Wij hebben vorig jaar een heel goed jaar gedraaid bij ons op de zaak en dat betekende dat wij dit jaar eindelijk genoeg geld hadden om een nieuwe auto aan te schaffen. Wij hadden deze auto al heel lang op ons verlanglijstje staan, maar omdat de zaken niet altijd even voorspoedig gingen, konden wij deze investering niet gaan doen. Dit jaar was het echter een heel goed jaar en wij hebben daarom meteen een nieuwe auto aangekocht. Een van de dingen die wij vervolgens moesten doen, was de wagen voorzien van het logo van ons bedrijf. Wij hebben namelijk het plan gevat om deze auto een soort rijdend reclamebord te maken zodat wij hopelijk weer nieuwe klanten konden aantrekken door simpelweg in de wagen rond te rijden. Wij hebben daarom gezocht naar iemand die gespecialiseerd was in het aanbrengen van reclame in Roermond. Wanneer wij een goed bedrijf zouden kunnen vinden, zou dat voor ons heel ideaal zijn en wij hebben daarom gewoon gekeken wie gespecialiseerd was in het aanbrengen van reclame in Roermond. Wij hebben toen gezien dat je voor reclame in Roermond even naar Roermondbelettering.nl moet gaan. Deze site is gemaakt door een bedrijf dat zich heeft toegelegd op reclame in Roermond. Dat was heel ideaal om te merken en wij hebben deze pagina dan ook met veel plezier bekeken. Het viel ons meteen op dat deze mensen heel veel kunnen wanneer het gaat over reclame in Roermond en wij hebben dan ook meteen gekeken of het mogelijk was om even met een van deze mensen te overleggen over wat wij allemaal wilden op het gebied van reclame in Roermond en wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij kregen te horen dat wij van harte welkom waren om een keer onze wagen langs te brengen en om samen een keer te brainstormen over de mogelijkheden die er allemaal waren. Wij konden onze wagen al heel snel langs brengen en dat was heel prettig om te merken. Wij konden de wagen namelijk ook niet lang missen, dus hoe eerder wij hem konden laten voorzien van reclame in Roermond, hoe beter het voor ons zou zijn. 

Wij lieten mooie reclame in Roermond op onze auto aanbrengen

Wij hebben onze wagen langs gebracht en wij hebben toen besproken wat wij graag zouden willen en ook wat dit bedrijf voorZoekt u een specialist op het gebied van reclame in Roermond? ons zou kunnen betekenen. Wij hebben gezien dat bij dit bedrijf op het gebied van reclame in Roermond ‘the sky the limit is’ om het maar even in het Engels te zeggen. Men kan hier werkelijk alles realiseren en dat voor een prijs waar niets over te klagen valt. 

Het resultaat is prachtig geworden 

Wij hebben onze auto inmiddels weer kunnen ophalen en het resultaat is echt heel erg mooi geworden. Wij kunnen nu reclame maken in Roermond en de rest van Nederland en dat alles voor een heel goede prijs. Kortom:

  • Wij hebben hier onze auto van reclame voorzien 
  • Wij zijn zeer tevreden over het resultaat
  • Wij zijn voor een heel scherpe prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. 

https://roermondbelettering.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn