Ontdek dit creatieve animatiebedrijfAnimaties zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Tegenwoordig worden er voor veel zaken animaties gemaakt en dat kan verschillende doelen hebben. Zo kennen we animaties van vroeger vooral voor entertainment, maar tegenwoordig zijn animaties vooral ook informatief bedoeld, waarbij op kleurrijke, duidelijke en soms humoristische manier uitleg over iets wordt gegeven in animatievorm. Voor veel bedrijven is het dan ook interessant om samen te werken met een vast animatiebedrijf die de animaties voor deze organisatie maakt. Het is daarbij belangrijk dat het animatiebedrijf beschikt over alle expertise en recourses om de animaties te maken, waarbij altijd ook moet zijn voor de toekomst om meerdere animaties steeds in lijn te laten zijn met elkaar. Een zeer goed en creatief animatiebedrijf dat zich veel richt op het maken van zakelijke animaties is Feis Producties. Dit animatiebedrijf maakt uw animaties op maat. Daardoor kunt u aangeven wat u wilt bereiken met uw animatie en voor wie deze is bedoeld, zodat hier een mooie en passende animatie voor gemaakt kan worden. De zakelijke markt maakt meer gebruik van animaties om online de mogelijkheid te bieden aan klanten en gebruikers om de werking van producten en diensten uit te leggen. Het voordeel van dit soort animaties dringt daarbij door in alle hoeken van de samenleving, want de uit de zakelijke wereld afkomstige stijlen van animaties worden ook door overheden, zorginstellingen en goede doelen gebruikt.

Een animatiebedrijf voor kleine en grote merken

Feis Productions is een animatiebedrijf dat al veel ervaring heeft bij het maken van dit soort animaties en heeft dit ook al met regelmaat gedaan. Enkele van de producties van dit animatiebedrijf zijn op www.feisproductions.com te vinden onder het kopje ‘Portfolio’. Hier staan animaties die onder andere zijn gemaakt voor klanten als Gemeente Amsterdam, Trimbos Instituut, Manpower, Tolk- en Vertaalcentrum Nederland en meer. Wanneer u het werk van Feis Productions bekijkt dan zijn een aantal kenmerken al snel duidelijk. Feis Productions verzorgt animaties die:

  • Helder communiceren
  • Een eigentijdse stijl hebben
  • Professioneel overkomen
  • Met oog voor kwaliteit zijn gemaakt

Dit animatiebedrijf is daarbij multidisciplinair ingericht, want het maken van animatievideo’s kan hier zeer breed worden opgevat. Zo kunt u bij Feis Productions terecht voor Motion Graphics. Dit zijn animaties die bestaan uit geanimeerde elementen. Dit is visueel aantrekkelijk en dit kan zeer uiteenlopend zijn, denkt u bijvoorbeeld aan een logo waarin beweging is aangebracht of een introductietitel die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Een andere expertise is het maken van Explanimations en dat verklaart eigenlijk al wat we hierboven uitgebreider hebben besproken. Deze animaties leggen met name uit, vandaar ook de samenvoeging in de naam van deze expertise. Het gaat hierbij om het geven van uitleg middels een geanimeerde video. Visualisatie van tekst, om zo een breder publiek te bereiken en sneller begrip te creëren over een bepaald onderwerp. Tot slot is Video Design een belangrijke expertise van dit animatiebedrijf. Hierin zijn meerdere mogelijkheden denkbaar, waaronder werken meet grafische overlays over gefilmd materiaal, waaronder het maken van branding in een video. Maar het is ook mogelijk om design in de video te integreren. Dit zijn meer visuele effecten en daarin is van alles mogelijk.

Ontdek de creativiteit van Feis Productions zelf

Dit animatiebedrijf, dat is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, maar landelijk projecten uitvoert, staat graag voor u klaar om met u mee te denken over het maken van passende animaties voor uw organisatie. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over de verschillende expertises van dit animatiebedrijf? Neem dan vooral contact op en laat u verbazen over de creatieve aanpak en inventieve oplossingen voor het vraagstuk dat u heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn