Eind vorig jaar ben ik een kleine horecazaak begonnen in de Randstad. Als startende ondernemer loop je best veel risico. Ik moest direct een aantal werknemers in dienst nemen, zonder dat ik zekerheid had over de resultaten van het bedrijf. Daarom koos ik ervoor mijn werknemers in dienst te nemen via payroll. Dit deed ik via NL Payroll (nlpayroll.nl). Met behulp van payroll ben je fiscaal niet zelf verantwoordelijk voor je werknemers. Dit is geregeld via het payroll bedrijf. Met het inhuren van een payroll bedrijf regel je tegelijkertijd wel alles goed voor je personeel. Dat vond ik belangrijk. NL Payroll was het goedkoopst voor mij, want van alle aanbieders bood deze mij tegen het laagste payroll tarief een oplossing aan. Dit helpt mij om zo min mogelijk extra kosten te maken voor payroll. De goedkoopste manier om in het begin werknemers in dienst te nemen is wat mij betreft via NL Payroll. Ik blijf voorlopig zeker op deze manier werken. Het biedt me ontzettend veel voordelen hiervoor te kiezen, in plaats van een externe, dure personeelsadministratie te voeren of deze in eigen beheer op te zetten.

Kwaliteit voor het laagste payroll tarief

Werken met NL Payroll was voor mij een echte eyeopener. Ik had niet verwacht dat ik zulke goede ondersteuning kreeg voor het laagste payroll tarief dat ik kon vinden. Payroll organiseren via NL Payroll biedt mij de mogelijkheid al mijn medewerkers onder goede voorwaarden te laten werken en op tijd uit te laten betalen. Ik hoef alleen de werktijden door te geven aan NL Payroll. Vervolgens krijgt mijn personeel via het systeem van NL Payroll uitbetaald. Mijn medewerkers zijn hier tot nu toe ook tevreden over. Ik heb hen vooraf ingelicht over deze constructie. Het is overigens vrij gebruikelijk om op deze manier te werken in de horeca. Meerdere horecazaken in Nederland werken met payroll. De goedkoopste manier om je personeel in te huren biedt beide partijen voordeel. Mijn medewerkers werken volgens een payroll cao en dat schept duidelijkheid. Voor mij biedt het niet alleen een verminderd risico, maar ik bespaar ook op tijd en energie omdat ik een aantal zaken kan uitbesteden. Omdat NL Payroll beschikt over diverse kwaliteitscertificaten en het laagste payroll tarief bood, ben ik klant geworden. Ik kan dat elke startende ondernemer aanraden.

Een personeelsadministratie bijhouden zonder rompslomp

Ik probeer mijn onderneming met zo min mogelijk gedoe op te zetten en te beheren. De optie om paperless te werken met NL Payroll sprak me dan ook zeer aan. Op https://www.nlpayroll.nl/payroll-goedkoop/ kun je meer lezen over deze manier van werken. NL Payroll biedt mij:

  • Kostenbesparing
  • Goede voorwaarden voor mijn werknemers
  • Duidelijkheid
  • Geen overbodige papierwinkel

Ook gebruik maken van een dienst op het gebied van payroll die dit biedt? Op de website kun je heel snel zien of je ook kosten bespaart door voor NL Payroll te kiezen. De online tool biedt je de mogelijkheid direct je gegevens in te vullen en te berekenen wat payroll voor jou kan betekenen. Misschien ben je goedkoper uit, of kun je net als ik een je papierwerk tot een minimum beperken. Als ondernemer ben je immers al druk genoeg. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn