Als je gaat verhuizen van het ene huis naar het andere huis, dan moet je al je spullen dus ook van het ene naar het andere huis vervoeren. Als je geluk hebt, dan kun je al je spullen direct van je oude huis naar je nieuwe stek brengen. Maar meestal is er sprake van een periode tussen de beide woningen. Dat betekent dat je je oude huis moet verlaten, maar nog niet direct in je nieuwe huis kan gaan wonen. In dat geval moet je je spullen dus tijdelijk ergens opslaan en daarvoor kun je gebruik maken van een opslagruimte in Dordrecht via easybox. Dat is uiteraard mooi, want als je in of naar Dordrecht verhuist, dan is het prettig dat je je spullen ook in Dordrecht kwijt kunt. Zodra je dan de sleutels krijgt van je nieuwe woning, dan kun je al meubelen en dergelijke meteen vanuit de opslagruimte in Dordrecht naar je woning brengen. Je bent dan in ieder geval al lekker dichtbij. Mocht je juist naar een andere stad verhuizen, dan kun je uiteraard ook gebruik maken van easybox in die stad. Je kunt namelijk een opslagruimte huren in verschillende steden zoals: 

  • Breda
  • Arnhem
  • Zeist

Op de site van easybox.nl vind je een overzicht van alle plaatsen waar je terecht kunt voor een opslagruimte in Dordrecht. Het is uiteraard van belang dat je spullen veilig zijn opgeslagen en daarom wil je ook graag gebruik maken van een beveiligde opslagruimte in Dordrecht. Ook daarom doe je er goed aan om te kiezen voor easybox. Je hebt te maken met een locatie met verschillende boxen die zich bevinden in een overdekte hal. De locatie is voorzien van personeel tot en met 23:00 uur en er is een receptie met receptionist aanwezig. Je spullen zijn dus goed beveiligd tegen diefstal. Alleen mensen die een opslagruimte huren bij easybox hebben toegang tot het terrein. Maar dat is niet het enige waar je je druk om moet maken. Je hebt ook te maken met temperaturen en weersomstandigheden. Een garage bijvoorbeeld, die niet is verwarmd en enkel van de buitenwereld wordt gescheiden door buitenmuren en een dak, is erg gevoelig voor schommelingen in temperatuur en vocht. Meubelen en dergelijke die je in een garage stalt kunnen tijdens een koude of vochtige winter beschadigd raken. Dat risico heb je niet als je kiest voor de opslagruimte in Dordrecht van easybox. Omdat de boxen zich in een overdekte hal bevinden blijven de temperaturen relatief contant en altijd boven nul. Je kwetsbare spullen zullen dan ook niet beschadigd raken. 

Surf naar easybox.nl en huur de opslagruimte in Dordrecht 

Mocht je op zoek zijn naar een opslagruimte in Dordrecht, dan is het van belang dat je kiest voor een box van het juiste formaat. Je hebt geen enorme box nodig voor een paar dozen en je hebt uiteraard wel voldoende ruimte nodig als je meubelen en dozen kwijt wil. Je kunt kiezen voor boxen van verschillende formaten zoals: 

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

Neem contact op voor meer informatie

Mocht je willen weten welke box past bij jouw spullen, dan kun je voor advies uiteraard altijd even contact opnemen met easybox. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn