Ik houd graag trends en ontwikkelingen in de gaten. Vooral op het gebied van mode en accessoires loop ik niet graag achter. Dat betekent dat ik de blogs volg van de belangrijke ontwerpers, dat ik met regelmaat in de winkel te vinden ben en vaak op het internet op zoek ben naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden om mijn collectie uit te breiden. Dat klinkt als een dure hobby, maar al met al valt het sterk mee. Juist door voor te lopen op de grote mode en de massale vraag kan ik veel accessoires tegen een lagere prijs krijgen. Dat ik een blog heb met honderden bezoekers per maand, dat werkt ook in mijn voordeel omdat ik vaak dingen uit mag proberen en daar dan minder of niets voor hoef te betalen. Ideaal natuurlijk. Onlangs heb ik mijn collectie uitgebreid met iets waar ik nog niet eerder van gehoord had. Het gaat om magneet oorbellen. Dat zijn speciale oorbellen met magneten, waarvan de medische werking niet bewezen is – maar er zijn wel ontzettend veel mensen die hier baat bij hebben gehad. Reden genoeg om het zelf eens te proberen. Ik zag dat Energetix Bingen magneet oorbellen in het assortiment heeft, dus ik heb ze direct besteld via http://magneetsieraden-online.nl/magneet-oorbellen/.

Werken de magneet oorbellen?

Ik heb de magneet oorbellen niet besteld om de werking. Ik ben niet iemand die ergens makkelijk in gelooft namelijk, zeker niet wanneer er geen wetenschappelijk bewijs is. Ik heb de magneet oorbellen besteld omdat zij een sterke toevoeging leken op mijn collectie en de stijl van de oorbellen me bijzonder aansprak. Voordat ik de magneet oorbellen voor het eerst indeed, heb ik met opzet niet gekeken naar wat de werking zou kunnen zijn. Als je iets verwacht, zorgt dit er vaak voor dat het gebeurt immers en zo wil ik niet te werk gaan. Na drie dagen de magneet oorbellen gedragen te hebben, merkte ik een aantal dingen:

  • Ik sliep beter;
  • Ik was minder gestrest.

Handig, maar heeft dit echt te maken met de magneet oorbellen? Ik denk van wel. Ten eerste omdat ik geen andere aanpassingen gedaan heb aan de indeling van mijn dag en ten tweede omdat meer mensen het hebben over de effecten van de magneet oorbellen. Hoe het precies werkt, dat weet ik niet. Dat het werkt bij mij, dat weet ik wel zeker. Dat de magneet oorbellen me ook nog eens geweldig staan, dat is een heerlijk extraatje natuurlijk.

Altijd op de hoogte blijven

Ben jij ook iemand die altijd op de hoogte wil blijven en vind je dat lastig? Dan ben je niet de enige. Op mijn blog krijg ik vaak reacties van mensen die mij vragen hoe ik altijd aan het nieuwste nieuws kom en hoe ik alle ontwikkelingen bij kan houden. Wil je dit ook? Dan heb ik een tip voor je. Zoek een aantal websites die altijd als eerste zijn met de ontwikkelingen en bekijk of zij ook jouw interesses dekken. Is dat het geval, kijk dan eens of je je in kunt schrijven op de feed of een nieuwsbrief. Op die manier krijg je namelijk gewoon een melding wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn en dat maakt het veel makkelijker om in de toekomst als eerste op de hoogte te zijn. Overdrijf het echter niet. Wanneer je dagelijks vijftien nieuwsbrieven in je mail krijgt, dan heb je er uiteindelijk alleen maar meer werk aan en dat is niet het idee wanneer je het jezelf zo makkelijk mogelijk wilt maken bij het volgen van het nieuws.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn