Als u binnenkort gaat verhuizen naar een nieuwe woning en daarbij ook nieuwe gordijnen nodig hebt, dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over het online aanschaffen van dergelijke interieur artikelen. Het zit namelijk zo dat wij een gordijnenwinkel op het wereldwijde web zijn, en dus niet in een gewone winkelstraat. U kunt ons vinden via rivingtoninteriors.com en daar treft u ook meteen ons volledige aanbod van onze gordijnenwinkel aan. Wij zijn van alle markten thuis en hebben dan ook zeker voor ieder wat wils. Wij durven gerust te zeggen dat wij geen nee te koop hebben op dit gebied. Als gordijnenwinkel hebben wij bovendien nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen wij dit ook bij nieuwe klanten niet doen. Door ons ontzettend brede assortiment, hebben wij altijd wel iets van uw gading. Dus bent u nog op zoek naar een breed gesorteerde gordijnenwinkel, dan bent u bij Rivington aan het goede adres. Vele klanten uit het gehele land gingen u al voor in hun keuze voor ons. En dat is niet voor niets! Breng daarom ook snel een bezoekje aan onze website om onze online gordijnenwinkel te betreden. Daar vindt u de allermooiste gordijnen, waarmee u uw nieuwe woning in een handomdraai omtovert tot een waar paradijs om te wonen en te leven. Het is een feit dat een gordijn ontzettend veel ruimte beslaat en daarmee een groot deel van de sfeer van de kamer bepaalt. En daarom is het wel zo verstandig om ze in een goede gordijnenwinkel aan te schaffen en niet zomaar bij de eerste de beste. Alleen als u voor ons kiest, dan weet u zeker dat u zult slagen. Wij hebben nog nooit iemand teleur moeten stellen. Twijfel daarom niet langer en surf snel naar onze site. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten in onze mooie gordijnenwinkel!

Wij zijn uw gordijnenwinkel op het internet

Het is een feit dat steeds meer mensen hun benodigdheden online aanschaffen. En dit is ook niet zo vreemd, want het is natuurlijk ontzettend gemakkelijk om van alles online te bestellen. U hoeft er dan uw luie stoel niet meer voor te verlaten. En ook hoeft u niet urenlang in de stad rond te slenteren op zoek naar de beste waar voor de laagste prijs. Het voordeel van onze gordijnenwinkel op het wereldwijde web is dat u er 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt. En dat kunt u van een reguliere gordijnenwinkel natuurlijk niet zeggen. Vaak is het toch in de avond als u op zoek gaat naar meubels en andere accessoires voor in uw nieuwe interieur. En dan is het natuurlijk wel zo prettig om ergens terecht te kunnen. Onze online gordijnenwinkel is gelukkig altijd open en dit maakt het ook mogelijk om ’s nachts een knoop door te hakken en een bestelling te plaatsen. Alleen als u vragen heeft, dan vragen wij u om wel even te wachten tot de volgende dag. Ons gespecialiseerde team buigt zich graag over elke vraag die te maken heeft met de artikelen uit ons assortiment. Dus is iets op onze site u niet helemaal duidelijk geworden? Dat kan natuurlijk voorkomen. En daarom zijn wij u graag van dienst via onze klantenservice. U kunt ons bereiken via:

  • de telefonische klantenservice
  • de e-mail
  • het contactformulier op rivingtoninteriors.com

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u meer kunnen vertellen over wat wij als gordijnenwinkel zoal voor u in petto hebben. Graag tot ziens!

Bij ons is de klant nog echt koning

Wij zullen nooit iemand in de kou laten staan en dat siert ons. Bij ons is geen nee te koop. Ons is werkelijk niets te gek en wij denken altijd met u mee om de mogelijkheden te bekijken. Hebt u dus mooie gordijnen gezien in onze prachtige en rijk gesorteerde gordijnenwinkel, maar komen de maten hiervan niet overeen met de maten van uw ramen? Dan kunt u ze bij ons altijd op maat laten maken. Wij geven u dan de garantie van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij doen, doordat wij een eigen atelier hebben waarin wij elk gordijn op maat kunnen maken. Bovendien selecteren wij zelf de stoffen, waardoor wij u kunnen garanderen dat deze kwalitatief hoogwaardig zijn. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat u nu een dief moet zijn van uw eigen portemonnee om te profiteren van de artikelen uit onze gordijnenwinkel? Gelukkig is het nergens voor nodig om te vrezen, want wij houden te prijzen altijd laag. Bij ons is de klant namelijk nog echt koning en dit betekent dat uw wensen centraal staan. Dus wilt u:

  • de beste gordijnen voor de laagste prijs
  • profiteren van een goede service
  • een bestelling nog om kunnen ruilen
  • niet te lang hoeven wachten op wat u besteld hebt

Dan maken wij dit graag voor u mogelijk!  Wij bieden een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding in onze gordijnenwinkel en dat betekent dat wij u het beste bieden van twee werelden. En dat treft u alleen bij onze gordijnenwinkel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn