen wij het niet laten. Wij hebben daarom een blik op de site van dit bedrijf geworpen en ik kan u zeggen dat het inderdaad zeer de moeite waard is om deze site te bekijken. Je kunt hier heel veel verschillende soorten led inbouwspots kopen en dat was heel prettig om te merken. Je kunt hier namelijk voor een heel goede prijs de beste producten kopen. Genoeg reden voor mij om eens met mijn collega’s te gaan bekijken welke led inbouwspots wij zouden moeten gaan kopen. Wij hebben gezien wat de mogelijkheden waren en al heel snel hadden wij een selectie gemaakt van de lampen die wij graag wilden aanschaffen. Wij hebben toen gekeken naar de kosten van al deze lampen en wij waren aangenaam verrast toen wij merkten dat wij helemaal niet veel geld hoefden te betalen voor deze verlichting. 

Deze led inbouwspots zijn ook nog dimbaar

Wij hebben uiteindelijk besloten om voor led inbouwspots te kiezen die ook dimbaar zijn. Wanneer je namelijk led inbouwspots koopt die ook dimbaar zijn, dan kun je er zeker van zijn dat je altijd de juiste lichtsterkte in je kantoor hebt. Voor ons is dat heel prettig omdat wij vaak lange dagen moeten maken en dan is het licht niet altijd optimaal. Wij zijn daarom blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij hebben hier heel goede spots kunnen kopen. 

Wij besparen op onze energierekening

De laatste, maar zeker niet minst belangrijke reden om voor led verlichting te kiezen, is dat je op deze manier heel veel geld kunt besparen. De lampen zijn namelijk heel zuinig. Kortom:

  • Wij hebben heel mooie verlichting op deze site kunnen kopen 
  • Wij hebben maar weinig hoeven te betalen 
  • Wij besparen nu fors op onze energierekening

Meer weten over het aanbod van deze site? Kijk dan ook nog even op pretmetled.                        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn