Toen ik vorig jaar op kamers ben gaan wonen leek het mij goed om meteen goed te investeren in mijn inrichting. Mijn ouders hadden daar vroeger nooit iets mee en zodoende ben ik dus opgegroeid in een huis dat bestond uit allerlei spullen die we op straat hadden gevonden, van mensen hadden gekregen of die we op een andere manier tegen het lijf waren gelopen. Het was niet dat ons huis niet gezellig was maar het was altijd wel een erg rommelig geheel. Zoals ieder kind wilde ik het graag totaal anders doen dan mijn ouders en daarom wilde ik een stijlvol geheel samenstellen. Ik heb er daarbij op gelet dat alle kleuren die ik gebruikte goed bij elkaar pasten om zo een beetje harmonie te creëren. Dat pakte heel erg goed uit en ik vond mijn kamer dan ook onmiddellijk al heel erg mooi. Omdat mijn bed in dezelfde ruimte staat wilde ik graag dat ik mooi beddengoed zou hebben dat perfect bij de rest van mijn kamer paste. Omdat ik nog nooit beddengoed had aangeschaft wist ik niet precies waar ik moest zijn om dit beddengoed te bemachtigen. Vroeger kocht mijn moeder altijd het beddengoed dat ik gebruikte en ik had er nooit over nagedacht dat ik dit ooit zelf zou moeten kopen dus wist ik ook niet precies waar ik dit zou moeten kopen. Gelukkig ben ik niet van gisteren en wist ik wel manieren om te ontdekken waar ik moest zijn wanneer het gaat om beddengoed. Ik heb gewoon eens even op het internet gekeken waar ik in mijn stad winkels zou kunnen vinden die mij aan goed beddengoed zouden kunnen helpen. Ik kan u vertellen dat ik dit heel snel uitgevogeld had. Toch ben ik vervolgens echter niet naar de winkel gelopen. Waarom? U vraagt het zich wellicht af. Welnu, ik kwam tot de aangename ontdekking dat je ook via het internet heel mooi beddengoed kunt kopen. Dat was voor mij natuurlijk ideaal omdat ik dan vanuit mijn luie stoel op mijn gemak het assortiment door zou kunnen nemen en vervolgens het beddengoed bestellen waar mijn voorkeur naar uitging. Kon het nog gemakkelijker?

Heerlijk warm beddengoed!

Omdat ik het erg belangrijk vind dat ik de verwarming ’s nachts niet aan hoef te hebben was ik op zoek naar lekker warm beddengoed. Dit lijkt tegenwoordig een schaars goed omdat de huizen tegenwoordig uitermate goed geïsoleerd zijn en je dus bij wijze van spreken bijna niet eens meer een deken nodig hebt om geen lichaamswarmte te verliezen. Omdat ik even gegoogeld had op ‘beddengoed kopen’ kwam ik al heel snel uit op de site van Textielhuis.nl. Het was mij bij de eerste indruk al duidelijk dat wanneer je op zoek bent naar hoogwaardig beddengoed je echt hier moet zijn! Nog nooit heb ik zoveel kwaliteit bijeen zien staan op een site. Het stond voor mij dan ook meteen als een paal boven water dat ik met deze firma in zee zou willen gaan. Omdat ik, zoals ik in het voorgaande al aangaf, op zoek was naar heerlijk warm beddengoed heb ik enkel gezocht op beddengoed dat gemaakt was van dik materiaal. Hierdoor heb ik uiteindelijk precies het beddengoed gevonden waar ik naar op zoek was. Het heeft mij dan ook niet veel tijd gekost om te beslissen wat ik wilde en ik heb dan ook meteen de knoop doorgehakt wat betreft het maken van een beslissing omtrent de vraag of ik al dan niet een bestelling zou plaatsen. Voor mij was het onmiddellijk duidelijk dat ik mij hier nooit een buil kon vallen en omdat mijn gevoel zei dat het goed zat, heb ik meteen hier wat beddengoed besteld. In de laatste alinea van dit verhaal wil ik graag nog wat meer vertellen over de service van dit bedrijf zoals die aan mij verleend is. Ik kan u nu al vertellen dat ik heel erg tevreden ben en dat is dan voor mij ook de reden geweest dat ik graag in de pen wilde klimmen om mijn verhaal met u te delen.

Zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf

Ik vind het altijd erg belangrijk dat een bedrijf de klant volkomen serieus neemt. Omdat ik nog een aantal vragen had over het product dat ik op het oog had, wilde ik graag nog wat meer informatie hebben die ik op de site niet kon vinden. Wel vond ik een telefoonnummer en daarop heb ik besloten om maar even persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Ik wilde graag weten of het beddengoed dat ik op het oog had wel in de droger kon. De medewerker had werkelijk heel veel verstand van alles wat in het assortiment van dit bedrijf opgenomen is, daar was ik onmiddellijk heel erg van onder de indruk. Hij vertelde mij dat al het beddengoed dat zij aanboden gemakkelijk in de droger kon en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken over eventuele schade aan het product. Toen hoefde ik niet lang meer na te denken en heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb, als ik het mij goed herinner, op de donderdagmiddag doorgegeven welk product ik wilde hebben en vrijdagochtend had ik mijn bestelling al in huis van www.textielhuis.nl. Kortom:

  • ik ben heel erg tevreden
  • ik heb een prachtig product bemachtigd
  • ik kan iedereen aanraden om hier een aankoop te doen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn