Zonder dat u zich hier mogelijk bewust van bent, hebben veel mannen last van incontinentie. Dit kan verschillen in mate, van nadruppelen of zelfs het verliezen van flinke scheuten aan urine gedurende de dag. Uiteraard kan dit u een onprettig gevoel geven, aangezien u niet volledige controle hebt over het ledigen van uw blaas. Het neemt ergens deze functie van u over, waardoor u hier rekening mee moet houden in het dagelijks leven. TENA MEN is specifiek ontworpen om u hierbij te helpen. Urineverlies komt veel voor onder verschillende leeftijdsgroepen en bij zowel mannen als vrouwen. Vandaar dat er ook voor mannen een specifieke TENA MEN lijn is ontworpen.

TENA MEN producten voor urineverlies

In de lijn aan producten voor incontinentieklachten vindt u geschikte variatie om de verschillende mate aan urineverlies op te vangen. Alle producten zijn ingedeeld volgens het absorberend vermogen dat ze kunnen verzekeren. U behoeft immers verschillende mate aan bescherming, afhankelijk van de mate waarin u licht of zwaarder urine verliest. TENA MEN zorgt zo voor een passende oplossing, waardoor u zich te allen tijde beschermd voelt en profiteert van een droge beleving. Zo hebt u geen omkijken meer naar uw urineverlies en weet u zeker dat het zorgvuldig wordt opgevangen. Als u deze producten gebruikt, zal niemand in uw omgeving opmerken dat u gedurende de dag kleine ongelukjes ervaart. Zelf zult u hier evenmin nog langer bedachtzaam op hoeven zijn.

Vormen van TENA MEN producten

Met de mannenlijn van TENA hebt u de keuze uit verschillende soorten producten om uzelf te beschermen tegen urineverlies. U kunt kiezen uit incontinentiepads maar ook uit beschermend ondergoed, waarbij u specifiek afgestemde broekjes draagt. De incontinentiepads omvatten levels van 0 tot en met 3 en hebben een plakstrip, waarmee deze goed op hun plek blijven liggen. Naarmate de behoefte aan bescherming oploopt, neemt eveneens de dikte van de pad toe. U hoeft echter niet bezorgd te zijn dat u hierdoor gehinderd wordt. Alle incontinentiepads voelen uiterst comfortabel aan en zijn bovendien discreet vervaardigd. Anderen zullen hierdoor niet doorhebben dat u een pad draagt. Alle pads zijn voorzien van een elastieken rand, die zich goed naar het lichaam vormt door een juiste pasvorm.

Beschermend ondergoed van TENA MEN

Indien u last hebt van hevig urineverlies, dan kunt u kiezen voor level 4 aan beschermend ondergoed. Ook deze beschikt over een sterk absorberende kern, waardoor u langer een droog en fris gevoel ervaart. Hiermee bent u optimaal beschermd tegen doorlekken, maar ondervindt u verder geen hinder. Het ademende materiaal zorgt voor voldoende gemak, voor een comfortabele ervaring. De Active Fit lijn binnen TENA MEN heeft dubbele anti-lekrandjes, waardoor u nooit bang hoeft te zijn dat u doorlekt. Het ondergoed is gemaakt van rekbaar materiaal, waardoor het te allen tijde goed aansluit, zelfs bij het sporten. Met Odeur Control bent u bovendien verzekerd van bescherming tegen nare geurtjes die met incontinentie anders vrij kunnen komen.

Kennismaken met TENA MEN

Als u last hebt van incontinentie, kunt u zich hier ongemakkelijk door voelen. In eerste instantie is het een zoeken naar geschikte oplossingen, waardoor u weer een gevoel van zekerheid herwint. De producten van TENA MEN zijn er specifiek op gericht om u die zekerheid te geven. Als u nog niet bekend bent met de verschillende producten die hierin geboden worden, kunt u bijvoorbeeld op Hulpmiddelonline.nl eerst een TENA-proefpakket aanvragen. U kunt zo zelf bepalen hoe de mannenlijn u kan helpen en of het u bevalt. Probeer de verschillende producten uit om te ervaren welke het beste aansluit bij uw individuele behoeften. Met incontinentiepads of broekjes van TENA Men kunt u spoedig weer al uw dagelijkse activiteiten oppakken, zonder u zorgen te maken over urineverlies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn