U hebt net een nieuwe woning gekocht, of bent voor uw huidige woning op zoek naar een nieuwe beton gietvloer? Dan bent u op de website van willemdesignvloeren.nl aan het goede adres. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in allerlei typen gietvloeren, waaronder die bijzondere beton gietvloer die u graag zou willen. Dit is sinds enkele jaren een nieuwe trend. Waar men tot ongeveer tien jaar geleden grotendeels ging voor een hout(look) vloer worden betonlook vloeren steeds populairder, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Een betonlook vloer geeft in één klap een hele moderne look aan uw woning. Hij is ideaal voor de echte designliefhebber, die zijn huis wil volzetten met dure designmeubels en kunst, maar tegelijkertijd is een beton gietvloer ook perfect voor mensen die juist van een meer romantische stijl houden. De reden hiervoor is dat hij heel neutraal is. Een houten vloer is heel erg bepalend voor de sfeer in huis, hij heeft nerven en kleurverschillen, waardoor de vloer relatief gezien erg opvalt. Hier moet je altijd rekening mee houden als je je huis gaat inrichten. De decoratie moet passen bij de vloer. Bij een betonlook vloer heb je daar veel minder last van doordat hij zo neutraal is. 

Beton gietvloer in allerlei kleuren

Bij Willem Designvloeren kun je die mooie vloer met betonlook in diverse kleuren bestellen. De kleurtint die je kiest bepaalt grotendeels de sfeer die je gaat neerzetten in je huis, dus vraag gerust om advies aan een van hun medewerkers. Ze hebben veel ervaring met het leggen van de vloeren en weten vaak precies welke tint je bedoelt als je uitlegt wat je wilt. Je kunt ook een foto (bijvoorbeeld uit een tijdschrift) van een beton gietvloer laten zien, dan weten ze vaak ook al genoeg. Een betonlook vloer is een echte trend, maar er worden diverse namen voor gebruikt. Alle namen doelen doorgaans op exact dezelfde vloer, namelijk:

  • Beton gietvloer
  • Betonlook vloer
  • Woonbeton vloer
  • Beton ciré vloer

Al deze vier namen horen ze bij Willem Designvloeren voorbij komen, waarmee klanten eigenlijk altijd hetzelfde bedoelen, namelijk de beton gietvloer. Deze kunnen ze leveren in allerlei kleuren, waarbij je nogmaals om advies kunt vragen als je niet precies weet welke kleur je voor jouw huis het beste kunt kiezen. 

Beton ciré wanden

Als je in je huis al gebruik maakt van een beton gietvloer, maar je wilt deze trend nog net ietsje verder doortrekken, kijk dan eens op de website van Willem Designvloeren naar beton ciré wanden. Dit zijn speciale, vochtbestendige wanden, gemaakt van beton. Deze zijn perfect voor het gebruik in badkamers en geven deze ruimte een super moderne look. Voor de mensen die die dus niet per se van tegeltjes houden en voor iets originelers willen aan kunnen we dus zeker een beton ciré wand van Willem designvloeren aanraden. Het ziet er super mooi uit, maar het grootste voordeel is misschien wel dat het super makkelijk is om schoon te maken. Je gaat er gewoon met een doekje overheen (net als bij de beton gietvloer trouwens) en hoeft dus niet om de zoveel tijd al die voegen schoon te maken die tussen tegeltjes inzitten, ideaal! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn