Afgelopen weekend ben ik met een familie-uitje bij een Hilversum restaurant uit eten geweest. Dit in verband met de 80ste verjaardag van mijn oma. Wij wilden haar graag verrassen met een speciaal etentje, iets wat helemaal nieuw voor haar zou zijn, maar wat natuurlijk ook iets voor haar zou zijn.
Mijn grootouders zijn al aardig wat jaar geleden samen naar India gereisd om hun 30ste trouwjaar te vieren. Mijn echtgenoot en ik hadden het gevoel dat zij terugkwamen als compleet andere mensen, zo een invloed had dit land op hen gemaakt. Toen wij aan het bedenken waren welk Hilversum restaurant het meest geschikt zou zijn voor de verjaardag van mijn grootmoeder, kwamen wij op het idee om een Indiase eetgelegenheid uit te zoeken. Nadat wij op internet gezocht hadden op ‘Hilversum restaurant’ kwamen wij uiteindelijk uit op India Poort. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat wij geen betere keuze hadden kunnen maken. Wij hebben echt een zeer geslaagde, gezellige avond gehad. Mijn oma straalde helemaal tijdens en na dit avondje uit, en zelfs een paar dagen later zegt zij nog steeds hoe leuk zij het heeft gehad. Mijn familie en ik zouden dan ook aan iedereen dit Hilversum restaurant aan willen raden. Het heeft alles te bieden wat je je maar zou kunnen wensen.

  • Sfeer: de medewerkers doen echt hun best om een Indiase sfeer te creëren tijdens een etentje in deze eetgelegenheid. Het is alsof je je voor een avond in dit verre land bevindt.
  • Service: wij hadden, toen wij de reservering maakten, bij de opmerkingen vermeld dat het etentje voor de 80ste verjaardag van oma georganiseerd was. De medewerkers hebben naar al onze wensen geluisterd en hebben grootmoeder echt helemaal in de watten gelegd. Alle bedieners waren sowieso zeer vriendelijk en attent en wij hoefden ons nergens zorgen over te maken.
  • Interieur: ook het interieur deed sterk denken aan het land in het verre oosten. Oma zei dat het net leek alsof zij weer terug ging in de tijd. Het interieur zag er daarnaast mooi en goed verzorgd uit.

Hilversum: restaurant met uitstekend eten

In een recensie over een Hilversum restaurant kan het oordeel over het eten, en het drinken, natuurlijk niet weggelaten worden. Om deze reden wil ik daar nu graag wat over schrijven. Kort gezegd: het eten was echt uitstekend. Maar ik kan mij voorstellen dat je wat meer zou willen weten over de maaltijden en de drankjes, voordat je ook bij dit Hilversum restaurant zou gaan eten.
De menukaart van deze eetgelegenheid is heel mooi opgebouwd. Het is gelijk duidelijk wat je allemaal zou kunnen bestellen, waar je vis-, vlees- en vegetarische gerechten kunt vinden en ook wat de prijzen zijn. Over deze prijzen van dit Hilversum restaurant was iedereen van mijn familie ook zeer te spreken. Voor de kwaliteit van de maaltijden was deze prijs zeker niet te hoog. Vergeleken met veel andere restaurants was het zelfs een stuk goedkoper in verhouding. Terug naar de menukaart; dit Hilversum restaurant heeft op culinair gebied zeer veel te bieden. Op de kaart staat dat er met verse producten gewerkt wordt, dit konden wij zeker merken toen wij aan onze gerechten begonnen. Mijn oma had een gerecht besteld dat zij samen met mijn opa in India een aantal keer had gegeten. Dit was haar favoriete maaltijd toen zij daar op vakantie waren. Toen zij nog maar één hap had genomen, kon zij al met zekerheid zeggen dat deze maaltijd van dit Hilversum restaurant echte kwaliteit was. Niet alleen dat, het was ook overduidelijk gemaakt door een chef kok die ervaring had met het bereiden van traditioneel Indiaas eten. Dit is ook niet gek als je bedenkt dat dit Hilversum restaurant al sinds 1986 actief is in Nederland. Zij hebben al vele jaren ervaring en zij zijn zelfs het eerste Indiase restaurant dat haar deuren opende in deze Nederlandse stad.

Onze favoriete gerechten

Wij waren met een grote groep, zo een 20 man, bij dit Hilversum restaurant uit eten. Iedereen had net weer een iets andere smaak, dus er verscheen dan ook een gevarieerd aantal gerechten op tafel. Er waren twee vegetariërs in ons gezelschap, dus zij kozen uiteraard voor een vegetarische optie. Ook in deze categorie was er meer dan genoeg keus. Dit Hilversum restaurant heeft veel aandacht besteed aan de keuzes op de menukaart. Voor iedere gast is er wel een goede optie te vinden in dit Hilversum restaurant. De maaltijden die er het meest uitsprongen waren de butter chicken, murg tandoori, tikka massala en het vegetarische saag paneer. Ook de nan (een soort tarwebrood) was van zeer goede kwaliteit. Een aantal van ons had wel eerder nan gegeten, maar bij dit Hilversum restaurant was de kwaliteit wel duidelijk een stuk beter. Alle maaltijden hadden een goede smaak, je kon echt proeven dat er verse kruiden en ingrediënten gebruikt waren. Degenen die een pittige maaltijd besteld hadden, waren ook zeer tevreden. Het was niet te pittig en niet te flauw, precies goed dus. Zoals je kunt zien, zijn wij allemaal zeer te spreken over dit Hilversum restaurant. Wij kunnen dan ook iedereen aan te raden om zelf India te gaan ontdekken tijdens een avondje uit in deze eetgelegenheid. Als je een Hilversum restaurant zoekt, weet ik zeker dat je met deze keus niet fout kan zitten. Voor aanvullende informatie, zoals het adres en de openingstijden kan je terecht op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn