Bent u nog opzoek naar een leverancier voor uw kartonnen platen en/of andere verpakkingsmaterialen? Zoek dan niet verder! Bij ons van dozenlatenmaken.nl bent u goede handen. Wij bieden al jaren een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden als het gaat om kartonnen platen, dozen of maatwerk oplossingen. Onze kartonnen platen zijn veelzijdig in gebruik als bijvoorbeeld bodemplaten, tussenlegvellen of afdekplaten voor pellets. Uw producten blijven hierdoor beschermd en stevig verpakt staan bij transport. Ten slotte kunt u kiezen uit twee kleuren kartonnen platen. Ze zijn beschikbaar in de kleuren wit en bruin.

Kartonnen platen in verschillende kwaliteiten

Ze zijn veelzijdig in gebruik en te bestellen in verschillende kwaliteiten. Kartonnen platen worden veelal gebruikt om pellets stevig op te stapelen voor transport. Producten blijven hierdoor beter staan en er is minder kans op omvallen bij verplaatsen. Wij van dozenlatenmaken.nl bieden u verschillende diktes karton aan, voor een geschikte kwaliteit kartonplaat voor uw doeleinden. U kunt kiezen tussen een enkelgolf en dubbelgolf kartonnen plaat. Dubbelgolf platen zijn dikker en bieden daardoor extra stevigheid tijdens transport. Enkelgolf platen zijn leverbaar in 1,5 mm, 3 mm en 4 mm dik. Dubbelgolf platen zijn verkrijgbaar in 4,5 mm en 7 mm dik. Heeft u liever advies op maat over welke kartonnen platen geschikt zijn voor uw transport? Neem dan vrijblijvend contact op met onze professionele adviseurs. Met onze jarenlange ervaring denken wij graag kritisch met u mee voor het beste resultaat waar u het meeste aan hebt!

Diverse afmetingen kartonnen platen met snelle levering

Niet iedereen heeft te maken met standaard euro pellet maten, daarom zijn onze kartonnen platen in bijna elke gewenste afmeting te bestellen. Afhankelijk van uw wensen, bieden wij u kartonnen platen in een passende maat. Dit kunt u zelf samenstellen op onze website. U vult de gewenste maten in en zo wordt er een passende kartonnen plaat speciaal voor u samengesteld. Hebben wij uw gewenste maat niet als productieoptie? Heeft u dan al eens overwogen een kijkje te nemen tussen onze grote voorraad dozen die u tevens geheel op maat kunt samenstellen? Wij bieden u alleen de beste kwaliteit aan als grote karton leverancier in Nederland. Orders zijn al mogelijk vanaf 50 stuks in uw gewenste maat. Heeft u via onze website uw kartonnen platen besteld? Dan profiteert u daarbij van snelle levertijden. Vanaf 48 uur worden geheel op maat geproduceerde orders al afgeleverd. Hiermee bent u verzekerd van een snelle doorstroom van productie!

De vele voordelen van kartonnen platen op maat bestellen bij dozenlatenmaken.nl:

  • Stevig en beschikbaar in verschillende diktes
  • Bestelbaar in enkelgolf en dubbelgolf platen
  • Levertijden vanaf 48 uur
  • Verkrijgbaar in bijna ieder gewenst formaat
  • Voor stevigheid en bescherming tijdens transport
  • Hoe beter het ontvangst van uw producten, des te meer tevreden zijn uw klanten
  • In de kleuren wit en bruin te verkrijgen
  • Leverancier met een uitgebreid aanbod aan kartonnen verpakkingsmaterialen

U hoeft niet langer te zoeken naar een leverancier voor uw kartonnen verpakkingsmaterialen, waaronder kartonnen platen. Wij hebben alles in huis om uw producten veilig te vervoeren naar uw klanten! Benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Stel dan eenvoudig uw gewenste product online samen en bereken wat de kartonnen platen in uw gewenste maat en kwaliteit kosten: dozenlatenmaken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn