campingdeberken - BrasserieOp vakantie gaan doen bijna alle Nederlanders, maar soms is de vakantie veel te druk en moet er veel te veel worden gedaan om echt goed tot rust te komen. Wanneer u in eigen land op vakantie gaat is er al veel minder stress aan verbonden. In eigen land hoeft u namelijk niet veel te regelen voor het vervoer. Niet in en uit het vliegtuig met veel bagage en zoeken waar u heen moet. Ga gewoon met de auto op pad naar een leuke camping en ervaar het zelf. Het is dan natuurlijk wel verstandig wanneer u een camping vindt waar alles goed is geregeld. Deze campings hoeven helemaal niet zo veel duurder te zijn, maar u kunt dan wel rekenen op veel luxe. Zo’n camping is zonder twijfel Camping de Berken in Gasselte. Hier kunt u een heerlijke vakantie tegemoet zien met het hele gezin. Ook het eten is zeer goed geregeld. Natuurlijk zult u enkele dagen op de camping ook zelf koken bij de tent, maar het is absoluut aan te raden om ook naar de fantastische brasserie te gaan. In de brasserie van Camping de Berken kunt u heerlijk eten. Of u nou zin heeft in een goed ontbijt, een stevige lunch of een heerlijk avondmaal, u kunt het hier allemaal krijgen. Bij deze brasserie zijn verschillende mogelijkheden:

  • Buitenspeeltuin en binnenspeelhoek voor de kinderen
  • Er wordt uiteraard gewerkt met streekproducten
  • Vanaf 18.00 uur kunt u ook eten afhalen

Sla de brasserie dus zeker niet over bij uw bezoek aan deze camping. U kunt hier gemakkelijk meerdere keren per week komen eten of gewoon even binnenlopen voor een heerlijke kop koffie. Daarnaast is het mogelijk om er langere tijd te zijn wanneer het bijvoorbeeld slecht weer is. Dan wilt u niet graag in uw tentje op het veld zitten en kunt u plaats nemen aan de speciale leestafel. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen.

Een leuke speelhoek in de brasserie

Wanneer je als ouders ook eens lekker rustig wilt kunnen eten en van de vakantie wilt kunnen genieten is het belangrijk om een goede plek te vinden voor de kinderen waar zij zich helemaal uit kunnen leven. In de tussentijd kunt u dan gezellig samen aan het eten gaan en ook eens echt tot rust komen. Bij de brasserie vindt u niet alleen een mooie speeltuin buiten, maar ook een goed ingevulde speelhoek in de brasserie zelf. Het is dus ook zeker mogelijk om de kinderen met slecht weer aan het spelen te krijgen. Bent u geïnteresseerd wat de mogelijkheden voor u zijn? Dan kunt u altijd even contact opnemen. U kunt uiteraard bellen, maar een email sturen kan ook. U weet dan meteen alles over de brasserie, nog voordat u op de camping bent aangekomen.

Eten afhalen

Voor veel mensen die gaan kamperen draait het tijdens de vakantie vooral om niet al te veel doen. U heeft met moeite uw tent opgezet en dan is het tijd om van de rust te gaan genieten. Wanneer u geen zin heeft om te koken op het gasstelletje, is het een heel goed idee om eten af te gaan halen. Bij de brasserie van Camping de Berken kunt u tot 18.00 uur allerlei heerlijke snacks en patat afhalen. Dan heeft u binnen korte tijd een prima maaltijd voor de vakantie op tafel staan. U kunt van te voren telefonisch bestellen en dan wordt er gezorgd dat alles al staat te wachten. Wat wilt u nog meer? Neem dus snel een kijkje in de brasserie en geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn