Ieder mens is uniek en ieder mens draagt zijn of haar eigen bagage met zich mee. Voor de een is dit een zware last, voor de ander is het een klein tasje met een paar dingen. Wat het ook moge zijn, het tekent u en het is daarom belangrijk om u bewust te zijn van de bagage die u met zich meesjouwt. Veel mensen hebben niet altijd door wat zij in hun leven met zich meedragen. Dat hoeft helemaal geen probleem zijn, maar voor sommige mensen kan het wel een probleem worden. Zij zien zichzelf in patronen vervallen die zij zelf niet altijd goed kunnen verklaren. Het kan in een dergelijk geval zijn dat u een Transgenerationeel trauma heeft. Mensen met een Transgenerationeel trauma dragen niet alleen hun eigen bagage met zich mee, maar ook die van hun familie. Een Transgenerationeel trauma kan daarom een zeer zware last zijn. Ik wil u daarom graag vragen om een keer naar mijn site te komen kijken wanneer u graag meer over het hebben van een Transgenerationeel trauma wilt lezen. Ik kan u namelijk garanderen dat wanneer u zelf een Transgenerationeel trauma heeft, u heel veel aan mijn teksten kunt hebben. U zult waarschijnlijk herkennen dat u een bepaalde zwaarte met u meedraagt die u niet goed kunt herkennen, laat staan dat u het een goede plek kunt geven. Ik kan u helpen om iets aan dit Transgenerationeel trauma te doen. Ik kan u namelijk coachen en ervoor zorgen dat u weer helemaal vanuit uw kracht kunt gaan leven. Ik nodig u daarom ook uit om een keer een afspraak met mij te komen maken wanneer u graag met mij zou willen werken. Ik kan u de veilige omgeving bieden waarin u tot zichzelf kunt komen en waarin u nog meer uzelf kunt worden. U zult merken dat dit als een enorme bevrijding kan voelen.

Heeft u ook een Transgenerationeel trauma?

Wanneer u een Transgenerationeel trauma heeft, kunt u hier onbewust veel last van hebben. Het is namelijk zo dat u dit altijd weer tegen zult komen en dat u telkens weer op een bepaalde manier op situaties reageert die uw trauma prikkelen. Ik kan u helpen om te zorgen dat u zich bewust wordt van deze patronen. Ik heb al heel veel mensen met een Transgenerationeel trauma geholpen en ik kan u zeggen dat ik daar altijd heel veel succes mee heb gehad. Deze mensen voelden zich na ieder consult veel vrijer en voelden steeds meer dat zij in hun eigen kracht gingen staan. Mocht u daarom graag een keer willen weten wat ik u allemaal te bieden heb, dan hoop ik dat u een keer naar mijn site wilt komen kijken. Ik kan u hier namelijk nog veel meer vertellen over de mogelijkheden die ik allemaal te bieden heb. Mocht u zich graag willen laten coachen door mij omdat u zelf ook een Transgenerationeel trauma heeft, dan heet ik u van harte welkom om een keer te komen kijken wat ik voor u kan doen. Het adres van mijn site is ToBeMe.nl.

Wanneer wilt u beginnen?

Wanneer u graag met mij in gesprek zou willen gaan, dan heet ik u van harte welkom om snel een keer naar mijn site te komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • meer lezen over wie ik ben en wat mij gevormd heeft
  • kijken hoe ik te werk ga
  • meer lezen over de problemen die ik met u kan aanpakken

Ik hoop dat ik u snel een keer zou mogen spreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn