indiapoort - Indiaas restaurantWil je uit eten gaan, dan heb je in de meeste plaatsen in Nederland keus uit verschillende soorten restaurants. Maar een optie die je maar op weinig plekken ziet, is een Indiaas restaurant. Chinese eetgelegenheden zitten verspreid door ons hele land, die kun je overal wel vinden. Net als natuurlijk snackbars en fastfoodketens. Ook etablissementen met de Franse of algemene Europese keuken zijn er in overvloed, net als natuurlijk pizzeria’s en Griekse restaurants. Maar voor een Indiaas restaurant zul je toch wat meer je best moeten doen. Waar andere buitenlandse keukens steeds meer in opkomst zijn en in steeds meer plaatsen te vinden zijn, zoals Mexicaanse eetgelegenheden en Thaise restaurants, zul je een Indiaas restaurant alleen in een aantal grotere plaatsen aantreffen. Dit is jammer, want zo blijft het heerlijke eten dat deze keuken te bieden heeft voor veel mensen buiten bereik. Ben je in een grotere plaats, dan is het dus zeker aan te raden om er eens voor te kiezen om bij een Indiaas restaurant te gaan eten. Natuurlijk kun je kiezen voor een pizzeria of een van de andere meer standaard eetgelegenheden, maar zeg nou zelf, die heb je ook bij jou in de buurt in overvloed. Wil je eens een heel nieuwe keuken ontdekken en genieten van andere gerechten dan anders wanneer je uit eten gaat, dan is dit dus zeker een interessante optie. Het is weer eens wat anders dan een hoofdgerecht dat vooral bestaat uit vlees, met daarbij frietjes of aardappelschijfjes en rauwkost of een klein schaaltje warme groente. In een Indiaas restaurant zul je heel veel andere soorten gerechten kunnen ontdekken, er gaat echt een wereld voor je open!

Menukaart van Indiaas restaurant

Denken mensen aan India, dan zullen zij vaak al snel denken aan curry of aan kip madras. Hoewel deze gerechten inderdaad op de menukaart van een Indiaas restaurant, zul je daar ook heel veel meer kunnen kiezen. Veel mensen realiseren zich te weinig hoe groot India is en hoeveel verschillende streken er zijn. Iedere streek heeft weer eigen specialiteiten en voorkeuren op het gebied van maaltijden, net zoals dat in ieder land het geval is. In Nederland bestaat er al veel verschil in de streekspecialiteiten van bijvoorbeeld Groningen en Limburg, je kunt dan wel nagaan hoe groot het verschil in India op dit gebied is. Bij een Indiaas restaurant tref je dan ook een keur aan gerechten aan. Er zal dus echt voor ieder wel iets op de kaart staan. Aan wat voor soort gerechten moet je dan denken? Je kunt in een Indiaas restaurant natuurlijk heel goed terecht voor een heerlijke curry, maar ook voor bijvoorbeeld tandoori, vegetarische menu’s, lamsgerechten of juist visgerechten. Zij bieden dus keus genoeg voor zowel:

  • vegetariërs
  • visliefhebbers
  • vleesliefhebbers

Daardoor kun je er echt met ieder gezelschap goed terecht. Veel mensen zijn bang dat de maaltijden in een Indiaas restaurant veel te pittig voor hen zijn, de Indiase keuken staat immers bekend om het veelvuldige gebruik van kruiden. Het klopt dat er veel verschillende kruiden gebruikt worden, maar dat dat alle maaltijden ook automatisch erg pittig maakt, is dan weer niet het geval. Ook wat betreft het kruiden van maaltijden bestaat er een groot verschil tussen de verschillende regio’s in India. In sommige gebieden eten ze erg scherp gekruid, terwijl de smaken in andere streken juist weer als mild omschreven kunnen worden. Kies je voor een Indiaas restaurant dat een gevarieerd menu heeft, dan zul je kunnen kiezen uit zowel milde, pittige als zeer pittige gerechten. Met andere woorden, wat jouw voorkeur ook is, je kunt bij hen altijd wel een gerecht vinden dat aan al jouw wensen voldoet.

India Poort

Woon je in Hilversum of ben je daar in de buurt en wil je graag eens Indiaas eten? Dan ben je bij Indiaas restaurant India Poort absoluut aan het juiste adres. Zij bieden een zeer ruime keus aan gerechten, uit alle streken van dit prachtige land. Dit stelt je in staat om het veelzijdige palet aan smaken te ontdekken dat het Indiase subcontinent te bieden heeft. Door de ruime keus die dit Indiaas restaurant biedt, kun je er met ieder soort gezelschap terecht. Voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariërs hebben zij altijd iets te bieden en ook bieden zij een ruime keus op het gebied van kruiden. Wil je liever niet te pittig eten of houd je daar juist wel erg van? Het is bij hen altijd allemaal mogelijk. Op de menukaart wordt met behulp van pepertjes aangegeven hoe pittig een gerecht is, hoe meer pepers erbij afgebeeld staan, hoe pittiger het is. Twijfel je of een bepaald gerecht voor jou de juiste keus is, vraag dan vooral even advies aan een van de medewerkers van dit Indiaas restaurant, zij kunnen je prima adviseren wat het best bij jou past. Bij uit eten gaat is natuurlijk niet alleen de kwaliteit van de maaltijden van belang, je wilt ook gewoon in een mooie omgeving zitten. Bij Indiaas restaurant India Poort is de ambiance uitstekend in orde, wat zeker bijdraagt aan de kwaliteit van je avondje uit. Wil jij geen avondje uit, maar heb je wel zin in een lekkere Indiase maaltijd en woon je in Hilversum, Loosdrecht, ‘s-Graveland of Kortenhoef? Dan kun je ook bestellen en je eten bij je thuis laten bezorgen. Zo kun je ook thuis genieten van heerlijke maaltijden. Indiaas restaurant India Poort biedt je dus veel mogelijkheden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn