Heeft een klant u niet op tijd betaald? Geen probleem, incassobureau Credifin lost het voor u op. Het maakt niet uit of het een klein of groot bedrag is, Credifin zorgt ervoor dat u uw geld krijgt. Bij Credifin zijn de incassokosten geheel voor de debiteur. Wanneer er geen geld geïnd wordt dan betaald u ook niks. Credifin inzetten als incassobureau heeft dus alleen maar voordelen.

Credifin

Met meer dan 12,5 jaar ervaring is Credifin uitgegroeid tot een innovatief incassobureau en een ervaren speler op het gebied van incassowerkzaamheden. Credifin is een 100% No-Cure-No-Pay incassobureau dat ervoor zorgt dat u uw geld krijgt zonder daarvoor zelf extra kosten te hoeven maken.

Het doel van incassobureau Credifin is om uw klantenrelatie zo goed mogelijk te houden. U kunt er dus op rekenen dat Credifin uw klant vriendelijk en professioneel benaderd. Met de innovatieve incasseerprocessen en technologie die Credifin gebruikt wordt het uw klant zo makkelijk mogelijk gemaakt om de factuur te betalen en is de kans groot dat de klant dit ook zal gaan doen. 

Werkwijze incassobureau Credifin

Het is erg vervelend wanneer een klant uw factuur niet betaald en u wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Credifin snapt dit en hanteert daarom een effectieve werkwijze waardoor uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Het proces begint door de factuur die nog steeds niet is betaald te uploaden via onze website. Vervolgens gaan wij direct aan de slag met het incassotraject. Voor elke klant hanteren wij een andere werkwijze, dit is afhankelijk van de situatie en de contactgegevens die we van de debiteur hebben. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen de klant bijvoorbeeld benaderen via SMS, social media, e-mail of via Whatsapp. U bent er zeker van dat dit u niks gaat kosten want de incassokosten berekenen we namelijk door aan uw klant. 

Bij het benaderen van uw klant gaan wij uiteraard professioneel te werk en zijn we vriendelijk. Het doel van incassobureau Credifin is namelijk om uw relatie met de klant zo goed mogelijk te houden. Wanneer de klant niet mee wil werken zetten we door. De volgende stap is dan het inzetten van een betaalafspraak of een betalingsregeling. Wanneer ook dit niet effectief is en de klant nog steeds weigert te betalen, dan kunnen we overgaan tot een huisbezoek of creditcheck. Als laatste stap kunnen we nog een gerechtelijk incassoprocedure starten, dit doen we uiteraard alleen wanneer er echt geen andere opties meer zijn. 

Wij van incassobureau Credifin willen het uw klant zo makkelijk mogelijk maken, waardoor zij eerder geneigd zullen zijn om het bedrag over te maken. Ideal is hiervoor een betaalmethode die wij vaak inzetten en die erg effectief is. In ruim 90% van alle trajecten incasseren wij het gehele te incasseren bedrag al voor of tijdens het incassotraject. 

Wilt u incassobureau Credifin inzetten? Dan ziet u hieronder nog een kort overzicht van de stappen die u moet doorlopen:

  • Upload uw factuur
  • Geef akkoord op de voorwaarden
  • We gaan direct voor u aan de slag

Vervolgens heeft u via ons webportaal altijd inzicht in hoe het incassotraject verloopt en bent u altijd op de hoogte.

Heeft u problemen met een achterstallige betaling van een klant? Ga dan naar credifin.nl en incassobureau Credifin lost het voor u op! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn