Ons bedrijf is onlangs aan het noodlot ontsnapt. Ons bedrijf is namelijk gevestigd vlakbij de openbare weg en er is toen een auto uit de bocht gevolgen en zo ons magazijn ingereden. Gelukkig was er op dat moment niemand in het magazijn, want de auto vloog in brand en veroorzaakte veel schade. De brandweer was er gelukkig snel bij en deze heeft het vuur snel kunnen doven. Wij hadden echter heel veel schade en tot overmaat van ramp, kwamen wij er achter dat onze verzekering niet alles zou uitkeren wat er aan schade op te lossen was. Wij moesten daarom genoegen nemen met een veel lager bedrag dan waar wij op gerekend hadden en dus hebben wij gekeken waar wij voor een goede prijs een goede magazijnstelling konden kopen. Wanneer wij namelijk een goede magazijnstelling konden kopen voor een lagere prijs, dan zou ons dat heel veel geld kunnen besparen. Wij wilden graag met het geld van de verzekering alle schade kunnen herstellen en dus moesten wij slim te werk gaan. Wij hebben daarom overal gekeken naar waar wij een goede magazijnstelling konden kopen. Het bleek dat wij het beste in zee konden gaan met de mensen van LPPetersen.nl. Deze mensen hebben ons heel goed geholpen en zij hebben ons laten weten dat zij altijd wel een goede magazijnstelling hadden staan. Wij hebben daarom snel even op hun site gekeken om te zien welke opties men ons allemaal aanbood. Al heel snel kwamen wij uit bij een magazijnstelling die alles was wat wij nodig hadden. 

Deze magazijnstelling was zeer voordelig

Toen wij eenmaal naar het aanbod van LPPetersen.nl gingen kijken, waren wij diep onder de indruk van wat zij hier allemaal aanboden. Wij hadden niet in de gaten dat alles wat wij te zien kregen, tweedehands was. Vandaar dat wij eerst ook dachten dat de prijzen waarschijnlijk niet klopten. Het kon immers niet zo zijn dat iets van zo’n hoge kwaliteit zo laag geprijsd was. Toen wij echter hoorden dat de prijzen wel degelijk klopten om de magazijnstelling tweedehands was, hebben wij meteen besloten dat wij graag een bestelling wilden plaatsen op deze site. Wij hebben diezelfde dag nog een goede magazijnstelling besteld en wij zijn uitermate tevreden over onze aankoop. Wij hebben deze nu al geruime tijd in gebruik en wij zijn daar zeer tevreden over. De magazijnstelling is namelijk sterk en ziet er bovendien nog als nieuw uit. Genoeg reden om dus zeer tevreden te zijn over onze aankoop.

Wij raden dit bedrijf sterk aan

Mocht u ook op zoek zijn naar tweedehands materieel voor uw opslag, dan kan ik u de site van LPPetersen.nl van harte aanbevelen. Deze site heeft namelijk alles wat u nodig heeft. Kortom:

  • Deze site heeft alles wat wij nodig hadden
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij raden dit bedrijf aan iedereen van harte aan

Kijk ook nog even op de site van dit bedrijf wanneer u dat nog niet heeft kunnen doen. Op LPPetersen.nl kunt u precies zien wat zij momenteel allemaal in hun aanbod hebben. Ik raad dit bedrijf sterk aan!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn