Je hebt te maken met een handicap en je vraagt je af om je ooit je rijbewijs zou kunnen halen. Aan je doorzettingsvermogen ligt het niet, maar je hebt een instructeur nodig die je handicap begrijpt en een auto die speciaal voor jou is aangepast. Dan klop je aan bij Rijschool Kruisboog. Hier vind je precies wat je zoekt. Dit zijn de voordelen van deze rijschool voor gehandicapten waar je standaard van profiteert:

  • Altijd een vaste instructeur
  • Een les duurt altijd 60 minuten
  • Opleiding gebeurt in 4 fasen
  • Kwaliteit-rijlessen tegen een scherpe prijs

Om meer te weten te komen over het hoe en wat, check je de site rijschool-kruisboog.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bepalen of je contact met ze op wilt nemen, omdat zij de juiste partij voor je zijn. Je dient bij deze rijschool voor gehandicapten, net als bij andere rijscholen, de leeftijd te hebben van 16,5 jaar om theorie-examen te kunnen doen. Houd er rekening mee dat als je je theorie hebt gehaald, je binnen 1,5 jaar je rijexamen moet hebben behaald. Neem dus snel contact op met deze rijschool voor gehandicapten, en meld je vandaag nog aan. Dat kan door het contactformulier in te vullen bijvoorbeeld. Als je direct iemand persoonlijk wilt spreken van deze rijschool voor gehandicapten, dan kun je ook gebruikmaken van het telefoonnummer op de site.

Een goede rijschool voor gehandicapten zoeken

Als je de leeftijd hebt bereikt om auto te mogen rijden, dan wil je vast zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Je kunt niet wachten om in je eigen auto naar je werk te kunnen, vrienden op te halen om leuke dingen mee te doen, of gewoon dagjes uit te gaan. Het hebben van een eigen vervoersmiddel is ontzettend ideaal. Als je ‘m eenmaal in je bezit hebt, dan wil je niet anders meer. Alleen “even” het halen van je examen is wel handig om je dromen werkelijkheid te kunnen laten worden. Nu heb je de keuze uit talen van rijscholen waar je je aan kunt melden. Je krijgt in veel gevallen te maken met de beste instructeurs en een heerlijke auto om in te mogen rijden. Tenminste, als je behoort tot de groep van niet-gehandicapte mensen. Als je te maken hebt met een handicap, dan is het een stuk lastiger om passende begeleiding te vinden. Dat gaat niet alleen om een instructeur die snapt waar jij mee te maken hebt en wat je nodig hebt, maar ook een aangepaste auto om in te kunnen lessen. En dat kom je zeker niet overal tegen. Je laat je natuurlijk niet uit het veld slaan, en wilt een rijschool waar je net als iedereen je rijbewijs kunt halen. Maar waar kun je dan terecht?

Dit kan deze speciale rijschool voor je bieden

Een rijschool voor gehandicapten biedt uitkomst. De instructeur van een rijschool voor gehandicapten kan je helpen met het in en uit de auto komen, maar ook met het aanreiken van hulpartikelen die nodig zijn om je rijbewijs te kunnen halen. Juist voor mensen met een handicap is het van zo’n groot belang om hun papiertje te halen, omdat ze zich op die manier een stuk vrijer voelen. Even een vriend gedag zeggen of boodschappen doen, wordt op die manier heel makkelijk en extra leuk. Wie dat goed begrijpt, zijn de mensen van Rijschool Kruisboog. In deze rijschool voor gehandicapten tref je uitsluitend mensen die zich goed in je kunnen verplaatsen en je alles aanreiken om soepel en snel te kunnen slagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn