Wilt u vmware gebruiken voor uw bedrijf? Dan hebt u hier nog een heel team aan experts voor nodig. Wij van Rens Consult kunnen u helpen bij de installatie, implementatie, toezicht en onderhoud van vmware. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens op rensconsult.com. U zult zien dat we een ruime ervaring met ons meebrengen. Wij kennen vmware van binnen en van buiten en zijn continu bezig om de nieuwe patches of updates te leren zodat u te allen tijde van de meest geavanceerde versie gebruik kunt maken. En dat is erg belangrijk want in deze moderne tijden wilt u niet dat u op een oudere vmware moet draaien. Waarom is dit type nu juist zo goed in onze ogen? Het is eigenlijk erg eenvoudig want:

  • U kunt meerdere besturingssystemen zoals Windows, Apple en Linux naast elkaar draaien. Alles is met elkaar te integreren en dat is voor al uw werknemers wel zo prettig. Zo werkt de één liever op Windows 8, de ander op Windows 10 en weer een ander doet zijn werk op een Macbook.
  • Al uw privacygevoelige data worden veilig opgesloten. In de tijd van hackers en virussen wel een prettig idee lijkt ons!
  • Dankzij de virtualisatie is het dus veilig en wordt u ook in staat gesteld om buiten het kantoor te werken. Handig voor mensen die revalideren en eerst nog even thuis willen werken of voor mensen die veel onderweg zijn.

Op vmware kunt u zelfs meerdere besturingssystemen tegelijkertijd draaien

Het moge duidelijk zijn dat vmware niet zomaar het eerste de beste stuk software is voor uw bedrijf. Hier is met erg veel zorg naar gekeken en geprogrammeerd en de ontwikkelaars blijven aldus niet stilzitten. Allemaal leuk en aardig maar u hebt misschien nog niet de argumenten gehoord waarom u voor ons moet kiezen. Waarom zou u dit uitbesteden als u zelf ook wel wat ervaring met de IT hebt? We willen u graag een aantal voordelen geven. Ten eerste krijgt u te maken met een professioneel en betrouwbaar team dat zich enkel focust op de vmware die bij u draait. Ten tweede profiteert u van een zeer scherp tarief. U zult het elders niet zo goedkoop kunnen vinden, zeker niet vanwege de grote hoeveelheid geleverde diensten van ons bedrijf. Ten derde geniet u altijd van een uitstekende service, ongeacht uw vraagstuk. U mag ons er bij wijze van spreken midden in de nacht nog voor wakker bellen. En ten laatste willen we ook zeker niet onbenoemd laten dat u vanaf het begin dat u met vmware gaat werken profiteert van een veilige, stabiele en zeer krachtige oplossing. Zorg ervoor dat u uw bedrijf beschermd tegen informatielekken. Aangezien vrijwel al uw data digitaal wordt opgeslagen betekent dit dat u een IT systeem zoekt dat u tegen zulke inbreuk beschermd. Er is maar een systeem dat hier tegen opgewassen is in onze ogen en dat is door gebruik te gaan maken van vmware.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op

U wilt natuurlijk graag de kat uit de boom kijken voordat u hierin gaat investeren. Maar wacht er ook niet al te lang mee want deze oplossing biedt ten eerste erg veel voordelen en ten tweede zijn vele concurrenten u al voorgegaan. Bij vragen kunt u ons mailen en bellen. We maken graag een afspraak met u zodat u eens bij ons langs kunt komen of we komen bij u langs zodat we direct een biedt krijgen van uw huidige digitale omgeving. Vervolgens gaan we een mooie samenwerking met u aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn