Last van muizen, ratten, kakkerlakken of andere ongedierte in huis? Ik heb zeer goede ervaring met Beestjes Kwijt en wil deze dienst voor ongediertebestrijding daarom graag adviseren. Ik had tot voor kort nooit met ongediertebestrijding te maken gehad. Totdat een paar maanden geleden mijn dochter mij in paniek belde vanuit haar studentenhuis. Ze was net voor het eerst op zichzelf gaan wonen, samen met een vriendin. Ze was zo gelukkig met haar nieuwe huis en ik had haar geholpen met verven en spulletjes verhuizen. Tijdens de verhuizing ontdekten we een aantal muizenkeutels in de keukenkasten, maar hadden hier verder geen erg in gehad. Dat is normaal in de grote stad, dacht ik. Het probleem bleek echter veel erger dan we vermoedden. Mijn dochter vertelde snikkend aan de telefoon dat de muizen op de aanrecht kropen en zelfs in de gordijnen hingen. Ik snelde erheen en het was niet gelogen. Het was een kermis aan muizen in de huiskamer. Ik zocht op mijn telefoon naar ongediertebestrijding en kwam uit op de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt. Ik verwachtte er niet veel van en was er al op voorbereid dat mijn dochter weer thuis zou komen wonen. Als moeder krijg je het heel benauwd, wetende dat je dochter tussen de muizen slaapt. Een muizenplaag is niet alleen zeer onprettig, maar zorgt ook voor veel schade in het huis en brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Het probleem was echter toch sneller opgelost dan gedacht. Ik belde het nummer van Beestjes Kwijt en de volgende ochtend stond er al een lokale ongediertebestrijder op de stoep. Hij heeft uiteindelijk met harde aanpak binnen een korte periode het probleem kunnen oplossen. Deze vriendelijk man heeft daarbij mijn dochter en haar vriendin zorgvuldig en op sympathieke wijze geïnformeerd naar wat ze voortaan kunnen doen om te voorkomen dat de muizen terugkomen. Ongediertebestrijding is echt onmisbaar! Ik ben na deze ervaring zo blij dat deze dienst bestaat. Ik ben enorm dankbaar voor het werk dat Beestjes Kwijt verricht heeft om het huis voor mijn dochter weer leefbaar te maken. Ze zijn naar mijn idee niet zomaar een dienst voor ongediertebestrijding, maar ze leven ook echt met de klant mee en doen hun best door middel van uitstekende ervaring en goede service.

Ongediertebestrijding die met spoed hulp biedt.

Het mooiste van de lokale ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt is dat ze spoedhulp bieden door binnen 24 uur op de stoep te staan. Via het netwerk met vakkundige ongediertebestrijders over heel Nederland is er snel en gemakkelijk hulp in te schakelen van een lokale specialist. De bestrijders van Beestjes Kwijt zijn niet alleen gespecialiseerd in de bestrijding van muizen, maar ook voor andere ongedierte zoals kakkerlakken, bedwantsen, houtworm, motten, spinnen en ratten. Daarbij bieden ze niet alleen hulp in ongediertebestrijding, maar niet onbelangrijk; er wordt ook hulp geboden in ongediertepreventie.

Bij Beestjes Kwijt krijg je de beste service:

  • Binnen 24 uur een lokale ongediertebestrijder op de stoep
  • Ontvang direct de werkwijze en offerte van lokale ongediertebestrijders
  • Wordt geholpen door zeer bekwame, gediplomeerde vakmannen

Beestjes Kwijt zorgt voor de beste en snelste ongediertebestrijding. Dit maakt Beestjes Kwijt mogelijk door middel van jarenlange ervaring. De dienst selecteert zorgvuldig de ongediertebestrijders. Deze deskundige bestrijders weten alles van de problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en brengen je hier graag van op de hoogte en nemen direct de zorgen bij je weg. Voor eventuele problemen waarbij ongediertebestrijding nodig is, verwijs ik je graag door naar de website beestjeskwijt.nl voor meer informatie of persoonlijk advies. Telefonisch bereikbaar op 085 – 029 6127 of via het contactformulier op de website. Uw vraag wordt onmiddellijk behandeld!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn