Google verzamelt de backlinks aan de hand van ingewikkelde algoritmes. Wees maar niet bang, deze tekst gaat zeker niet over wiskunde maar het is wel van belang om te begrijpen dat linkbuilding haast een aparte wetenschap genoemd kan worden waar jij de vruchten van kunt gaan plukken. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat een totale site helemaal vol wordt gestopt met dit soort backlinks want dat is ronduit illegaal. En dat is logisch, elke site, of ze nu aan MiddelRoad SEO doen of niet, verdiend een kans om hoog in Google terecht te komen. Daarom zijn er allemaal strenge regels opgesteld door Google om misbruik van linkbuilding te voorkomen. Als je deze regels overtreed kan je behoorlijk zware straffen verwachten. Zo zou het zelfs mogelijk kunnen zijn dat je site in zijn geheel niet meer vindbaar zal zijn voor een tijdje of voorgoed! Een dergelijke ban kan voor een tijdje worden opgelegd maar een veelpleger heeft een groot probleem:

  • een levenslange ban en daar zit natuurlijk niemand op te wachten
  • de links, net als de seo teksten die een ander belangrijk middel zijn voor de ranking, dienen gematigd geplaatst te worden
  • geen zogenaamde overkill aan linkbuilding: behoud een marge

Google berekent daarbinnen je eindpositie. Meer is dus niet altijd beter, hoewel meer sites waarop deze backlinks geplaatst worden door een team dat linkbuilding voor jou kan uitvoeren, wel kan helpen. Linkbuilding is dan ook een vak op zich en er zijn talloze bedrijven, ook in Nederland, die dit voor uw site kunnen uitvoeren. Wij zijn ook gespecialiseerd in linkbuilding en willen ons graag voorstellen aan u: op middleroad.nl vindt u alles. Als je daarnaast ook zoekmachine optimalisatie laat doen, dan is de kans erg groot dat het wel goed gaat komen met die eindpositie hoog in de ranking van Google. Zorg er wel voor dat dit voor meerdere sleutelwoorden geldt. Mensen willen weleens afwisselen met sleutelwoorden en dat kan gevaarlijk zijn omdat je site dan buiten de boot kan vallen. Wij weten dit als geen ander en zullen altijd de juiste sleutelwoorden vinden om search engine optimization vlekkeloos uit te voeren.

Wil je meer weten over linkbuilding? Vraag het ons

Hoger scoren in de zoekresultaten van Google, dat is de droom van iedere webeigenaar. Het is uitermate frustrerend om jezelf op de tweede pagina of nog lager terug te vinden, want zeg nou zelf, wie kijkt er ooit verder dan de eerste tien uitkomsten? Dan moet je wel erg wanhopig zijn. Uit onderzoek is gebleken dat een top tien notering bij bepaalde sleutelwoorden verreweg de meest effectieve methode is om meer bezoekers op je website te krijgen. Mensen typen nog liever volkomen nieuwe zoekwoorden in dan dat ze even doorklikken. Je vraagt je nu ongetwijfeld af hoe jij ervoor kunt zorgen dat dit ook jouw website ten deel valt. Dat kan je doen aan de hand van het hierboven beschreven begrip linkbuilding. Linkbuilding is de manier om hoog in Google terecht te komen, dat staat als een paal boven water. Dit is ingewikkeld en het is belangrijk om te weten dat er vele aanbieders op de markt zijn die gespecialiseerd zijn in de wondere wereld die linkbuilding heet. Alleen in Nederland zijn er al genoeg linkbuildingspecialisten te vinden. Typ het woord linkbuilding maar eens in en je vindt direct tien Nederlandse bedrijven die jouw website hier maar wat graag bij helpen. Zoals je al kunt concluderen uit de tekst zullen deze tien sites zelf ook optimaal gebruik maken van linkbuilding. Anders zouden ze nooit op de eerste pagina van Google terecht komen. Dit zelfde beginsel geldt trouwens ook voor andere zoekmachines, bijvoorbeeld Bing of Yahoo. Deze worden vrijwel niet gebruikt in westerse landen. Ongeveer 95 procent van de internetgebruikers doen dit via Google dus je kunt wel stellen dat Google de absolute marktleider is.

Hiermee zorg je voor goede internetmarketing

50 procent van gevonden worden door Google is afhankelijk van zoekmachine optimalisatie. Met behulp van zogenaamde SEO-teksten kan je de site daardoor beter vindbaar maken. De andere 50 procent wordt veroorzaakt door de linkbuilding. Wat is dit nu precies nog maar? Op websites staan vaak links naar andere websites. Al deze links naar je eigen site worden verzameld door Google en daar komt een ranking uit. Hoe meer links je hebt, en hoe beter de keywords zijn, des te hoger je scoort in de uiteindelijke ranking. De kwaliteit van deze zogenaamde backlinks zijn aldus van groot belang en het verzamelen daarvan wordt linkbuilding genoemd. Het is dus uitermate belangrijk dat de kwaliteit van deze links hoog is maar zorg er wel voor dat je hier niet te ver in doorschiet. Middleroad.nl kan daar voor zorgen. Hopelijk hebben we je weten te overtuigen van de vele voordelen van linkbuilding en denk je er nu over na om contact met ons op te nemen. In tijden als deze is elke vorm van promotie natuurlijk mooi meegenomen en daarnaast heeft het internet de toekomst. Bij ons hoef je niet bang te zijn te veel te betalen. Daarnaast betaal je altijd achteraf en pas als linkbuilding zijn doel heeft bereikt en we dit ook kunnen aantonen. Een offerte aanvragen is daarom ook geheel gratis en vrijblijvend. Als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Je kan ons eenvoudig bereiken door het invullen van het online contactformulier of door te bellen met een van onze medewerkers. Wij maken jouw site vindbaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn