Maakt u ook te vaak mee dat u ’s avonds nog uren bezig bent met het bijhouden van hoeveel uur een werknemer van u heeft gewerkt in een bepaalde maand? Of bent u op zoek naar een systeem waarbij uw medewerkers overal en altijd kunnen zien wanneer ze ingeroosterd zijn? Als horeca-ondernemer is het soms niet makkelijk om dit voor elkaar te krijgen, omdat u niet altijd met vaste werktijden werkt. Daarom is het slim om te kiezen voor een nieuw roostersysteem. Horeca ondernemers blijken er veel baat bij te hebben, omdat ze dan meer tijd overhouden voor echt ondernemen. En dit geldt waarschijnlijk ook voor u! Dus bent u nou ook wel geïnteresseerd in zo’n vernieuwend roostersysteem? Horeca is de branche waarin u werkzaam bent? Dan bent u bij Prokx Payroll Professionals aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en hebben voor iedere onderneming een passend roostersysteem. Horeca is een bedrijfstak waarin dit ontzettend gewenst blijkt te zijn, zo’n speciaal roostersysteem. Horeca bazen kunnen zich namelijk op deze manier weer op hun eigen taken richten, in plaats van dat ze de administratie zitten te doen. Het is zeker dat ook u beter wordt van een door ons ontworpen roostersysteem. Horeca gelegenheden doen het een stuk beter als ze ons inschakelen, omdat ze een grote taak uit handen geven. Wij houden alle uren bij, of laten dat in feite door het systeem doen. Wij kunnen roostersystemen ontwikkelen voor ieder soort bedrijf en wij zijn dan ook van alle markten thuis. Twijfel dus niet langer en kies ook voor ons roostersysteem. Horeca eigenaren varen er wel bij! Als u voor Prokx kiest, dan gaat u echt voor een totaaloplossing, omdat wij ook uw medewerkers maandelijks uitbetalen via payroll. Kortom, wij bieden u alles wat u wilt!

Zoekt u een roostersysteem? Horeca is uw branche?

Het is een feit dat als het gaat om de behoefte aan een goed werkend roostersysteem horeca geen uitzondering is. Juist in deze bedrijfstak zijn de uren flexibel, zijn er veel verschillende werknemers aan het werk en is er een snel verloop. En dan is de vraag naar een transparante en efficiënte manier van inroosteren erg groot. Dat zal voor u niet anders zijn. Klinkt dit nou ook allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u gaat kiezen voor een dergelijk roostersysteem? Horeca ondernemers hebben massaal aangegeven dat zij onze systemen erg prettig vinden werken, dat zij dit als een verademing ervaren. Als u wilt weten of dit ook voor u geldt, dan kunt u gerust even contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over dit roostersysteem. Horeca is een van de bedrijfstakken waarvoor wij systemen ontwikkelen. Wij hebben een dergelijk systeem geheel toegespitst op de dingen die er nodig zijn in dit vakgebied. Zo hebben wij bijvoorbeeld een mogelijkheid ingebouwd dat medewerkers via hun smartphone kunnen kijken in het roostersysteem. Horeca gelegenheden kennen veel jonge werknemers, die alles via de telefoon doen. En dat is het natuurlijk wel zo handig als ze daar hun rooster kunnen bekijken. Uiteraard kunnen wij het ons goed voorstellen dat u nog meer vragen aan Prokx Payroll Professionals hebt. In dat geval raden wij u aan om even contact met ons op te nemen door:

  • ons even te bellen, als u graag direct een van onze medewerkers wilt spreken
  • ons een e-mail te sturen, met daarin uw vraag over een roostersysteem horeca
  • het contactformulier op onze website prokx.nl in te vullen, waarna wij zo spoedig mogelijk een reactie sturen

Hoe dan ook hopen wij in ieder geval binnenkort iets van u te horen!

Profiteer ook van onze geweldige en voordelige service

Als u zoekend bent naar een geschikt roostersysteem, horeca uw vakgebied is en u beslist niet te diep in de buidel wilt tasten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren namelijk erg lage tarieven voor een goed roostersysteem. Horeca roostersystemen vormen daarop geen uitzondering. Wij houden er namelijk helemaal niet van om onze klanten met te hoge prijzen te confronteren. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij Prokx een stuk voordeliger uit bent. Bij ons hoeft u er namelijk niet bang voor te zijn dat u te veel geld neer moet tellen voor een deugdelijk roostersysteem. Horeca is een van de gebieden waar wij veel werk voor doen. Wij hebben hier dan ook ons specialisme van gemaakt. Wij kennen de branche door en door en dit maakt dat u aan ons een zeer betrouwbare partner hebt als u op zoek bent naar een goed functionerend roostersysteem. Horeca is een bedrijfstak die wij op ons duimpje kennen en daarom is uw urenadministratie bij ons in goede handen. Om u gemakkelijker een keuze te kunnen laten maken, sommen wij graag de voordelen van onze roostersystemen even voor u op:

  • een eenvoudige manier van urenregistratie
  • snel zien wie er op dit moment beschikbaar is om te werken
  • herinneringen wanneer contracten aflopen
  • werknemers hebben de mogelijkheid om hun rooster op hun telefoon te raadplegen
  • een geïntegreerde weersvoorspelling
  • en nog veel meer

Kortom, dit is alles wat u nodig hebt! Meldt u vandaag nog aan bij Prokx!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn