Linkbuilden is onderdeel van SEO of zoekmachines optimalisatie. Linkbuilden doen wij om ervoor te zorgen dat uw website beter vindbaar is op het internet. Als u als bedrijf een product verkoopt, dan moet u ervoor zorgen dat u dit product ook aan de man krijgt. Dat doet u door verschillende zaken. Natuurlijk moet u nadenken over marketing. Met andere woorden; u moet reclame maken voor uw product. Dat doet u misschien door gebruik te maken van posters, mailings en sociale media of bepaalde acties. Toch kan een goede website ook voor heel veel zichtbaarheid zorgen. Op het moment dat uw website eigenlijk niet goed loopt omdat u weinig relevante bezoekers aantrekt of überhaupt te weinig bezoekers uw website bezoeken, zal u daar iets aan moeten doen. Daarvoor kunt u onze hulp inschakelen. Wij weten alles van linkbuilden de manieren waarop u uw zichtbaarheid kunt verbeteren. Allereerst zullen wij hier uitleggen wat linkbuilden precies is. Linkbuilden is het plaatsen van links op andere websites die verwijzen naar uw website. Op het moment dat u via andere websites bezoekers aantrekt, dan ontstaat er al een soort filtering. Relevante websites die naar uw websites verwijzen, zorgen dus dat er potentiële klanten op uw website terecht komen die weer eerder tot de aanschaf van uw product over zullen gaan. Een van de zaken die heel belangrijk zijn als bedrijf, is dat u gericht naar uw klanten op zoek gaat en hen tevens gericht aanspreekt. Als er heel veel klanten op uw website komen die vervolgens gewoon weer doorklikken dan heeft u daar niet zo veel aan. Klanten die op uw website komen zonder tot actie over te gaan zeggen eigenlijk niet zo veel. U kunt dus beter minder traffic hebben maar meer effectiviteit. Linkbuilden draagt bij aan deze effectiviteit. Bij Webhog.be bent u op het juiste adres voor:

  • het verbeteren van uw effectiviteit
  • het verbeteren van uw zichtbaarheid
  • een betere opbouw van uw website
  • SEO waardige content
  • linkbuilding

 

Linkbuilden uitbesteden aan Webhog.be

Linkbuilden is een van de zaken die valt onder SEO. U kunt linkbuilden het beste uitbesteden omdat het iets is wat goed moet gebeuren. U heeft een bedrijf, een eigen website maar u krijgt niet voldoende bezoekers. Als u zich hier in herkent, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. De eerste stap die wij met u zetten is een gesprek. Dat is logisch want natuurlijk moeten wij eerst weten wie u bent en wat het product is dat u verkoopt. Wij moeten een zo volledig mogelijk beeld schetsen van uw bedrijf en de klanten die u aan wilt spreken. Een kopje koffie is zo gezet, zeggen wij altijd en een goed gesprek zorgt ervoor dat wij meer inzicht krijgen in de te nemen stappen om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Wat zijn dan die stappen precies? Daar gaan wij samen een antwoord op vinden. Linkbuilden is een vast onderdeel van onze strategie. Voor linkbuilden is het uitstippelen van een solide plan zeer belangrijk. Naast linkbuilden zijn er andere zaken die wij met u gaan behandelen zoals de tekst die op uw website staat. Wij zullen u de vraag stellen of deze teksten relevant zijn en of deze teksten voldoende en de juiste zoekwoorden bevatten. Als u een product of dienst verkoopt dan moet u dit product of deze dienst ook op bepaalde zoekwoorden kunnen vinden. Waar het in feite op neerkomt, is dat u nadenkt over de zoektermen waarop uw klant u zal zoeken. U moet dus echt in het hoofd van uw klant gaan zitten. Sommige ondernemers hebben dat niet gedaan als ze contact met ons opnemen. Linkbuilden en SEO uitbesteden zorgt er dus ook voor dat u als ondernemer meer bewustwording creëert omtrent uw eigen bedrijf. Dat is een goede zaak want bewustwording maakt dat u betere keuze maakt.

Linkbuilden: op naar een hogere omzet

Als u wilt weten wie u allemaal voorgingen, neem dan gerust eens een kijkje op onze website en zie welke tevreden klanten allemaal van onze diensten gebruik maakten. Een van onze klanten is zeer tevreden met ons en vertelt graag zijn verhaal. Deze klant heeft een massage salon en hij geeft ook massages bij mensen aan huis. Hij bevindt zich in Den Haag, maar heeft ook een aantal mensen in dienst verspreid door Nederland. Hij kan zijn diensten dus aanbieden aan iedereen in Nederland. Zijn website zag er mooi uit maar was niet te vinden op het internet. Dat kwam omdat hij zijn zoekwoorden niet in orde had en ook de opbouw van zijn site liet te wensen over. “Ik begreep eigenlijk niet goed waarom ik niet vindbaar was,” vertelt hij, “maar ik heb en had ook geen verstand van SEO en dat soort zaken. Ik kwam in aanraking met Webhog.be en dat maakte echt een enorm verschil. Ze wisten echt van aanpakken en door hun hulp kwam in nota bene in de top drie te staan in de zoekmachines! Ideaal. Ik trok zo veel meer klanten aan en daardoor ging mijn omzet meteen sterk omhoog. Ik kon ook extra personeel aannemen. Het was eigenlijk meer dan ik me had kunnen wensen. Ook heb ik veel geleerd over het zaken doen op internet en het vaststellen van mijn doelen. Ik ben nu veel gerichter aan het werk en verdien gewoon meer geld. Ik ben echt blij dat ik zaken heb gedaan met de mensen van Webhog en ik kan deze mensen echt aanbevelen als je beter vindbaar wilt worden met je website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn