In de huidige samenleving kan bijna niemand meer zonder computer. Weten hoe je met een computer om moet gaan is dus bijna een levensbehoefte geworden. Helemaal als u nog een kans wilt maken op de banenmarkt. De banenmarkt is zeer competitief en een gecertificeerde opleiding op uw cv die bewijst dat u de kwaliteiten hebt waar bedrijven naar op zoek zijn is een fantastische investering. Een ICT opleiding is waar u naar op zoek bent. Een ICT opleiding kan u veel kansen bieden die u anders niet zou hebben of zou kunnen krijgen. Bij Decisco zijn ze gespecialiseerd in ICT opleidingen en trainingen. Decisco is opgericht door docenten, wat ze uniek maakt ten opzichte van veel opleidingsinstituten. Deze docenten wilden graag de beste opleidingen voorzien, voor een goede prijs. Zo konden ze kwalitatief hoge opleidingen aanbieden op een klassikale manier voor een grote groep mensen, vanwege de lage prijs. De voordelen van deze opleidingen zijn talrijk.

  • Klassikaal: Doordat Decisco niet beweerd een gehele ICT opleiding online of via een of andere e-learning te kunnen aanbieden is er ruimte voor echt onderwijs. Dit houdt in dat niet alleen begrippen herkend kunnen worden, maar vooral ook begrepen. Ook kunnen zo de relaties worden ontdekt tussen de verschillende delen van de stof. Klassikale lessen geven hier de ruimte voor en ook de ruimte om vragen te stellen. Doordat veel al begrepen kan worden in de lessen is er ook veel minder thuisstudie nodig waardoor een ICT opleiding ook veel langer leuk blijft. De klassikale studie is een unieke kans voor studenten om een ICT product echt te leren begrijpen.
  • Hoogste kwaliteit: Niet alleen zijn de lessen klassikaal, ze zijn daarnaast ook nog van de hoogste kwaliteit. Dit houdt in dat Decisco een Certified Learning Partner is. Alle docenten zijn daarnaast ook nog door Microsoft gecertificeerd en zo ook de software waar mee gewerkt wordt. Sinds 2008 staat Decisco al continue in de top van de Microsoft opleidingsinstituten in Nederland. Als u dit een keer wilt uitproberen kunt u altijd een gratis proefles volgen.
  • Laagste prijs voor klassikaal onderwijs: De opleidingen van Decisco zijn de goedkoopste van Nederland en daar zit een garantie bij. Vindt u een nog goedkopere opleider? Dan betaalt u bij Decisco hetzelfde plus nog een extra korting van 10%. Dit houdt in dat u dus altijd de laagste prijs betaald, maar u nog steeds kwalitatief top onderwijs kunt krijgen voor Microsoft.
  • De beste docenten: Voor die laagste prijs heeft u ook nog eens de beste opleiders van Nederland. Alle trainers zijn altijd gecertificeerd voor de opleidingen die ze geven. Zo is uw ICT opleiding niet alleen echt wat waard maar haalt u ook nog alles er uit wat er in zit.
  • Examenbegeleiding: U wordt bij Decisco uitgebreid begeleid naar de examens. Zo kunt u met een gerust hard de examens ingaan en is het slagingspercentage altijd zeer hoog.

Wat houdt een ICT opleiding in?

Een ICT opleiding bij Decisco houdt in dat u meer te weten gaat komen over een bepaald deel van Microsoft. Microsoft is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld en het begrip hiervan kan u dus veel opleveren. Bij Decisco wordt daarnaast ook altijd bij de ICT opleiding gebruik gemaakt van officieel Microsoft cursus materiaal dat ook wel MOLP wordt genoemd. Daarnaast zijn alle docenten dus ook officieel gecertificeerd door Microsoft. Tijdens de cursus is lunch, koffie en thee altijd inclusief. Zo wordt het niet alleen een leerzame, maar ook een zeer prettige dag. Elke ICT opleiding heeft gratis proefexamens inbegrepen, zo hoeft u dus niet ook nog apart voor proefexamens te gaan betalen wat bij veel online instituten wel het geval is. Daarnaast ontvangt u aan het eind een officieel Certificate of Achievement van Microsoft. Zo kunt u de ICT opleiding op uw CV zetten en is het een echte bijdrage aan uw CV. Daarnaast is de planning van Decisco zeer flexibel, wat inhoudt uw opleiding volledig zelf in te plannen is naast uw werk of andere studies. Zo is het voor iedereen haalbaar om het te behalen naast andere activiteiten.

Beginnen met een ICT opleiding

Bent u geïnteresseerd geraakt in een ICT opleiding? Dat begrijpen we. U kunt makkelijk contact opnemen met Decisco als u geïnteresseerd bent. Zij kunnen u verder helpen en alle mogelijkheden met u bespreken. Ook kunnen ze alvast met u de planning bekijken en u een inschatting geven van de kosten van de opleiding. Ook als u alleen wat vragen heeft is het altijd mogelijk om te bellen. Wilt u eerst zelf even rondkijken? Neem dan een kijkje op de website. Hier kunt u onder andere de cursusplanning zien van het komende jaar, zo kunt u kijken of er al een cursus is waar u misschien interesse in heeft. Ook kunt u de verschillende aangeboden opleidingen bekijken. Bij alle opleidingen staat een uitgebreide beschrijven wat deze inhoudt, wat het zelfs voor de computer leek nog duidelijk en overzichtelijk maakt. Snel beginnen? Op de site staan ook last minutes aangeboden. Dat zijn cursussen die op het laatste moment nog geboekt kunnen worden. Deze trainingen zijn op korte termijn beschikbaar omdat er nog een plekje vrij was. Deze trainingen worden aangeboden met een aantrekkelijke korting. U kunt op de site ook alles lezen over de examens. Hier staat onder andere informatie over de examen aanvraag en de mogelijkheden die er bij Decisco zijn op het gebied van examens.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn