Ik ben een paar jaar geleden een bedrijfje begonnen. Ik wilde graag meer uren werken bij het bedrijf waar ik destijds werkte, maar helaas was dit niet mogelijk. Ik had een contract van 30 uur en wilde graag 40 uur gaan werken. Ik wilde meer geld verdienen, maar kon dit niet doen bij het bedrijf waar ik werkte. Ik dacht toen na over andere dingen die ik kon gaan doen en besloot om een bedrijfje te beginnen. Ik dacht niet dat een bedrijf mij zou aannemen voor 10 uur en dit zou ook lastig te combineren zijn met de andere baan. Het leek mij leuk om een webshop te beginnen en daarom besloot ik om dit te gaan doen. Ik dacht dat ik dit goed kon doen in mijn vrije uren en dit bleek in het begin het geval. Het eerste half jaar kreeg ik weinig bestellingen, waardoor ik hier niet veel tijd voor nodig had. Als ik een bestelling kreeg, dan verzond ik het pakketje en veel meer hoefde ik niet te goed. Klanten konden mij opbellen en een email sturen, maar dit gebeurde slechts zelden. Maar na het eerste half jaar groeide mijn bedrijf snel, zo snel dat ik meer tijd aan het werk was, dan ik van te voren had verwacht. Een jaar geleden zegde ik zelfs mijn baan op en werk nu alleen nog bij mijn eigen bedrijf. Ik krijg veel orders en ben daarnaast druk bezig met het klantencontact en het bijhouden van de website. Ik merkte dat ik geen tijd meer had om teksten te schrijven, waardoor ik dit wilde uitbesteden aan een tekstschrijver in Haarlem. Een ervaren tekstschrijver in Haarlem weet welke teksten goed werken en verkopen. Daarnaast weet ik dat ik niet perfect Nederlands schrijf en dat is iets wat een tekstschrijver in Haarlem beter dan mij kan.  

Yvonne Rengers werd mijn tekstschrijver in Haarlem

Online zocht ik op websites naar tekstschrijvers die ervaring hebben met teksten schrijven voor websites. Ik had veel ideeën voor teksten en daarom wilde ik graag een tekstschrijver in Haarlem die een langere tijd kon helpen. Ik wilde graag met iemand uit de buurt samenwerken, zodat we gemakkelijk de ideeën konden bespreken. Ik vond een aantal schrijvers en vroeg of ik voorbeelden kon zien van teksten die ze al hadden geschreven. Ik vond niet alle teksten goed, maar was erg te spreken over een van de teksten. Deze tekst was van Yvonne Rengers van de website http://yvonnerengers.nl/. Ik bekeek de website en zag veel verschillende leuke voorbeelden. Deze schrijfster heeft veel ervaring met het schrijven van verschillende soorten teksten. Ik vroeg een gesprek aan, zodat we mijn ideeën konden bespreken. Het gesprek verliep erg goed en deze tekstschrijver uit Haarlem had veel goede en leuke ideeën. Het tarief voor de teksten vond ik erg voordelig, dit waren namelijk professionele teksten. Ik besloot na het gesprek om met deze tekstschrijver uit Haarlem verder te gaan.  

Erg goede teksten voor mijn website

Een aantal dagen later kreeg ik de eerste tekst te zien en ik was er erg blij mee. De tekst was erg leuk geschreven en op de manier zoals ik dit wilde. Er was een goede omschrijving van het artikel, maar het was toch op een speelse manier geschreven. Ik was over alle teksten die volgden ook erg tevreden. Deze tekstschrijver uit Haarlem had het erg goed gedaan en kan ik aan iedereen aanraden.

  • Ze heeft veel ervaring
  • Kan verschillende teksten schrijven
  • Rekende een goed tarief
  • Ben blij met het resultaat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn