Zou jij in huis ook graag een ruimte willen hebben waar veel licht binnenvalt? Dan is een serre laten aanbouwen een heel goed idee! Veel mensen kennen wel het probleem dat het binnenin hun woning niet zo licht is als zij graag zouden willen, er komt vaak maar weinig daglicht binnen, helemaal bij de wat oudere woningen. Tegenwoordig wordt er bij de bouw vaak wel rekening gehouden met het plaatsen van wat grotere ramen, zodat daglicht beter binnen kan vallen, maar in het verleden was dit niet het geval. Het laten bouwen van een serre is dan een goede oplossing. Zo kun je niet alleen ervoor zorgen dat er meer daglicht binnen kan komen, je creëert ook meer woonoppervlak! Natuurlijk gaat het wel ten koste van een stukje tuin, maar door de grote glazen wand kun je juist ook weer meer genieten van je tuin. Nu zul je door het weer misschien niet zo heel vaak buiten zitten en daardoor weinig kans krijgen om jouw achtertuin te bewonderen. Maar als je een serre hebt, dan heb je volop zicht hierop en kun je dus onbelemmerd naar buiten kijken! Zo vang je dus drie vliegen in één klap:

  • je vergroot je woonoppervlak
  • je geniet meer van je tuin
  • er komt meer daglicht je huis binnen

Serre laten aanbouwen

Het is natuurlijk wel zo dat een serre laten bouwen iets is dat je niet zomaar eventjes laat doen. Hier komt nog wel wat bij kijken, dus het is van belang dat het allemaal meteen goed gebeurt. Er zal bijvoorbeeld een muur weggebroken moeten worden, helemaal of gedeeltelijk, en je moet wel zeker weten dat dit mogelijk is. Het moet dus wel door echte deskundigen gebeuren, om te voorkomen dat het op een onveilige manier aangelegd wordt. Daarbij is het zo dat je er natuurlijk ook zeker van wilt zijn dat je niet opeens heel veel meer energiekosten zult hebben door de serre. In het verleden kon dit nog wel eens een probleem zijn, maar met het beste isolatieglas dat tegenwoordig verkrijgbaar is, zul je hier niet snel tegenaan lopen. Maar dan moet je dus wel zeker weten dat de juiste glassoort gebruikt wordt. Daarnaast is het ook zo dat de serre wat uitstraling betreft wel moet passen bij de bestaande bouw van jouw huis. Het is de bedoeling dat het een mooi geheel vormt. Als het eruit ziet alsof het er lukraak aangeplakt is, zal het de waarde van jouw woning zeker niet verhogen.

Mooie oplossing van goede kwaliteit

Als jij er zeker van wilt zijn dat jouw serre de juiste afmetingen krijgt, past bij de stijl van jouw woning en van een goede kwaliteit is, dan moet je deze aan laten leggen door Ter Huurne. Zij hebben het hele productieproces en bouwproces zelf in de hand en kunnen er daardoor voor zorgen dat jij goede kwaliteit krijgt en dat het ook wat uitstraling betreft allemaal klopt! Zij kunnen zelf het ontwerp regelen, de benodigde materialen vervaardigen en alles plaatsen. Ze gebruiken uitstekende constructies van aluminium, die afgewerkt worden met een poedercoating voor een mooie uitstraling. Het glas dat zij voor de serre gebruiken is sowieso HR++, waardoor het een hoge isolatiewaarde heeft. Naar wens kan er ook gekozen worden voor beglazing die zon- en warmtewerend is of voor Triple glas met een extra hoge isoltie. Op terhuurnebv.nl kun je voorbeelden zien van serres die zij in het verleden al opgeleverd hebben. Op die manier kun jij je een goed beeld vormen van de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden voor een serre bij jouw woning!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn