Op het eerste gezicht is een loopfiets gewoon leuk speelgoed: uw kind heeft er plezier van en het is veilig om mee te spelen. Een loopfiets is echter meer dan speelgoed: een loopfiets is hartstikke goed voor de ontwikkeling van uw kind. Een loopfiets is logischerwijs een fietsvormig voorwerp, maar het heeft geen trappers. Uw kind kan er dus op zitten en op leunen terwijl hij of zij zich half lopend en half steppend voortbeweegt. Door ermee te spelen en te lopen ontwikkelt hij of zij de balans. Een loopfiets stimuleert de motorische ontwikkeling dus enorm. Een kind leert het gewicht goed te verdelen en zo leert hij of zij instinctief wat evenwicht is. Het positieve effect op de motoriek hiervan kan het proces van het leren lopen enorm stimuleren. Waar kunt u dan zo’n loopfiets aanschaffen? Dat kan via de webshop van cars4kids. Dit bedrijf levert allerlei soorten kinderspeelgoed in de vorm van vervoersmiddelen. Ze leveren zowel speelgoed waarbij het kind zich helemaal zelf vooruit moet bewegen als speelgoed met een accu. We zullen hieronder een aantal verschillende loopfietsen opnoemen die cars4kids in het assortiment heeft. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uitgebreid het assortiment is. Meer loopfietsen kunt u natuurlijk vinden op de website: http://cars4kids.nl/loopfiets. Hier vindt u ook uitgebreide productinformatie over elke loopfiets waarbij duidelijke afbeeldingen van de producten te zien zijn. Zo kunt u weloverwogen de loopfiets voor uw kind uitkiezen die aan uw wensen en eisen voldoet. Nadat we een aantal verschillende loopfietsen hebben opgenoemd, zullen we wat meer informatie geven over cars4kids. Wat voor andere producten verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld nog meer? En kan ik de producten ook ergens bekijken?

Loopfiets: verschillende soorten

Als u op bovengenoemde website klikt, vindt u een uitgebreid assortiment loopfietsen. Ze zijn er in vele kleuren en vele modellen. Als u op een bepaalde loopfiets, loopauto of loopmotor klikt vindt u onder ‘productbeschrijving’ veel informatie. Deze productomschrijvingen zullen we hieronder ook gebruiken om u een beeld te geven van de producten. U kunt bij elk apparaat op de website ook op ‘extra informatie’ klikken voor nog meer productinformatie. Voorbeelden van een loopfiets zijn:

  • Loopfiets / loopmotor tundra blauw injusa:

Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden. De fiets is erg licht, wat er, samen met het stabiele handvat, voor zorgt dat hij makkelijk is in gebruik. De zithoogte is ongeveer 34 centimeter en de fiets weegt ongeveer twee kilo. De kleur van de fiets is mooi helderblauw. Deze loopfiets kost €33,00.

  • Loopmotor loopfiets Minnie Mouse injuse:

De fiets is wederom geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden. Hij heeft brede wielen, wat zorgt voor extra stabiliteit. Kinderen kunnen een beetje hulp krijgen met lopen van de lichte loopmotor waarmee deze fiets is uitgerust. De zithoogte is ongeveer 34 centimeter. Hij heeft een mooie, felroze kleur en is versierd met afbeeldingen van Minnie Mouse. Hartstikke vrolijk dus! Dit apparaat kost €36,00.

  • Pukylino loopfiets/loopauto puky kiwi groen:

Deze loopfiets heeft, zoals de productomschrijving hierboven al aangeeft, een kiwi-achtige groene kleur. Dit apparaat heeft vier wielen en is daardoor extra stabiel, waardoor het geschikt is voor de allerkleinsten en allerjongsten: vanaf ongeveer 1 jaar en vanaf een lichaamslengte van ongeveer 75 centimeter. De zithoogte is ongeveer 22 centimeter. Deze loopauto kost €39,00.

  • Loopfiets / loopmotor spline injusa rood:

Deze stoere, rode loopmotor is bedoeld voor kinderen vanaf 18 maanden. Hij is van kunststof. De zithoogte is ongeveer 38 centimeter. Op deze loopmotor maakt uw kind echt de blits. De motor kost €44,00.

  • Brandweer loopfiets hout met luchtbanden yipeeh:

Deze fiets is geschikt voor iets oudere kinderen dan de vorige producten, namelijk voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar met een kledingmaat van 98-110. De loopfiets is uitgerust met het logo van de brandweer. Enorm stoer dus. Dit artikel kost €45,00.

We hopen dat u door deze opsomming van producten een goed beeld hebt gekregen van het assortiment loopfietsen. Er zijn dus allerlei soorten artikelen in deze categorie te vinden: verschillende leeftijdscategorieën, verschillende materialen en veel verschillende kleuren. Zoals gezegd kunt u nog veel meer informatie vinden op de website. Hier vindt u naast productomschrijvingen ook beoordelingen bij veel producten. Als u op deze reviews klikt kunt u zien wat andere mensen van de producten vonden. U kunt natuurlijk zelf ook een beoordeling achterlaten.

Meer informatie of direct bestellen?

We zullen nu kort wat vertellen over Cars4kids. Dit bedrijf heeft bijna tien jaar ervaring met accu speelgoed en speelgoed waarmee kinderen hun loopmotoriek kunnen verbeteren. Naast loopfietsen kunt u in de webshop bijvoorbeeld ook trapauto’s, driewieliers, kinder accu auto’s, loopauto’s, fietsen en andere buitenspeelgoed bestellen. In deze laatste maand van het jaar krijgt u ook nog een tien procent korting op alle artikelen! Wilt u de artikelen liever eerst zien voordat u ze online bestelt? Dat kan door een afspraak te maken voor bezichtiging in de nieuwe, nog grotere showroom van cars4kids. Doordat cars4kids hier een uitgebreide voorraad heeft, zijn veel artikelen ook direct leverbaar. Wilt u graag nog meer informatie? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met het bedrijf. Als u naar de website gaat kunt u boven in uw beeldscherm, in de zwarte balk, klikken op ‘contact’. Hier vindt u het e-mailadres en telefoonnummer waarmee u contact kunt opnemen. Ook vindt u een contactformulier waar u naast uw vraag of opmerking uw e-mailadres intypt. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn