Een goed intercomsysteem is het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer een klant aan de poort staat, wil hij of zij het gevoel hebben in luxe te worden ontvangen. Een intercom met heldere geluidskwaliteit speelt daarbij een cruciale rol. De verbinding moet goed zijn, maar ook de stem van degene aan de andere kant moet duidelijk waarneembaar zijn. Een goede intercom stelt een klant direct op zijn gemak. Waaraan kun je goede intercomsystemen herkennen?

  • Kwaliteit van spraak
  • Altijd een goede verbinding
  • Bewaking van de verbinding
  • Storingen snel opgelost

In de eerste plaats is de kwaliteit van de audio erg belangrijk. Daar zitten meerdere facetten aan. In de eerste plaats wil je de andere persoon natuurlijk goed kunnen verstaan. Wanneer je aan het bellen bent, vind je het ook niet prettig als je de andere persoon niet goed hoort! Daarbij is het ook fijn als de stem van je contactpersoon menselijk klinkt. Het is vervelend als de stem vervormd wordt en je niet goed kunt horen met wie je eigenlijk spreekt. Professionele intercomsystemen zorgen er daarom voor dat de huistelefoon een goede luidspreker heeft, die de stem zo natuurgetrouw overbrengt. Wanneer je de persoon vervolgens in het echt ontmoet, sta je niet voor verrassingen! Tot slot is het ook van belang dat de verbinding snel en soepel tot stand komt. Dat gaat helaas bij veel intercomsystemen mis. Je kunt elkaar dan niet verstaan, of er wordt überhaupt geen signaal doorgegeven. Wil je kwaliteit uitstralen? Dan is het belangrijk dat je interne telefonie altijd goed functioneert en dat de geluidskwaliteit top is. Ben jij op zoek naar degelijke intercomsystemen voor een kantoor of flatgebouw? Neem dan contact op met Commend! Dit bedrijf produceert al meer dan 45 jaar de beste intercoms voor particulier en zakelijk gebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar https://www.commend.nl/company-nl/commend-benelux/intercomsystemen en bekijk het volledige aanbod

Intercomsystemen: de verbinding in stand houden

Na het opstarten van een verbinding is het minstens zo belangrijk dat die verbinding stabiel blijft. Ook daarin speelt het intercomsysteem een centrale rol. De software communiceert met het toestel en de server, waardoor de connectie altijd uitermate stabiel is. Deze software kan er ook voor zorgen dat de verbinding in stand blijft als de situatie verandert. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagen die plotseling langsrijdt, waardoor er veel lawaai ontstaat op de achtergrond. Door speaker en microfoon slim te bedienen, blijft het gesprek toch op gang en kunnen beide partijen elkaar altijd verstaan. Tot slot zijn de intercomsystemen van Commend zijn bedacht op een storing. Mocht er iets misgaan in de communicatie met een toestel, of in de connectie naar de server, dan wordt hier gelijk melding van gemaakt. Je kunt zelf instellen hoe je die melding het liefst ontvangt. Je kunt een mailtje krijgen, maar je kunt de foutmelding ook laten tonen op het scherm van de intercom. In conclusie: professionele intercomsystemen onderscheiden zich in de kwaliteit van de audio, de stabiliteit van de verbinding en de bewaking van die verbinding.

Zekerheid voor ieder bedrijf

Goede intercomsystemen bieden ieder bedrijf zekerheid. Een klant staat nooit meer voor een dichte deur. Wanneer de verbinding snel en soepel tot stand wordt gebracht, stelt dat de bezoeker bovendien gerust. Wil jij een intercomsysteem van Commend aanschaffen, of heb je vragen over een specifiek product? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Je kunt ook bij hen terecht voor een op maat gemaakte offerte, bijvoorbeeld wanneer je meerdere intercomsystemen op hetzelfde moment wilt aanschaffen. Je kunt het contactformulier invullen, of gewoon even de telefoon oppakken. Je wordt snel en vakkundig geholpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn