Een verstopt riool is uiteraard heel vervelend en het grote probleem is ook dat je niet even kunt wachten voor het wordt verholpen. Je kunt dan ook geen afspraak maken voor een paar dagen later om een riool te ontstoppen. Dat moet direct gebeuren, want anders kun je immers niet naar het toilet. En je wilt ook niet naar de buren om je behoefte te doen, want daar wordt niemand blij van. Je kunt je het gesprek aan de deur al voorstellen als je naar de buurvrouw moet om daar even van het toilet gebruik te maken. Het is dan ook van belang dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Als je de verstopping rond een uur of 2 in de middag op een maandag constateert, dan heb je geluk. Dit tijdstip valt immers binnen de kantooruren en dus kun je vast wel een loodgieter bereiken. Deze kan dan vaak de zelfde dag nog je riool ontstoppen. Probleem is natuurlijk dat het probleem niet altijd tijdens kantooruren ontstaat. Het kan ook gebeuren dat je midden in de nacht opeens te maken krijgt met een verstopping. Tevens kan het ook in het weekend gebeuren of tijdens een vakantie. Ook op zulke momenten wil je uiteraard zo snel mogelijk je riool ontstoppen. Het is dan ook van belang dat je de loodgieter 27/7 kunt bereiken. Want dan kun je tenminste ook een beroep doen op de loodgieter tijdens een noodgeval. Als het water bijvoorbeeld overstroomt, dan is het zaak dat er meteen iemand bij komt om je te helpen met de problematiek. Je kunt dan niet wachten. Mocht je in de nacht een verstopping constateren en het water loopt langzaam weg, dan kun je in principe prima even wachten tot de volgende ochtend om een afspraak te maken. Maar het is hoe dan ook fijn als je ook voor spoedgevallen direct iemand kunt bellen. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor rioolprobleemkwijt.nl. Hier kun je namelijk terecht als je je riool wilt ontstoppen en je kunt altijd 24/7 bellen voor spoedgevallen. Dus de verstopping buiten kantooruren wordt ook zo snel mogelijk verholpen. Dat is wel zo prettig natuurlijk, want met een verstopt toilet in huis kun je weinig beginnen. Het zelfde geld uiteraard voor:

  • Een verstopte doucheput
  • Een verstopte wasbakafvoer
  • Een verstopte badafvoer

Voor alles wat verstopt kan raken kun je een beroep doen op rioolprobleemkwijt.nl. Dat is dus zowel tijdens kantooruren als voor spoedgevallen.

Een riool ontstoppen wanneer jou het uitkomt

Je kunt via de site van rioolprobleemkwijt.nl precies zien van welke diensten je zoal gebruik kunt maken. Je kunt dan zien dat je bijvoorbeeld ook bij rioolprobleemkwijt.nl terecht kunt als je je regenpijp wilt ontstoppen/schoonmaken. Dus het is niet alleen een loodgieter waar je terecht kunt voor om een riool te ontstoppen. Dus mocht je te maken krijgen met één of andere verstopping, aarzel dan niet en neem direct contact op met rioolprobleemkwijt.nl. Je vindt het telefoonnummer op de website van rioolprobleemkwijt.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op

Ook als je nog geen problemen hebt, maar je wilt toch iets vragen over riool ontstoppen, dan kun je natuurlijk ook terecht op de website van Rioolprobleem Kwijt. Hier kun je in ieder geval zelf al heel veel informatie lezen over bijvoorbeeld riool ontstoppen. Mocht je daarna nog meer willen weten of kom je er zelf niet uit, dan kun je uiteraard ook gewoon even bellen. Je krijgt dan iemand aan de lijn die je van alles kan vertellen over het ontstoppen van riolen en andere leidingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn