Sushi bestellen in Amsterdam wordt door heel veel mensen gedaan. Het is een gezonde maaltijd die op verschillende tijden van de dag gegeten kan worden. Sushi bestellen in Amsterdam kan via Fresh2go.nl. Hier kan veel verschillende sushi besteld worden. Bijvoorbeeld de Maki rol in zowel groot als klein formaat, sashimi, allerlei salades en gunkan. Op het menu is duidelijk te zien om hoeveel stuks per portie het gaat. Sushi bestellen in Amsterdam gaat gemakkelijk en snel via de telefoon of door online een bestelling te plaatsen. Hier kunt u meteen aangeven wat u wilt hebben en rekent u daarna digitaal af. De bezorgers komen bij u thuis om de maaltijd te brengen. Via enkele klikken bent u dus voorzien van een gezonde en heerlijke maaltijd. Naast de losse sushi is het ook mogelijk om een bepaalde box te kopen. Hier zitten verschillende soorten in die per box verschillen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vegetarische versie te bestellen of een grote party mix die voor een groep vrienden, collega’s of familie echt een uitkomst biedt. Het bestellen zelf gaat eenvoudig via de website. U vult uw postcode in en krijgt meteen de kaart van de vestiging waar u het dichts bij in de buurt woont. Zo kunt u ook rekenen op de kortst mogelijke bezorgtijd. Heel handig wanneer u veel mensen over de vloer heeft die honger hebben en op eten zitten te wachten. Ook voor feesten is online sushi bestellen in Amsterdam een uitkomst. Wanneer u liever sushi in de winkel op komt halen na de bestelling is dat ook mogelijk. De drie verschillende vestigingen van Fresh2go in Amsterdam hebben grotendeels dezelfde kaart, maar per locatie zijn er ook een aantal gerechten die daar speciaal worden gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om steeds weer nieuwe gerechten te proeven die van hoge kwaliteit zijn. Extra voordeel is te verkrijgen via de website. Door hier te bestellen krijgt u bij elke bestelling een gratis handroll. Ook hier is een keuze mogelijk, zowel vegetarisch als met vis.

Verschillende soorten sushi bestellen in Amsterdam

Bij Fresh2go is het mogelijk om veel verschillende soorten sushi te bestellen, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor een bentobox. Dit traditioneel Japanse gerecht bestaat uit verschillende soorten groenten met vlees of vis en rijst. Zeer gezond en net zo makkelijk te bestellen. Ook is dit gerecht goed te combineren met enkele stukken sushi voor en goede maaltijd. Elke dag wordt er een nieuwe combinatie van ingrediënten samengesteld, zodat er steeds weer wat nieuws te proberen valt. Een goede reden dus om hier sushi te bestellen in Amsterdam. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Goede kwaliteit sushi
  • Lage prijs
  • Snel thuisbezorgd na online bestelling

Met deze voordelen kunt u net zo vaak sushi eten als u zelf wilt. Bij een bestelling van een bepaald bedrag vervallen de bezorgkosten en kunt u dus voordelig uw eten thuisbezorgd krijgen. Het hangt af van de plek waar u woont hoe groot de bestelling moet zijn. Dit kan via de website worden opgevraagd door het invullen van de postcode. Uiteraard vervallen de verzendkosten volledig wanneer u beslist om de sushi af te halen. Sushi bestellen in Amsterdam was nog nooit zo voordelig! De hoge kwaliteit van het eten zorgt er daarnaast voor dat deze gerechten vaak gegeten kunnen worden. Sushi bestellen in Amsterdam kan ook voordat u wilt gaan eten. Het staat dan bijvoorbeeld voor u klaar wanneer u thuiskomt van uw werk. Alle ingrediënten die gebruikt worden om de sushi te maken zijn van de hoogste kwaliteit en worden elke dag vers aangeleverd. Elk stukje sushi dat u eet is dus zo vers mogelijk. De bezorgtijden zijn van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur. Hierdoor kunt u zowel als lunch of als avondeten sushi bestellen in Amsterdam. Maar ook wanneer u later aan tafel gaat of juist graag een gezond tussendoortje wilt, kunt u zonder probleem bestellen. In het weekend wordt er tussen 15.00 en 22.00 uur bezorgd en is het dus nog steeds goed mogelijk om een late lunch van heerlijke sushi te eten.

Bestellen voor zakelijke partijen

Wanneer u voor en grote groep sushi wilt bestellen in Amsterdam kan dat gemakkelijk door te klikken op het catering menu. Hier bestelt u net zo gemakkelijk online of via de telefoon, maar krijgt u wel 10% korting bij elke bestelling. Voor grote hoeveelheden is het makkelijk om meteen te zien waaruit er gekozen kan worden. Alle soorten sushi zijn mogelijk, maar ook kunt u verschillende lunchboxen bestellen. Ideaal voor een belangrijke vergadering waar een stevige lunch goed bij past. Daarnaast zijn er veel populaire gerechten samengesteld, waardoor u ook met minder kennis van sushi het beste in huis haalt. Sushi bestellen in Amsterdam is hier dus ook voor de zakelijke markt zeer voordelig. Ook is het mogelijk om drankjes bij het eten te bestellen zoals verschillende frisdranken. Sushi bestellen in Amsterdam gaat gemakkelijk via de website door uw keuze door te geven en online te betalen. Onze bezorgers brengen het eten zo snel mogelijk naar uw werkplek of bij u thuis. Hier kunt u genieten van de beste kwaliteit sushi die u zelf heeft besteld. Wanneer u vragen heeft over sushi bestellen in Amsterdam kunt u uiteraard contact opnemen. Wij helpen u graag verder bij het samenstellen van de perfecte maaltijd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn