Mijn vriendin en ik wilde graag onze slaapkamer opnieuw inrichten. Sinds wij dit appartement zeven jaar geleden gekocht hebben, hebben wij niets verandert aan onze slaapkamer. Wij hadden de vloer en het behang zo gelaten, maar ondertussen ziet alles er wat ouderwets uit. Vooral de vloer werd steeds slechter en wij wilden graag een mooie moderne vloer, daarom besloten wij om laminaat te leggen. Via het lab21 konden wij goedkoop een nieuwe vloer kopen en die hebben wij vorige week gelegd. Mijn vriendin en ik hebben ongeveer zeven jaar geleden ons appartement gekocht. Wij hadden destijds veel geklust in het appartement en een aantal dingen laten doen, maar hadden niets gedaan aan de slaapkamer. De verbouwing was al erg duur en de slaapkamer zag er al best goed uit, waardoor wij besloten om die zo te laten. Wij vonden het nu wel tijd worden om de slaapkamer aan te pakken, want de kamer begon er een beetje ouderwets uit te zien. Het behang was gedateerd en er waren verschillende slijtage plekken op de vloer te zien. Het leek mijn vriendin en mij allebei het beste om laminaat te leggen in de slaapkamer en een nieuw behang te plaatsen. Dit waren allebei klussen die wij zelf wilden gaan doen, zodat het niet zo duur zou worden. Toen wij het appartement kochten, hadden wij ook een aantal kamers behangen en een vloer gelegd in de woonkamer, daarom wisten wij dat wij dit zelf konden doen. Wij hadden bij een bouwmarkt in de buurt een mooi behang gevonden, maar waren niet tevreden over het laminaat, daarom wilden wij dit ergens anders kopen.

Laminaat gekocht bij lab21

Online zochten wij naar bedrijven die laminaat verkochten en kwamen toen de website van lab21 tegen. Wij zagen dat dit bedrijf veel verschillende grote merken verkoopt en veel goede beoordelingen heeft. Dit bedrijf heeft verschillende showrooms door Nederland en ook eentje in de buurt van ons. Wij besloten om hier in het weekend langs te gaan, om het aanbod te bekijken. In de showroom zagen wij verschillende mooie vloeren. Een adviseur gaf ons goed advies over wat wij het beste konden kopen en wij namen een aantal samples mee. Thuis konden wij kijken welk laminaat wij het mooiste vonden en gelukkig vonden wij allebei dezelfde het mooiste. Wij konden dit product ook erg voordelig kopen, voor een vergelijkbare prijs als bij de bouwmarkt. Het was mogelijk om de vloer te laten leggen, maar wij kozen om dit zelf te doen.

Een mooie nieuwe slaapkamer

Ik moest weer even opzoeken hoe ik het beste de vloer kon leggen, maar gelukkig had ik het weer snel onder de knie. Wij hadden een goede keuze gemaakt voor het laminaat, want dit past goed bij ons nieuwe behang. Wij zijn erg blij met onze keuzes en hebben nu een mooie nieuwe slaapkamer. Voor het kopen van laminaat raden wij lab21 aan.

  • Ze hebben een groot assortiment met veel grote merken
  • Het bedrijf heeft veel goede beoordelingen
  • De prijzen zijn vergelijkbaar met bouwmarkten
  • Het is mogelijk om de vloer te laten leggen
  • Wij zijn erg blij met onze keuzes en hebben een mooie nieuwe slaapkamer
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn