Kamerplanten kunnen niet zonder bloempotten. Bloempotten hebben natuurlijk een praktische functie, maar ook een esthetische: ze moeten natuurlijk ook mooi zijn en goed bij de planten passen. Via de webshop van Home Meets Nature kunt u allerlei verschillende exclusieve bloempotten kopen. Deze worden gemakkelijk en snel bij u thuisbezorgd, zodat u er niet zelf mee hoeft te slepen. U hoeft er niet over in te zitten of de pot wel heelhuids thuiskomt, of de auto wel groot genoeg is, of de pot nog wel in voorraad is: u kiest een van de bloempotten uit en Home Meet Nature zorgt dat de bloempot heel en snel bij u thuisbezorgd wordt. Het assortiment bloempotten van Home Meets Nature is erg groot en gevarieerd. Zo zijn er verschillen in kleur, formaat en prijs. Natuurlijk kunt u bij de bloempotten ook gemakkelijk een mooie kamerplant uitkiezen. Als u een bepaalde kamerplant hebt gevonden worden er vaak bij de ‘relevante producten’, die u vindt als u naar beneden scrolt, bijpassende bloempotten aangeraden. U kunt de potten echter vanzelfsprekend ook los aanschaffen. In het volgende zullen we een aantal bloempotten opnoemen uit het assortiment van Home Meets Nature, om u een beeld te geven van het assortiment en de variëteit ervan.

Bloempotten van Home Meets Nature

Zoals gezegd heeft Home Meets Nature een erg uitgebreid assortiment potten. We zullen ons hier richten op de exclusieve bloempotten. Het gaat daarbij om handgemaakte bloempotten. Dit deelassortiment bestaat uit twee collecties: de Radica collectie en de Concrete collectie. We zullen uit beide collecties voorbeelden noemen. De Radica collectie bestaat uit potten van echt parelmoer. Ze zijn geïnspireerd op de zee en het zonlicht. De potten zijn duurzaam vervaardigd, doordat ze gemaakt zijn van schelpen die uit speciale kwekerijen komen. Het maken van deze potten is enorm arbeidsintensief en kost vele manuren. Het is dus niet overdreven om te beweren dat de Radica bloempotten ambachtelijke kunstwerken zijn. Voorbeelden van exclusieve potten uit de Radica collectie zijn onderstaande.

  • Radica Couple Parelmoer crème: deze vaas is bekleed met echte schelpen. Deze specifieke pot heeft de kleur crème, maar is ook verkrijgbaar in de kleuren roze en zwart. Deze Couple Parelmoer is verkrijgbaar voor €149,95.
  • Radica Boat parelmoer zwart: wederom een bloempot gemaakt van echte schelpen, ditmaal in het zwart. Deze bloempot is ook verkrijgbaar in de kleuren crème en roze. De pot kost €169,- in de Home Meets Nature webshop.
  • Radica Partner Parelmoer crème: ook deze bloempot is verkrijgbaar is de kleuren crème, roze en zwart. De pot ziet er enorm bijzonder uit en kost €239,-.
  • Radica Oval Parelmoer roze: ook van deze pot zijn de schelpen met de hand verwerkt en hij is te verkrijeng in de drie kleuren. De pot is voor €699,- verkrijgbaar in de Home Meets Nature webshop.

Er wordt geadviseerd om met bij deze Radica bloempotten ook een kunststof inzethoes aan te schaffen, zodat u zeker weet dat de bloempot waterdicht is. Een voorbeeld van een bloempot uit de Concrete collectie is hier onder te lezen.

  • Concrete Bowl: ook deze bloempot is handgemaakt. Het is een robuuste pot die verkrijgbaar is in twee maten. De potten zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grijs en ze zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Ook bij deze pot wordt aangeraden een kunststof inzethoes aan te schaffen, om er zeker van de zijn dat de pot waterdicht is. De kleine variant van deze bloempot is 105 cm in diameter en 55 cm hoog en kost €499,-.

De gehele collectie exclusieve bloempotten is de te vinden op de volgende website: http://www.homemeetsnature.nl/exclusieve-bloempotten. Zoals u kunt zien opmaken uit bovenstaande opsomming zijn de bloempotten uit de bovengenoemde collecties, de Radica collectie en de Concrete collectie, vrij prijzig. Natuurlijk kunt u de bloempotten dan ook van dichtbij bekijken voordat u er een aanschaft. Stuur daarvoor een mailtje naar klantenservice@homemeetsnature.nl. Vanzelfsprekend biedt Home Meets Nature ook goedkopere bloempotten aan. Kijk voor het gehele assortiment op de website.

Lees ook de reviews

Met zijn werkwijze en door een groot assortiment aan te bieden, probeert Home Meets Nature zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zoveel mogelijk tegemoet de komen. Meestal lukt dit goed. Dit is te zien aan de reviews die klanten hebben gegeven. Als u op ‘Reviews Home Meets Nature’ klikt, links op uw beeldscherm, vindt u de beoordelingen die klanten hebben gegeven. Hieruit blijkt dat klanten tevreden zijn over de levertijd en de service. Heeft u een product bij ons aangeschaft? Laat dan ook een reactie achter. Zo kunnen wij constant blijven proberen onze service, producten en assortiment te verbeteren. Mocht u echter een vraag hebben of een opmerking kwijt willen, dan kunt u natuurlijk bij Home Meets Nature terecht. U kunt een e-mail sturen naar de klantenservice, via het e-mailadres dat hierboven gegeven staat. Ook kunt u natuurlijk telefonisch contact zoeken. Het telefoonnummer vindt u door op  ‘contact’ te klikken, rechts op uw beeldscherm. Hier vindt u ook een contactformulier. U kunt uw vraag of opmerking ook kwijt op dit contactformulier. U vult dan ook uw e-mailadres of telefoonnummer in en Home Meets Nature zal zo snel mogelijk contact met u zoeken om uw vraag te beantwoorden of een reactie te geven op uw opmerking. Aarzel alstublieft niet om contact op te nemen met een vraag of opmerking, of misschien zelfs een klacht. Home Meets Nature zal er alles aan doen om u te helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn