Als u een ondernemer bent kan het goed zijn dat u geïnteresseerd bent in vast mobiel integratie. Hiermee kunt u de vaste telefoons in uw telefooncentrale koppelen aan mobiele telefoons binnen het bedrijf. Zo kunt u met uw mobiele apparaat gebruik maken van alle mogelijkheden die de vaste telefoons binnen uw telefooncentrale bieden. Dat is een van de vele voordelen van vaste mobiel integratie via DataVoice. Een telefooncentrale is natuurlijk een handig element binnen een groot bedrijf. Hier kunnen veel medewerkers tegelijk telefoontjes aannemen van potentiële klanten, of hen zelf benaderen. Telecommunicatie is tegenwoordig essentieel in veel bedrijven. Misschien ook in die van u. Grote ondernemingen die op zoek zijn naar veel klanten hebben vaak zo’n telefooncentrale. Die telefoons zijn vaak uitgerust met speciale eigenschappen. U vindt het misschien prettig als ondernemer onderweg ook over die functionaliteiten te beschikken. Dat kunnen wij voor u regelen door middel van vast mobiel integratie. Daarmee bent u net iets beter uitgerust als drukke ondernemer. Zo kunt u denken aan het integreren van meerdere mobiele en vaste nummers op een SIM-kaart van uw GSM. Zo hoeft u niet meerdere telefoons mee te nemen, maar bent u met uw eigen mobiel altijd goed uitgerust. Als u veel onderweg bent is dat een zegen. U hebt dan een hele telefooncentrale in uw broekzak!

Voordelen van vast mobiel integratie

Naast het voordeel dat uw mobiele telefoon dezelfde functies heeft als de telefoons in uw telefooncentrale, kan DataVoice ook regelen dat u direct ziet welke gesprekken er gevoerd worden. U hebt altijd controle over het uitgaande telefoonverkeer. Verschillende nummers kunnen geblokkeerd worden zodat u zeker weet dat alleen de juiste telefoongesprekken worden gevoerd. Zo wint u tijd en geld, want uw medewerkers doen alleen wat ze moeten doen. Bovendien worden alle gemaakte telefoontjes gespecificeerd op de factuur, dus kunt u gemakkelijk zien hoeveel er gebeld is en met wie. U houdt dat natuurlijk niet zelf bij, daarvoor hebt u het veel te druk. Maar door onze uitgebreide registratie en administratie die u van ons maandelijks ontvangt bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. U kunt zelfs onderling gratis bellen, van vast naar mobiel en andersom. Zo voordelig is vast mobiel integratie. Wij nodigen u uit eens na te gaan hoeveel tijd, moeite en geld u zou kunnen besparen door over te stappen op vast mobiel integratie. Door vast mobiel integratie te introduceren binnen uw bedrijf houdt u uw kosten binnen de perken, en houdt u de controle over uw telefooncentrale. Het is voor een ondernemer wel zo prettig om u daar niet meer druk over te maken. Bovendien belt u altijd via het beste netwerk, zodat u gegarandeerd bent van een goed werkend systeem. U wilt natuurlijk niet dat het systeem uitvalt als u daarvan afhankelijk bent. In dat geval zou het kunnen zijn dat u uw klanten niet meer kunt benaderen. Als uw bedrijf daar de opbrengsten uit haalt, lijdt uw bedrijf daar natuurlijk zeer onder. Wij zorgen er dus voor dat u via een betrouwbaar netwerk belt dat door het hele land bereikbaar is. U weet zo zeker dat u elke bestemming bereikt, en daarmee vergroot u het bereik van uw onderneming. Daarnaast zijn wij altijd te bereiken via onze website voor ondersteuning, en kunt u van een snelle levering uitgaan. Doordat u uw vast mobiel integratie bij ons regelt, hebt u altijd een aanspreekpunt waar u naartoe kunt gaan. Zo hoeft u niet eindeloos rond te bellen als u ondersteuning nodig heeft.

Snel en gemakkelijk vast mobiel integratie regelen

Via de website http://www.voicedata.nl/mobiele-telefonie/vast-mobiel-integratie/ kunt u gemakkelijk en snel de verschillende opties bekijken voor vast mobiel integratie. U kunt onder andere gratis een duidelijke offerte opvragen of vrijblijvend informeren voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Zo zit u nergens aan vast, maar kunt u een goede keuze maken voor vast mobiel integratie omdat u goed op de hoogte bent. U kunt onder andere contact met ons opnemen via het formulier dat u kunt vinden op de website. U vult eenvoudigweg uw naam en e-mailadres in, alsmede het aantal aansluitingen dat u beheert. Dan kunnen wij een snelle berekening van de kosten voor u maken. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen. U kunt dus op elk gewenst moment contact met ons opnemen, of informatie inwinnen. Dat is wel zo gemakkelijk. Daarbij kunnen wij ook meedenken over passende oplossingen voor uw bedrijf, of u nu klein of groot bent. Elke onderneming is natuurlijk anders en vraagt om een andere strategie. DataVoice heeft zoveel ervaring met het toepassen van vast mobiel integratie dat wij er alle vertrouwen in hebben er samen met u uit te komen. Als u contact met ons opneemt zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan, zodat u in een mum van tijd kunt profiteren van vast mobiel integratie binnen uw onderneming. Ook voor andere zaken dan vast mobiel integratie kunt u terecht op onze website. Daarbij kunt u denken aan andere mogelijkheden voor uw vaste of mobiele telefonie, of voor zakelijk internet. Kijkt u daarom gerust eens verder op onze website. Wellicht vindt u bij DataVoice meer dan alleen vast mobiel integratie voor uw bedrijf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn