Album van Roxeanne en André Jr. Hazes Van Jou

Van Jou Voor Jou’ is een hommage aan hun, alweer 6 jaar geleden overleden vader, een album waar Rox en Dré hun hart en ziel in hebben gelegd. En dat is te horen en te voelen. De 17-jarige Roxeanne en haar 1 jaar jongere broertje André Jr. hebben uit het repertoire van hun vader enkele van hun favoriete liedjes uitgezocht waar zij een speciaal gevoel bij hebben. Er 4 staan duetten, en van ieder 5 solo nummers op het album. Samen zingen zij Over en Uit, Ik kan Je Niet Vergeten, een feestmedley en de eerste single, een geheel nieuw nummer en top 10 hit ‘Soms Doet Het Zo’n Pijn’, geschreven door Rosetty die eerder voor André oa de nummers ‘Mijn Kleine Meid’, ‘Over en Uit’ & één van de kinderens’ favorieten ‘Want Ik Hou Van Jou’ schreef. Rox koos als solo stukken ‘Ik Laat Je Gaan’, ‘Eenzaam Zonder Jou’, ‘Ik leef Mijn Eigen Leven’, ‘Geef Mij Je Hart’ en ‘Want Ik Hou Van Jou’. Dré koos voor zijn favorieten ‘Waar Ben Jij’, ‘Blijf Bij Mij’, ‘Wat Een Ander Ook Zegt’, ‘Wat Kan Ik Doen Om Dit Te Helen’ en ‘Laat Me Even’.

‘Van Jou, Voor Jou’ is een prachtige, gevoelige plaat geworden met een echte Hazes sound wat mede mogelijk werd gemaakt door de productie van John van de Ven, tekstschrijver, arrangeur en 25 jaar lang één van de vaste producers van André. Ook werd het album opgenomen in de studio van Hans Aalbers, de studio waar André ook aan zijn albums werkte.

Als je een echte fan bent van de liedjes van André Hazes haal dan ‘Van Jou Voor Jou’ in huis! Het album is een prachtig uitgevoerd eerbetoon van zijn kinderen Roxeanne en André Jr.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn