Heeft u een eigen tuin of bent u wellicht verantwoordelijk voor de tuin van een bedrijf of ander pand? Heeft u behoefte aan een tuinman in Hengelo? Via de volgende website kunt u hiermee in contact komen: reerinkschoonmaak.nl Heeft u geen tijd of simpelweg gewoon geen zin om deze tuin te onderhouden? Ik kan u gerust stellen, want u bent absoluut niet de enige. Veel mensen besteden deze taak dan ook uit. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een tuinman in Hengelo. Voor een voordelige prijs komt hij bij u langs en zorgt hij er voor dat uw tuin er op en top uit komt te zien. Dit staat wel zo netjes, toch? Veel bedrijven maken ook gebruik van deze dienst. Heel vroeger hadden bedrijven nog wel eens een tuinman in dienst, maar dit gebeurt bijna nooit meer. Veel tuinmannen zijn zelfstandig en worden ingehuurd door bedrijven of particulieren. Zo ook de tuinmannen van schoonmaakbedrijf Andrie Reerink. In dit artikel zal uitgelegd wat voor diensten schoonmaakbedrijf Andrie Reerink te bieden heeft. Uiteraard wordt er dieper ingegaan op de informatie over de tuinman in Hengelo.

Raadpleeg het bedrijf van Andrie Reerink voor een tuinman in Hengelo

Schoonmaakbedrijf Andrie Reerink kent een hele geschiedenis. Inmiddels fungeert hij ook als tuinman in Hengelo. Echter neem ik u in deze alinea eerst mee in de historie van de organisatie. Het bedrijf is opgericht in 1936. Andrie Reerink startte destijds als glazenwasser en had een paar mensen in dienst. Pas later – in 1971 – werd het bedrijf van Andrie Reerink een schoonmaakbedrijf. Sindsdien is de organisatie alleen maar gegroeid. Weer een tijd later is schoonmaakbedrijf Andrie Reerink ook tuinonderhoud aan gaan bieden. De tuinman in Hengelo is ervaren en heeft een goede naam opgebouwd. Doordat het bedrijfje is gaan groeien hebben ze de mogelijkheid om alleen de meest vakkundige tuinmannen aan te nemen. Deze tuinman in Hengelo is zeer gespecialiseerd en biedt de volgende opties aan:

 • harken
 • schoffelen
 • aanslag van tegels verwijderen
 • onkruid verwijderen
 • grasmaaien
 • omspitten
 • snoeien
 • takken verwijderen
 • bomen verwijderen
 • vijvers opvullen met zand
 • onkruid bestrijden
 • blad verwijderen 

Een tuinman in Hengelo inhuren is ideaal als u wat tijd wilt besparen. Er zijn natuurlijk tuinliefhebbers, maar veel mensen gunnen zichzelf de tijd er niet voor of vinden het gewoon geen leuke klus. Met het inhuren van een tuinman hoeft u zich hier niet langer druk om te maken. U bent gegarandeerd van een nette tuin bij uw huis of kantoor.

Een tuinman inhuren

Op de website die in de eerste alinea staat genoemd, kunt u meer informatie vinden over de tuinman in Hengelo. Onder het kopje ‘over Reerink’ vindt u ook de optie ‘veelgestelde vragen’. Heeft u dit al geraadpleegd maar blijft uw vraag onbeantwoord? U kunt contact opnemen met de tuinman uit Hengelo. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak met ze te plannen. Het bedrijf beantwoordt al uw vragen met plezier en kijkt uit naar een prettige samenwerking. Dus bent u op zoek naar een tuinman in Hengelo? Twijfel niet en neem snel contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn