Ons bedrijf is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid en dat betekende dat wij op zoek moesten naar een nieuwe ruimte voor onze firma. Wij hadden namelijk niet meer genoeg aan het kleine kantoortje waar wij al jaren in zaten. Wij zijn daarom gaan kijken of wij een bedrijfsruimte huren in Enschede konden. Wanneer wij namelijk een bedrijfsruimte huren in Enschede konden, dan zou dat voor ons heel ideaal zijn. Wij zijn gevestigd in de achterhoek en momenteel zitten wij nog in een klein dorpje en dat betekent dat heel veel mensen speciaal naar dit dorpje moeten komen wanneer zij naar ons bedrijf willen komen. Dat is soms problematisch omdat je hierdoor niet de mensen mee kunt pikken die per ongeluk langs je bedrijf komen rijden. Wanneer wij een bedrijfsruimte huren in Enschede zouden, zouden wij ook reclame kunnen maken in deze stad zelf en dat zou ons waarschijnlijk veel meer klanten opleveren. Bovendien was het ook zo dat wanneer wij een bedrijfsruimte huren in Enschede zouden, wij ook veel centraler gelokaliseerd zouden zijn. Dit zou betekenen dat wij ook beter bereikbaar zouden worden. Wij hebben namelijk veel mensen die met de trein komen en in dat geval is het goed dat je ook in de buurt van een station gevestigd bent. Wij hebben daarom gekeken of wij een bedrijfsruimte huren in Enschede konden en dat hebben wij gedaan door op het internet te gaan zoeken naar geschikte mogelijkheden. Wij kwamen toen terecht bij de mensen van DeBedrijfsmakelaar.nl. Deze mensen hebben ons heel goed geholpen bij het vinden van een goede ruimte voor ons bedrijf. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij in een pand terecht zouden komen waar wij nog jaren zouden kunnen zitten. Als bedrijf is het namelijk niet gunstig om voortdurend te moeten verhuizen omdat je klanten anders niet meer weten waar ze je kunnen vinden.

Via dit bedrijf konden wij voordelig een goede bedrijfsruimte huren in Enschede

Toen wij eenmaal op DeBedrijfsmakelaar.nl terecht waren gekomen, hadden wij al heel snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk een goede bedrijfsruimte huren in Enschede konden. Wij wilden een ruimte met een grote vergaderzaal en ook met een ruimte voor onze werkzaamheden. Bovendien hadden wij drie kantoren nodig en om in de toekomst nog te kunnen uitbreiden, wilden wij graag een kantoor extra. Toen wij gingen kijken voor het bedrijfsruimte huren in Enschede hebben wij dit allemaal aangegeven en toen zijn de mensen van deze site voor ons op zoek gegaan. Zij vonden al heel snel heel veel moois. Dat hadden wij niet verwacht. Wij meenden dat het bedrijfsruimte huren in Enschede heel veel tijd zou gaan kosten, maar niets was minder waar. Wij zijn daarom blij dat wij deze site hebben geraadpleegd voor het bedrijfsruimte huren in Enschede omdat wij uiteindelijk een prachtige ruimte hebben weten te vinden voor een heel scherpe prijs. Mocht u ook een bedrijfsruimte huren in Enschede willen, dan kan ik u deze pagina van harte aanbevelen. Hier vindt u heel veel mooie ruimtes die voor zeer scherpe prijzen worden verhuurd.

Deze site heeft ons heel goed geholpen

Toen wij eenmaal op de site van dit bedrijf terecht waren gekomen, hebben wij al heel snel een goede ruimte aangeboden gekregen. Dat is ons heel erg goed bevallen. Kortom:

  • Op DeBedrijfsmakelaar.nl kunt u heel mooie panden vinden
  • Wij vonden hier een zeer betaalbare ruimte
  • De service van deze site is heel erg goed

Kijk voor het actuele aanbod van panden ook even op de site van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn