Pruiken zijn er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de mode op het gebied van kapsels veranderen pruiken ook telkens weer zodat mensen die een grote behoefte hebben aan het dragen van pruiken ook modieus, hip en trendy kunnen zijn. Dat is een groot goed en wij van movehs.nl proberen er in ieder geval voor te zorgen dat we dergelijke pruiken als eerste in huis hebben zodat u hier zo snel mogelijk de vruchten van kunt plukken. Het is immers van groot belang om er trendy uit te zien, maar dat hoeven we u vast en zeker niet te vertellen. Anders was u nooit op onze website beland. Er zijn diverse redenen dat u een pruik nodig zou kunnen hebben en dergelijke zijn meestal tamelijk treurig. Natuurlijk is er zoiets als feestpruiken voor feestjes en carnaval maar dat is niet waar onze site zich op richt dus als u daar naar op zoek bent dan raden we aan om vooral even verder te zoeken want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij richten ons namelijk op diegene die door wat voor reden dan ook zijn of haar haar is verloren en graag pruiken wilt kopen die goed bij uw gezicht passen. Dat kan nog een hele klus worden want er zijn nu eenmaal zoveel ontwerpen en kleuren op de markt zodat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Maar daar komt onze hulp om de hoek kijken want wij doen niets liever dan u helpen bij het uitzoeken van goed zittende en mooie pruiken zodat u met meer zelfverzekerdheid de wereld in kunt stappen. Dankzij onze pruiken zult u zich in een handomdraai weer goed gaan voelen en is het net alsof u uw echte haar nooit hebt verloren. Dat komt mede door het feit dat een hoop van onze pruiken van echt haar zijn vervaardigd. Mensen hebben dan ook hun haar gedoneerd zodat u hier de vruchten van kunt plukken. Wij zorgen er wel voor dat er mooie pruiken van worden gemaakt dus houdt de site goed in de gaten want we hebben een breed assortiment dat we met de dag blijven uitbreiden.

Pruiken in alle soorten en maten

Wilt u nog meer redenen om met ons in zee te gaan of om in ieder geval eens de moeite te nemen om de site onder de loep te houden? Kijkt u dan eventjes naar het volgende lijstje, wellicht dat deze argumenten u doen overtuigen om pruiken bij ons te komen bestellen.

  • Voor ieder budget zijn er wel pruiken te vinden. En dat betekent trouwens niet dat u met een lager budget genoegen moet nemen met een inferieure pruik. Al onze pruiken zijn van uitstekende kwaliteit. Het haar halen we uit de hele wereld dus voor iedere afkomst is er wel iets passends te vinden. Natuurlijk doen we er niet moeilijk over als u krap bij kas zit, er valt altijd wel iets te schuiven, daar doen we gerust niet moeilijk over.
  • De pruiken geven u de bewegingsvrijheid om weer te doen wat u altijd deed. U durft straks weer over straat en u kunt uw werkzaamheden weer hervatten.
  • De pruiken geven u dan ook zelfvertrouwen. Iets dat u wellicht hebt gemist in de afgelopen tijd door uw haarverlies. Maar onthoudt: u kunt daar helemaal niets aan doen dus het is niets om u voor te schamen.
  • Kunnen niet afglijden dus zelfs dansen in de discotheek ligt weer in het verschiet.
  • Hebben geweldige kapconstructies en draagcomfort zodat ze nooit in de weg zitten en daarnaast aangepast kunnen worden qua kapsel. Zo kunt u met een pruik variëren.
  • De beste haarkwaliteit, dat is een absolute garantie.
  • Expertise als het om maatwerk gaat of om een speciaal ontwerp. Hebt u namelijk specifieke wensen? Laat het ons dan weten, dan gaan we hier zo snel mogelijk mee aan de slag en kunt u een uniek ontworpen pruik van ons verwachten.

Meer weten? Kijkt u vlug eventjes op de website

Hopelijk hebben we u weten te overtuigen om pruiken bij ons te bestellen. Wat voor aandoening u dan ook hebt, of dit nu tijdelijk is of voor een lange tijd, pruiken zullen u weer die zelfverzekerde gevoel geven zodat u zonder problemen op straat en in het openbaar kunt doen en laten wat u altijd al deed, geheel zonde schroom. U zult zich weer op uw gemak voelen en dat is het belangrijkste dat er is. Kijkt u eens op onze webwinkel www.movehs.nl, daar zijn vele producten die u nu meteen in huis kunt halen. Betalen doet u online dus er kan niets verkeerd gaan. En leest u ook eens de referenties van klanten die hier al eerder pruiken hebben besteld. Er zijn diverse manieren om met ons in contact te komen. Zo kunt u ons opbellen, het nummer staat uiteraard op de site vermeld. Maar u kunt ons ook een e-mail sturen, het voordeel daarvan is dat u dit te allen tijde kunt doen, dus niet alleen tijdens kantooruren. Mocht u niet kunnen slapen vanwege uw haarverlies of omdat u niet weet welke pruik u moet kiezen, ga dan niet bij de pakken neerzitten maar schrijf een e-mail en dan beantwoorden we die mail zo spoedig mogelijk. Dan kunt u rustig verder slapen en kunt u binnenkort een mooie en passende pruik bij ons komen uitkiezen. Dan kunt u met een prachtig kapsel het nieuwe jaar ingaan. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn