Wil je een eigen huis, dan is het heel erg verstandig om de beste architect hiervoor in te schakelen. Hierbij is het heel belangrijk om voor een architect te kiezen die ten eerste mooie ontwerpen maakt, maar daarbij ook op de praktische zaken let. Dit waren mijn speerpunten toen ik ging zoeken naar iemand voor architectuur in Den Haag. Ik heb altijd interesse gehad in woningen en de architectuur in Den Haag. Toen ik jonger was, leek het me geweldig om ooit in een modern huis te wonen dat ik helemaal naar mijn eigen hand had gezet. En toen de mogelijkheid zich aanbood, heb ik deze gelijk met beide handen aangegrepen. Ik kon het me financieel veroorloven, dus toen ben ik gelijk alles rond de architectuur in Den Haag gaan onderzoeken. Er zijn namelijk nogal wat architecten, hoe kies je de beste uit? Waar moet je op letten, wat zijn belangrijke zaken? En hoe weet je of deze partij niet alleen kwaliteit levert, maar ook bij jou persoonlijk past? Heb je ook interesse in architectuur in Den Haag, dan kan ik je adviseren om je eerst goed in te lezen. Breng vervolgens in kaart wat je precies wil. En maak dan afspraken met diverse bedrijven om te ontdekken wie het beste is voor jou.

Architectuur in Den Haag : dit bedrijf is de beste

Zo ben ik zelf te werk gegaan en heb ik eerst van alles en nog wat gelezen over architectuur in Den Haag. Dan komt het leuke deel: ontdekken wat jij wil. Er is zo veel keuze dat het zeker niet makkelijk is om voor jezelf in kaart te brengen wat jij het mooiste vindt. Daarom is het verstandig om hier echt even de tijd voor te nemen en geen overhaaste beslissingen te nemen. Je moet er niet aan denken dat je straks met een huis zit dat niet helemaal naar je zin is. Ook heb ik vervolgens afspraken gemaakt met diverse architecten om te kijken wie het beste aansluit bij mijn idee omtrent architectuur in Den Haag. En gelukkig heb ik redelijk snel een partij gevonden die in alle opzichten het beste was voor mij. De persoonlijke klik was er, en ik vond de drie elementen die ik zocht:

  • Ontwerp totaalconcept mogelijk
  • Esthetisch resultaat
  • Praktisch

Ik houd van totaalconcepten, zodat in een woning alles klopt. Dat overal over is nagedacht. Bovendien wilde ik dat het er ten eerste mooi en modern zou uitzien. Maar dat het praktische deel minstens zo’n groot aandeel heeft. En gelukkig begreep Motus Architects me als geen ander.

Ga naar Motus Architects

Heb je ook interesse in architectuur in Den Haag? Dan wil ik je adviseren om een blik te werpen op de site http://www.motusarchitects.nl/architectuur-den-haag /. Hier kun je meer lezen over alles wat Motus Architects te bieden heeft. We hebben heel uitgebreid gesproken zodat zij precies wisten waar ik naar op zoek was. Dat voelde voor mij heel prettig. Er werd echt naar me geluisterd en niks werd opgedrongen. Ze zijn heel helder in de communicatie en dit verliep allemaal zeker niet bij elke architect zo soepel. Gedurende het gehele project was het echt heel fijn om met Motus Architects te werken. Alles verliep goed en je kunt ze altijd bereiken voor wat dan ook. Dankzij Motus Architects heb ik inmiddels het huis waar ik altijd van heb gedroomd. Het is zo te gek om dit te hebben bereikt, zonder Motus Architects was dat nooit gelukt. Mocht je ook deze droom hebben, dan wil ik je echt aanraden om naar deze expert te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn