Wie ooit een tekst van de overheid heeft gelezen, zal waarschijnlijk gemerkt hebben hoe belangrijk het is om in heldere bewoordingen te kunnen schrijven wat gezegd moet worden. Veel mensen hebben al bij voorbaat een hekel aan het lezen van documenten van de overheid omdat deze vaak heel wollig geschreven zijn. Mocht u hier als ambtenaar iets aan willen doen, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Wij kunnen u op heel veel manieren helpen. Wij zijn namelijk een bureau dat als tekstschrijver voor beleid kan worden ingeschakeld. Als wij voor u aan de slag gaan als tekstschrijver voor beleid kunt u er zeker van zijn dat u een heldere tekst onder ogen krijgt. Als tekstschrijver voor beleid hebben wij namelijk de regel dat wij zinnen kort en krachtig willen formuleren. Wij zullen daarom geen lange zinnen gebruiken om uw boodschap over te brengen. Wij zijn ons er namelijk sterk van bewust dat wanneer u een boodschap over wilt brengen als overheid dat u dit begrijpelijk moet maken voor iedereen. Als tekstschrijver voor beleid helpen wij u daarom graag en wij hopen u dan ook snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Het adres van onze pagina is buromani.

Als tekstschrijver voor beleid zorgen wij dat u een heldere tekst krijgt

Als u ons als tekstschrijver voor beleid inschakelt, dan zorgen wij er graag voor dat deze tekst snel en vlot geschreven wordt. Dat heeft een aantal voordelen. Ten eerste rekenen wij doorgaans een tarief per woord. Dat houdt dus in als wij zeggen dat wij vlot schrijven, wij als tekstschrijver voor beleid ook onze prijzen laag kunnen houden. Zo slaat u dus twee vliegen in een klap. Ten eerste krijgt u van ons als tekstschrijver voor beleid een tekst die heel vlot te lezen is en die heldere taal hanteert, en ten tweede kunt u aanzienlijk op de kosten besparen aangezien wij enkel datgene zeggen dat gezegd dient te worden. Mocht u graag voorbeelden van ons werk willen laten zien, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Op buromani.nl kunt u zien hoe wij te werk gaan en wat u allemaal bij ons kunt bestellen. Wij kunnen namelijk als tekstschrijver voor beleid ook allerlei andere soorten teksten voor u verzorgen. Mocht u daarom graag met ons in zee willen gaan, dan hopen wij u snel te mogen spreken.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij horen graag van u wat u van ons verlangt. Wij zullen dan zo snel mogelijk laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. Kortom:

  • bij ons kunt u een beroep doen op professionele tekstschrijvers
  • wij zorgen er altijd voor dat u snel geholpen wordt
  • wij schrijven teksten die kort en zeer helder zijn

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Wij zullen u, in het geval u ons mailt, zo snel mogelijk antwoord geven. Kijk dus snel op buromani.nl. Hier vindt u ook onze contactgegevens.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn