Bent u opzoek naar nieuw witgoed van de beste merken en topkwaliteit, maar dat voor een voordelige prijs? Bekijk dan eens de mogelijkheden van B-keus witgoed. Niet iedereen wil en kan investeren in duur witgoed. B-keus is dan een ideale oplossing. U kiest voor nieuwe en goede kwaliteit, zonder de hoofdprijs ervoor te betalen. De Witgoed Outlet heeft een groot aanbod aan mogelijkheden, zodat u voor uw complete witgoed terecht kunt bij onze showroom in Nieuw-Vennep of online via onze webshop. Met onze uitgebreide service heeft u vaak de volgende dag al uw bestelling thuis geleverd en aan het draaien!

Goedkope B-keus witgoed van topkwaliteit

Het gaat om nieuwe artikelen uit de fabriek die onderweg beschadigd zijn geraakt. Denk aan een krasje of een deukje. Het betreft puur cosmetische schade en heeft geen invloed op het functioneren van het apparaat. In de meeste gevallen is de schade amper goed te zien. Bij topmerken kunt u B-keus witgoed tot wel 60% goedkoper krijgen dan de normale prijs is op dat moment! Gaat het u vooral om de functionaliteit van het apparaat? Dan is B-keus witgoed de ideale uitkomst. U behoudt daarbij alle voordelen van nieuwe apparaten, zoals een jaar garantie op uw aankoop. Bekijk daarom ons uitgebreide aanbod op onze overzichtelijke website. Prijzen en de specificaties kunt u eenvoudig vergelijken. Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u graag verder. Ons team bestaat uit deskundige, gedreven en vriendelijke collega’s die informeren en ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze. Daarbij is ons aanbod van zeer grote omvang, waardoor u voor al uw witgoed wensen bij ons terecht kunt.

B-keus witgoed thuis laten leveren en plaatsen

Wat u waarschijnlijk niet verwacht bij de aanschaf van B-keus witgoed, is een uitgebreide dienstverlening. De Witgoed Outlet gaat echter voor niets minder dan top service. Wij bieden een betrokken klantenondersteuning van bestelling tot plaatsen en met onze snelle levertijden heeft u het vaak al de volgende dag thuis! Wij sluiten daarbij uw bestelling geheel gratis voor u aan. Betaalt u liever niet online? Geen enkel probleem. Bij levering kunt u altijd contant of met de pin betalen Daarbij staan wij u graag ter woord voor vragen. Bij alles wat u koopt, verdient u tenslotte uitstekende service en gaat u voor niets minder dan professionaliteit en zo hoort het ook, vinden wij van De Witgoed Outlet. 

Voordelen B-keus witgoed bij De Witgoed Outlet:

  • Uitgebreid aanbod voor al uw witgoed
  • Tot wel 60% goedkoper dan de actuele handelsprijzen
  • Snelle levertijden, voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag al thuis
  • Voordelig alternatief voor nieuw witgoed
  • Wordt gratis bij u thuis aangesloten
  • Deskundig advies en begeleiding 
  • Diverse bekende merken
  • Enkel cosmetische schade (krasje/deukje)
  • Mogelijkheid om online te betalen of bij levering met de pin of contant 

Wilt u graag voordelig nieuw witgoed voor de allerbeste prijs? Bekijk dan het grote assortiment B-keus witgoed van De Witgoed Outlet en profiteer van onze uitgebreide servicemogelijkheden. De Witgoed Outlet helpt u graag verder: dewitgoedoutlet.nl/. Op onze website vindt u meer informatie en voor vragen kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen of langskomen bij de Karwijstraat 29, 2153 GP in Nieuw-Vennep. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn