Een bloemetje wordt vrijwel altijd gewaardeerd. Vooral vrouwen mogen graag een bloemetje ontvangen aangezien mannen over de hele linie genomen toch meer hebben met gadgets en andere soorten speelgoed. Maar zelfs mannen weten het gebaar achter een bloemetje uiteraard te waarderen en het is juist dat gebaar dat indruk maakt. Dat betekent dat de context rondom het gebaar ook van belang is voor de uiteindelijke blijdschap van de ontvanger. Een bloemetje dat je ontvangt en dat onderdeel uitmaakt van nog 10 andere boeketten, maakt minder indruk dat een boeket dat je uit het niets ontvangt zonder een specifieke reden. Het verrassingseffect is in dit tweede scenario immers vele malen groter. Het is om deze reden dan ook heel fijn om bloemen te versturen. Dat doe je het makkelijkste door ze online te bestellen via een winkel als frederiqueschoice.com. Zonder dat de ontvanger een idee heeft waar jij mee bezig bent, kun je dus makkelijk een boeket samenstellen. Dit kun je doen vanuit je eigen huis en dat betekent dus ook dat je dat kunt doen als je in Amerika bent of ergens in Azië. Je bent in dat geval mijlenver verwijderd van je dierbaren thuis en toch kun je via deze weg je dierbaren verassen door bloemen te versturen. De context maakt het verrassingseffect daardoor natuurlijk des te groter. Je bent immers niet aanwezig voor een verjaardagspartij of een jubileum van het een of ander. En toch kun je door bloemen te versturen je aanwezigheid laten merken. Aangezien men jou in zo’n scenario dus ook niet verwacht, is het ook niet zo gek dat men ook geen cadeautje verwacht. Als er dan opeens toch een bezorger aanbelt, dan zal men ook zeker niet aan jou denken. Zodra de ontvanger dan de bloemen in ontvangst neemt en ontdekt dat de bloemen van jou zijn, dan is de blijdschap door de extreme verassing uiteraard ook des te groter. Dus door bloemen te versturen kun je optimaal gebruik maken van een verrassingseffect en het gebaar dus ook volledig uitbuiten. Men zal in een dergelijk geval niet eens zoveel aandacht hebben voor de bloemen. Het is vooral het gebaar en de verassing dat indruk maakt. Hoe minder men er op had gerekend, des te groter de impact. Maar het mooie aan bloemen is vervolgens wel dat deze daarna nog een week of langer in het zicht staan. De ontvanger zal daardoor constant met warme gevoelens herinnerd worden aan het gebaar en daarnaast is een boeket van frederiqueschoice.com altijd een fijne toevoeging aan het interieur.

Maak indruk door bloemen te versturen via frederiqueschoice.com

Mocht je op zoek zijn naar een leuke manier om je dierbare(n) te verassen, dan kun je heel eenvoudig bloemen versturen. Dit kun je regelen door via de site een boeket te selecteren of samen te stellen. Je hebt net als bij iedere andere fysieke bloemenwinkel uiteraard voldoende keuze.

De voordelen vanfrederiqueschoice.com

Als je bloemen gaat versturen via de winkel van Frederique’s Choice, dan profiteer je ook van vele fijne voordelen. Hierbij kun je denken aan: 

  • 7 dagen versgarantie
  • Vers van de kweker
  • Bezorgd binnen 24 uur

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn