Op zoek naar een orthopedische onderwerkmakerijAls orthopeed voorzie ik mijn patiënten van schoeisel waardoor zij beter of pijnvrij kunnen lopen. Ik maak deze schoenen niet zelf, maar laat dit doen door een orthopedische onderwerkmakerij. Mijn oude adres voor orthopedische onderwerkmakerij hield er afgelopen jaar mee op. Ik moest toen op zoek naar een nieuwe schoenmaker die de schoenen voor mijn patiënten kon maken. Omdat ik op zoek was naar een nieuwe partner waarmee ik een langdurige samenwerking aan wilde gaan, vond ik het behoorlijk lastig een keuze te maken. Hoe weet je nu welke orthopedische onderwerkmakerij goed is? Ik was zo gewend te werken met mijn oude partner. Gelukkig wist hij nog wel een goed adres. Je moet toch via via aan dit soort kennis komen. Ik kwam via hem terecht bij Dost Orthopedie. Ook benieuwd? Kijk dan eens op dost-orthopedie.com voor meer informatie. Hier is bijvoorbeeld te lezen wat een onderwerkmakerij doet voor een orthopeed. Goede schoenen zijn voor iedereen belangrijk, maar voor mensen met afwijkende voeten is het helemaal van belang aangepaste schoenen te kunnen krijgen. Veel van mijn patiënten zijn niet eens in staat normale schoenen te dragen. Zij zijn dus afhankelijk van mijn diensten, en die van Dost Orthopedie.

Goede orthopedische onderwerkmakerij

Ik heb in het begin een aantal proeven aangevraagd om te controleren of het werk voldeed aan mijn wensen. Dat bleek gelukkig het geval te zijn, waarna we hebben afgesproken voortaan samen te werken. Als mijn patiënten vragen of ik hun schoeisel zelf maak verwijs ik altijd door naar Dost Orthopedie, en zeg ik dat ik gebruik maak van een orthopedische onderwerkmakerij. Ze zijn altijd onder de indruk van het vakwerk dat wordt afgeleverd. Een orthopedische onderwerkmakerij is gestoeld op het ambacht van schoenmaker, waarbij echt aandacht is voor het individu dat de schoen gaat dragen. Het is immers de bedoeling dat diegene goed kan lopen op de schoenen. Patiënten komen doorgaans bij mij als ze last hebben van:

  • Reuma
  • Beenlengteverschil
  • Klompvoeten
  • Vergroeide voeten

Ik kan hen dan helpen met aangepast schoeisel. Soms is het voor hen niet eens mogelijk zonder deze schoenen te lopen. Als orthopeed, in samenwerking met de orthopedische onderwerkmakerij, beteken ik dus veel voor mijn patiënten. Dat maakt het werk wat ik doe erg betekenisvol.

Meer weten over orthopedisch schoeisel

Wilt u meer weten over orthopedisch schoeisel? Als patiënt kunt u een afspraak maken met een orthopeed. Hiervoor kunt u ook langs de huisarts, die voor u een doorverwijzing kan regelen. Als professional meer weten over orthopedisch schoeisel of de orthopedische onderwerkmakerij waarmee ik samenwerk? Kijk dan eens op https://www.dost-orthopedie.com/orthopedische-onderwerkmakerij/ voor meer informatie over Dost Orthopedie. Het is vaak al mogelijk binnen enkele weken te beschikken over nieuw orthopedisch schoeisel. Omdat ik samenwerk met Dost en omdat we goed zijn ingespeeld op elkaar zijn de wachttijden voor mijn patiënten zelfs afgenomen. Soms raakt iemand zijn schoenen kwijt, en dan is het een kwestie van spoed. Dan kan ik mijn patiënten echt goede service bieden. Gelukkig wordt er ook steeds meer vergoed op dit gebied. Ook mensen die rugklachten hebben of pijn in hun gewrichten kunnen baat hebben bij aangepaste schoenen of zolen. De orthopeed kan langdurige klachten verminderen of zelfs wegnemen. Het enige wat een patiënt hiervoor hoeft te doen is een afspraak maken. Ik meet dan de voeten op en stel een diagnose, en samen met de orthopedische onderwerkmakerij zorg ik ervoor dat er goede schoenen worden gemaakt. Ik heb op die manier al talloze patiënten geholpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn