Als u een auto wilt uitlezen, dan heeft u hier altijd het perfecte apparatuur voor nodig. Zowel bij garages als bij particulieren is het van belang dat het apparatuur naar behoren werkt. Autel uitleesapparatuur is daarvoor een goede uitkomst. Het uitleesapparatuur van Autel is namelijk een toegankelijk merk, waarmee zowel particulieren als bedrijven kunnen werken. OBD Warenhuis heeft alle middelen van Autel in het assortiment, waardoor u snel en eenvoudig uw auto uit kunt lezen. Wij leggen u graag meer uit over Autel en hoe u het uitleesapparatuur via onze website aan kunt schaffen, zodat u vandaag nog uw bestelling kunt plaatsen en kunt profiteren van alle voordelen die Autel te bieden heeft.

Een grote verscheidenheid aan Autel apparatuur in ons assortiment

De Autel diagnoseapparaten zijn geliefd bij zowel garagebedrijven als particulieren. De diagnoseapparatuur is gebruiksvriendelijk opgebouwd, kan altijd geupdate worden en er wordt een goede technische ondersteuning geboden. Hierdoor is Autel toegankelijk voor iedereen die zijn auto wilt uitlezen. Een Autel kopen zal dus de kwaliteit van de diagnose verhogen. De Autel OBD2 uitleesapparaten kunnen enkel de moter van de auto uitlezen. De Autel Autolink productlijn bevat extra mogelijkheden, waardoor u ook ABS en Airbag modules uit kunt lezen. Deze productlijnen zijn zeer handig voor thuisgebruik en als tweede apparaat voor de professionele monteur. De instapmodellen zijn tevens gunstig geprijsd en zeer goed om mee te beginnen. Daarnaast biedt het merk ook verschillende diagnosecomputers waar meer mogelijkheden mee zijn:

  • MaxiDiag
  • Maxiservice
  • Professionele diagnose apparatuur

De Maxidiag lijn bevat producten die een zeer diepe en uitgebreide systeemdiagnose kunnen opstellen voor alle merken auto’s. De MaxiDAS en MaxiSys serie doen hier nog een schepje bovenop. Deze kunnen namelijk ook programmeren en coderen met een tal van extra mogelijkheden. Een professionele tester van dit merk wordt bij garagebedrijven vaak als hoofdtester ingezet, omdat ze zowel van goede kwaliteit zijn als betaalbaar. De MaxiCheck is nog specifieker. Deze kunt u gebruiken voor EPB, DPF, olie service, ABS en Airbags. Op deze manier stelt u altijd de juiste diagnose, waardoor u direct kunt zien waar de problemen zich bevinden. Alle uitleesapparatuur kunt u eenvoudig via onze webshop aanschaffen. Middels de filters heeft u direct een overzichtelijke lijst van apparatuur, die u in uw winkelmandje kunt plaatsen. Daarna hoeft u alleen nog maar uw bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden, zodat wij deze gereed kunnen maken voor verzending. Wij verzenden uw bestellen te allen tijde gratis in heel Nederland en België, zodat u bij ons altijd het goedkoopst uit bent.

Uw specialist op het gebied van diagnoseapparatuur

OBS Warenhuis is uw specialist voor alle benodigdheden voor het uitlezen van uw auto. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor wij precies weten welke merken het beste bij iedere situatie passen. Daarnaast hebben wij ook onze eigen productielijn, waar wij ook de tekortkomingen van andere apparatuur mee hebben aangepakt. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn altijd scherp geprijsd. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de laagste prijs en goede service. Onze webshop is tevens gebruiksvriendelijk en voorzien van alle benodigde informatie, zodat u altijd tot de juiste productselectie kunt komen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op obdwarenhuis.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw bestelling af te kunnen ronden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn