Als je bezig bent met de renovatie van de badkamer of als je een volledig nieuwe badkamer wilt installeren, dan is het van belang dat je goed nadenkt over de verlichting. Je moet nadenken over de soort van verlichting én je moet ook goed kijken waar je de verlichting plaatst. In de badkamer heb je bijvoorbeeld te maken met een zogenaamde natte zone. In de douche heb je immers ta maken met een straal water en spatwater. Het is dan ook niet zo gek dat je waterdruppels op het plafond ziet na het douchen. Dus het is allereerst in een badkamer heel verstandig om qua badkamerverlichting te kiezen voor inbouw spots. Deze spots zorgen ervoor dat je een strak uiterlijk behoudt en je kunt met meerdere spots eenvoudig zorgen dat er overal voldoende licht is. Je hebt dan niet één grote lichtbron, maar een mooi egaal verspreid licht over de hele badkamer. Mocht je een douche hebben waar je ook een spot boven wilt plaatsen, dan bevind je je dus in de natte zone. Het is van belang dat je daarom goed kijkt naar de afstand tussen de waterbron (douchekop) en de spot die je wilt plaatsen. Er bestaan namelijk voorschriften wat betreft de minimale afstand tussen beide. Je kunt vervolgens prima een spatwater bestendige spot plaatsen. Voor de droge zone hoef je uiteraard niet naar deze voorschriften te kijken en je hoeft daar dus ook geen spatwater bestendige spots te plaatsen. Als je ook een bad in de badkamer hebt, dan wil je misschien ook sfeervolle badkamerverlichting. Kies in dat geval niet voor spots met een koud licht. Zorg voor spots die een warm geel licht uitstralen en om het helemaal compleet te maken kun je het beste kiezen voor spots met een dimmerfunctie. Ideaal om in de avonduren lekker te ontspannen in bad. Mocht je willen weten waar je terecht kunt voor deze soorten van badkamerverlichting, lees dan hieronder snel verder.

De mooiste en meest praktische badkamerverlichting vind je op pretmetled.nl

Als je op zoek bent naar leuke spots voor in de badkamer, dan ben je bij pretmetled.nl zeker aan het goede adres. Alle soorten van badkamerverlichting die hierboven zijn besproken, natte zone, droge zone, dimmerfunctie, vind je allemaal terug in het assortiment van pretmetled.nl. Wil je meer weten over alle opties, dan kun je dus ook het beste gewoon even een kijkje nemen op de website van pretmetled.nl. Alles wat je op de site vindt, kun je dus ook online bestellen. Het regelen van badkamerverlichting hoeft dan ook helemaal niet moeilijk te zijn. Op de site vind je bijvoorbeeld ook precies uitgelegd hoe je te werk moet gaan in de natte zone. Dus als je de instructies volgt, dan kan er niets mis gaan met de badkamerverlichting. Mocht er zelf liever niet mee aan de slag gaan, dan kun je uiteraard ook kiezen voor een expert die het allemaal bij jouw komt installeren. Ook daarvoor kun je terecht bij pretmetled.nl.

Waarom pretmetled.nl?

Wellicht vraag je je nu nog af waarom je zou kiezen voor de badkamerverlichting van pretmetled.nl. Daarom vind je hieronder enkele goede redenen waarom je er goed aan doet om te winkelen bij deze webwinkel:

  • Gratis verzending
  • 30 dagen recht op retour
  • Telefonische klantenservice
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beveiligde betaling
  • Pretmetled.nl

Dat zijn de voordelen die te maken hebben met het bestellen en leveren van de artikelen. Maar uiteraard profiteer je ook van optimale kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Al met al is het dus een zeer goed idee om te bestellen bij badkamerverlichting.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn