Om veel redenen zijn stickers maken het perfecte promotiemiddel. Zeker nu ze te maken zijn in verschillende formaten voor meerdere ondergronden. Drukwerkdeal is een professionele drukkerij die niet alleen de beste druktechnieken heeft, maar ook een uitgebreid assortiment heeft aan materialen. Dit geeft klanten veel keus om hun promotie zo vorm te geven, zoals zij in gedachten hebben. Naast promotie zijn ze ook te gebruiken voor correspondentie, verpakkingen of gewoon als versiering. Een bestelling bij Drukwerkdeal.nl is niet alleen maar bestemd voor ondernemers. Ook particulieren kunnen stickers maken via de website Drukwerkdeal.nl. Het is zelfs voor iedereen mogelijk om een ontwerp te maken via he bestelmenu van Drukwerkdeal. Mocht jij rondlopen met een nieuw design voor op een sticker, ga deze dan vormgeven via deze website. Het ontwerpen en vormgeven is heel eenvoudig weergegeven. Dankzij de overzichtelijke website loop je eenvoudig door de stappen van het bestelmenu heen. Zelfs de ontwerptool is makkelijk te gebruiken. Zo is ontwerpen voor alle klanten beschikbaar en kan iedereen beginnen met het ontwerpen voor stickers maken. Heb je een ontwerpbestand om mee te sturen, dan is dat natuurlijk nog makkelijk. Lees hiervoor wel de opgestelde informatiesheets door die onder de tab ‘aanleveren’ staan van het bestelmenu.

Stickers maken die blijven hangen

Opvallen is belangrijk bij stickers maken. Dit begint bij je ontwerp, maar ook bij de rest van de vormgeving. Als vorm en ontwerp goed op elkaar aansluiten, dan kan je tot een spetterend resultaat komen. Een die mensen blijven herinneren en ook graag zelf willen hebben. Tenslotte kan een goed ontwerp van een sticker leiden tot een succesvolle business. Begin daarmee bij Drukwerkdeal en selecteer een van de samenstellingen om jouw business mee te beginnen:

  • Klein formaat op wit vinyl
  • Klein formaat op transparant vinyl
  • Klein formaat op etiketpapier

Het voordeel van vinyl stickers maken is dat ze op meerdere plekken blijven plakken. Ze zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Of je ze nou op een doos wilt plakken, op een wand of op een kast. Een witte of transparante vinyl sticker kan allerlei omstandigheden doorstaan en nog zal deze niet van zijn plek komen. Het zijn hardnekkige uitvoeringen waarbij tevens de bedrukking beschermd is. Dankzij de glossy UV-lak blijft de sticker niet alleen zitten, maar ook de opdruk blijft heel lang zichtbaar. Dat moet wel als je besluit tot stickers maken die langdurig mee gaan. Daar moet ook in de afwerking mee rekening gehouden worden.

Zichtbare etiketten

Ook de etiketten vallen onder stickers maken, maar deze hoeven niet heel lang mee te gaan. Belangrijk is wel dat ze goed blijven plakken zolang dat nodig is. Niet alle etiketten hoeven mee te gaan voor onbeperkte duur, maar het is wel de bedoeling dat ze niet van een envelop of verpakking gaan. Wanneer iets met de post wordt verstuurd, dan is het de bedoeling dat het etiket in ieder geval mee gaat tot aan de ontvangst. Bij Drukwerkdeal kan je stickers maken op etiketpapier op kleine formaten. Deze worden op rol of op een vel meegeleverd. Net als de vinyl uitvoeringen, heeft het papier een gewicht van 80 g/m2. Selecteer op Drukwerkdeal.nl het type voor de stickers maken en in welke maten. De maten zijn overzichtelijk aangegeven met een afbeelding daarbij. Drukwerkdeal biedt voor stickers maken de keus uit een standaard formaat, een A6 en A7 format, een rechthoekig formaat en twee vierkante formaten. Daarna is jouw bestelling bijna afgerond. Geef de oplage aan van de hoeveelheid die jij wilt ontvangen. Binnen een paar dagen, of zelfs de volgende dag, heb jij jouw stickerontwerpen in huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn