Ik rijd al een tijd bij een prachtige manege die regelmatige wedstrijden houdt. Het was mogelijk om tegen heel aantrekkelijke prijzen hier te rijden, met mijn eigen paard. Ze weten hier bovendien goed wat mooi tuig is. Ik kon via de manege en De Lemelerij aan prachtig tuig komen voor mijn paard. Het ‘ideal tuig’, is in mijn ogen inderdaad ideaal. Het heeft een fantastische uitstraling en het zit mijn paard als gegoten. Ik vind het natuurlijk belangrijk dat tuig makkelijk werkt en goed past bij het paard, maar uitstraling is voor mij ook erg belangrijk. Ik ben blij dat ik via De Lemelerij in aanraking ben gekomen met ideal tuig. Ik wist wel dat het bestond, maar had er nog nooit mee gewerkt totdat een andere ruiter op de manege liet zien hoe mooi het was. Ik wist direct dat ik het ook wilde hebben voor mijn paard. Ik ben toen gaan informeren bij de manege en zij wezen me door naar De Lemelerij. Hier hebben ze alles op het gebied van ruitersport, en dus ook ideal tuig. Wat een geluk dat ik hier tegenaan ben gelopen. Ik vind het heerlijk om paard te rijden, mijn paard te verzorgen en mij en mijn paard extra mooi uit te dossen voor een wedstrijd. Tijdens een wedstrijd krijg je immers ook punten voor de aankleding van jou en je paard als geheel. Ik weet zeker dat mijn nieuwe ideal tuig daar positief aan bijdraagt. Ook op zoek naar functioneel en mooi tuig? Kijk dan eens naar ideal tuig via de website van de Lemelerij: delemerij.nl. Naast ideal tuig is hier ook andere tuig te vinden, plus kleding voor ruiters en andere toebehoren voor de ruitersport.

Ideal tuig aanschaffen

Ideal tuig aanschaffen kan eenvoudig via De Lemelerij. Het is wel verstandig vooraf te overleggen met een medewerker van De Lemelerij. Overstappen op een nieuw soort tuig, ook het ideal tuig, kan niet zomaar. Het is van groot belang dat het tuig past bij jou en het paard. Omdat het paard veel in contact is het met tuig kan het rijden in kwaliteit achteruit gaan bij tuig dat niet bij het paard past. Bovendien kun je geen tweedehands tuig gebruiken van een ander paard. Het tuig moet echt bij het paard passen. Voor advies op maat kun je een afspraak maken met De Lemelerij. Hiervoor kun je contact opnemen via de website (http://www.delemerij.nl/), of bellen met de winkel. Er is altijd wel iemand die je te woord kan staan en je advies kan geven over een product. Dan kun je met een gerust hart over gaan tot een aankoop.

Meer toebehoren voor de ruitersport

De Lemelerij biedt niet alleen diverse soorten tuig, waaronder het ideal tuig, maar ook trailers, kleding en aanhangers. Daarnaast zijn er in de webshop ook:

  • Hoofstellen
  • Zadelsingels
  • Halsters
  • Dekens

Deze en meer toebehoren zijn onmisbaar voor het rijden en verzorgen van een paard. Ik heb op de manege inmiddels wat meer rondgekeken naar mooie materialen. Als ik iets zie waar ik blij van word kijk ik eerst even op de website van De Lemelerij of ze het toevallig in het assortiment hebben. Vaak is dat het geval, en bestel ik het online. Hartstikke handig om een vast adres te hebben voor alle spullen die ik nodig heb voor mijn sport. Ik ben er heel blij mee en hoop nog jaren voort te kunnen bouwen op de ervaring van de medewerkers van deze ruitersportwinkel.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn