Bruidsjurken kun je vinden bij valkengoed. Zij hebben hun assortiment online geplaatst op hun website: valkengoed.nl. De winkel in Amersfoort aan het Julianaplein heeft werkelijk alles in huis om je te laten stralen op je bruiloft. Op de website vind je dus niet alleen mooie bruidsjurken, maar ook schoenen, lingerie en sieraden. Over een paar weken is mijn bruiloft. Dat betekent dat ook ik op zoek moest naar een mooie jurk. Ik ben veel winkels langs geweest maar ik kon pas echt slagen bij valkengoed. In dit artikel wil ik ook direct mijn twee persoonlijke stylistes bedanken, mijn vriendinnen! Ze hebben me eerlijk advies gegeven omtrent de bruidsjurken die ik aan heb gehad. Het resultaat van een middagje rondspeuren bij valkengoed is natuurlijk mijn nieuwe, prachtige trouwjurk. Inmiddels hebben mijn moeder en mijn vriendinnen de jurk allemaal gezien, maar verder niemand. Ook voor mijn aanstaande man is en blijft het een verrassing, zoals het hoort.

Bruidsjurken passen bij valkengoed

De winkel van valkengoed straalt één en al vrouwelijkheid uit. In de winkel zie je veel wit, maar ook warme kleuren. Ik voelde me er helemaal door op mijn gemak. We werden erg hartelijk ontvangen. Ik gaf aan dat ik bruidsjurken kom passen en dat ik me hier voor heb aangemeld. Dit was namelijk een tip die op de site stond. Het is uiteraard mogelijk om onaangekondigd langs te komen bij valkengoed. Echter, als je persoonlijk advies wil is het raadzaam om even een afspraak te maken. Zo ben je er zeker van dat de medewerkers van valkengoed alle tijd voor je hebben. We kregen een kof koffie of thee aangeboden en hier zeiden wij natuurlijk geen nee tegen. Eerst heb ik gezellig een kwartiertje bij gekletst met mijn vriendinnen. We spraken onze verwachtingen uit over de bruidsjurken van valkengoed. Iedereen had van tevoren al even stiekem op de website gekeken. De ene vriendin is al getrouwd en heeft dus al eens een trouwjurk aan gehad. Voor de andere vriendin was het net als voor mij een compleet nieuw hoofdstuk. Erg spannend dus! De medewerker nodigde ons uit om de winkel in te komen. Hier heb ik een kort gesprekje met haar gehad. Ze stelde een aantal vragen om mijn stijl vast te stellen. Op basis hiervan, legde ze een aantal bruidsjurken aan me voor. Ik was verbaasd over de kwaliteiten van de medewerkster. Ze legde inderdaad precies datgene aan me voor, wat ik mooi vond.

Naar huis met een prachtige jurk

Nadat ik heel wat bruidsjurken heb gepast, heb ik de perfecte jurk gevonden. Ik twijfelde tussen vijf verschillende jurken. Deze zijn allemaal op de site van valkengoed te bewonderen en ik heb ze uiteraard voor jullie even opgesomd:

  • Ladybird 319035
  • Pronovias Eol
  • Sweetheart 11033
  • Sincerity 44053
  • Bridalstar Cali

De bruidsjurken zijn allemaal ontzettend mooi en ook van zeer goede kwaliteit. Wel vind ik dat zo’n jurk écht bij je moet passen, dus ik heb dan ook lekker de tijd genomen om samen met mijn vriendinnen te passen en te oordelen. Ga je ook binnenkort trouwen en wil je ook bruidsjurken passen? Neem eens een kijkje bij valkengoed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn