Bent u bekend met het beddengoed van Melli Mello? Zo niet dan adviseren we u om verder te lezen, alleen als u de tijd hebt uiteraard. In deze tekst vindt u veel informatie over het beddengoed van het gerenommeerde merk Melli Mello. Melli Mello levert al sinds jaar en dag mooie producten voor in de slaapkamer. Daarbij gaat het vooral om mooie decoratieve dekbedovertrekken en hoeslakens waaronder u heerlijk kunt gaan slapen, wij van Melli Mello nemen alleen genoegen met de beste materialen waarmee we onze Melli Mello beddengoed vervaardigden en dat zult u er zeker aan kunnen af zien. Misschien ziet u het al wel aan de foto’s die we op de site hebben geplaatst bij alle producten die we van Melli Mello aan te bieden hebben op het moment. Het kan zeer zeker geen kwaad om de site in de gaten te houden want we veranderen vaak van assortiment. Daardoor hebben we soms mooie producten in de uitverkoop dus wees daar op tijd bij want zo kunt u Melli Mello beddengoed aanschaffen tegen een nog lagere prijs dan nu al het geval is. Dit is dan ook de officiële website van Melli Mello en daar zijn we behoorlijk trots op. Dit is tevens de meest effectieve manier om aan beddengoed van Melli Mello te komen dus ga niet bij de pakken neerzitten als u niets kunt vinden in winkels, deze site heeft het allemaal voor u op een rijtje gezet. Dat kan het maken van een keuze bemoeilijken maar binnen de site kunt u zoeken met behulp van de handige zoekmachine. Of u selecteert een van de categorieën aan, dan hebt u in een handomdraai iets moois weten te vinden, neem dat maar van ons aan. Bij bestellingen van boven de 45 euro worden er geen bezorgkosten gerekend. En reken maar dat u dat bedrag al snel bij elkaar hebt gesprokkeld, zeker als u hier voor het hele gezin gaat inslaan. Dat is slim, want zo kunt u veel halen voor weinig geld in plaats van telkens extra bezorgkosten te hoeven betalen.

Melli Mello beddengoed is meer dan de moeite waard

Melli Mello is een prachtig merk en daar gaan wij als verkopers van Melli Mello natuurlijk prat op. Laat uw keuze dan ook niet van ons afhangen maar denk hier rustig even over na. U zult uiteindelijk toch wel tot de conclusie komen dat dit de moeite waard is. Wie wil er nou niet Melli Mello hebben voor een lage prijs zoals u dat alleen bij ons kunt vinden. Misschien hebt u zo uw twijfels over online bestellen maar die kunnen we wel voor u wegnemen. Vraagt u maar raak, onze klantenservice staat sowieso tijdens werkdagen tussen kantooruren voor u klaar om al uw prangende vragen snel te beantwoorden. U vindt het e-mailadres uiteraard snel terug op de site. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van Melli Mello? Dan kunt u uzelf abonneren op onze nieuwsbrief. Die ontvangt u vervolgens eens in de zoveel tijd in uw mailbox. Dan weet u meteen wanneer we nieuwe producten in huis hebben en wanneer er spetterende kortingen zijn zodat u snel uw inkopen kunt doen, bijvoorbeeld voor kerst of Sinterklaas. De producten van Melli Mello zijn namelijk erg geschikt als cadeau, voor diverse feestdagen en voor jong en oud. Iedereen slaapt dus voor zowel kinderen en volwassenen zijn de producten van Melli Mello erg functioneel. De stof waarvan onze hoeslakens en dekbedovertrekken zijn gemaakt zijn erg zacht en u zult dan ook met moeite uw bed nog uit kunnen komen na een nachtje lekker te hebben getukt. Het staat als een paal boven water dat Melli Mello een erg klantvriendelijk beleid heeft en bij ons is de klant dan ook nog echt de koning. Dit durven wij zonder schroom te stellen dus daag ons eens uit en kom maar op met uw vragen of wensen. Dan gaan we snel aan de slag en zullen we binnen de kortste keren u een interessant product van Melli Mello kunnen aanbieden.

Een prachtig cadeau voor jong en oud

Betalen doet u via een van de onderstaande opties:

  • PayPal
  • iDeal
  • Maar ook met uw credit card kunt u bij ons bestellen, dat is allemaal geen enkel probleem en daar doen we natuurlijk niet moeilijk over

Dit zijn allen eenvoudige en razendsnelle manieren om geld over te maken zodat u dit snel achter de rug hebt en wij kunnen gaan beginnen met het order pikken zodat u uw pakketje de dag erna al thuisbezorgd kunt verwachten. Hebt u per ongeluk de verkeerde maat besteld? Bijvoorbeeld van uw hoeslakens? Dan kunt u dit geheel vrijblijvend en dus kosteloos retourneren en dan kunt u uw geld terugkrijgen. Maar doe dit wel binnen zeven dagen nadat u het pakketje van ons hebt ontvangen. Maar waarschijnlijk wilt u helemaal niet uw geld terug maar de juiste maat toegestuurd krijgen. Laat het ons even weten en dan ontvangt u uw correcte Melli Mello hoeslaken in een handomdraai. De dekbedovertrekken zijn bijvoorbeeld helemaal van 100 procent katoen en dat maakt ze uiterst zacht en eenvoudig om te wassen. De binding is van zacht satijn dus dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren. Dat worden een hop heerlijke nachtjes slapen in uw bed dankzij ons beddengoed. U zult hierna nooit meer iets anders willen, dat beloven we!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn