Bij Esteworld zorgen wij voor de beste haartransplantatie. U heeft als u bij ons kiest voor een transplantatie direct contact met onze kliniek. Er komt dus geen tussenpersoon bij kijken en dat maakt dat het maken van een afspraak sneller gaat dan bij andere klinieken. Wij verzorgen altijd een gratis consult en u kunt rekenen op uitstekende nazorg van een specialist in Nederland. De haartransplantatie wordt uitgevoerd in Turkije. Er wordt altijd gezorgd voor een zeer lux en prettig verblijf in een hotel. U laat zich als u kiest voor Esteworld behandelen in de beste kliniek op het gebied van haartransplantaties. Daar kunt u bij ons op rekenen. Als kliniek zijn wij goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Dat betekent dat wij niet alleen zeer goed, maar ook zeer betrouwbaar zijn. Wij bieden u altijd garantie op het resultaat van de haartransplantatie. Wij verzorgen uw komst van het begin tot het eind. Daarom wordt de transplantatie door mensen die u voorgingen vaak omschreven als een prettige algemene ervaring. Onze, zoals wij het ook wel plegen te noemen, ‘vip service’ biedt u een heerlijk hotel en verzorging van begin tot eind. Uw vervoer wordt geregeld door onze eigen chauffeurs. De haartransplantatie wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg. Hij wordt tijdens de behandeling altijd ondersteund door een team van assistenten. U kiest voor een haartransplantatie bij Esteworld om de volgende redenen:

  • wij hebben goedkeuring van het ministerie van Volksgezondheid
  • wij verzorgen de hele behandeling van het begin tot het eind
  • wij werken met ervaren personeel en kundige chirurgen
  • wij hebben het keurmerk van de Nederlandse haarstichting
  • de behandeling wordt altijd uitgevoerd door de beste chirurg

Haartransplantatie: kaalheid opheffen

Esteworld houdt zich bezig met het mooier maken van mensen en dat doen wij met de beste artsen en specialisten. Kaalheid is voor veel mannen een vervelend probleem, maar gelukkig hebben deze mannen tegenwoordig de mogelijkheid om te kiezen voor een haartransplantatie. Kaalheid of haaruitval komt echter niet alleen bij mannen voor. Ook vrouwen kunnen met het probleem te maken krijgen. Oorzaken van haaruitval kunnen zijn hormonale veranderingen of stress. Ook genetische gevoeligheid speelt een grote rol bij haaruitval. Een haartransplantatie kan de oplossing bieden. Natuurlijk kunt u ook kaal worden door een traumatische gebeurtenis of een ongeval. Het verlies van het haar is vervelend en mensen die er mee te maken krijgen voelen zich er vaak onzeker over. Deze mensen worden ontzettend blij van het idee dat er een oplossing is. Deze oplossing vinden zij sinds jaar en dag bij de transplantatie van Esteworld. Een haartransplantatie is pijnloos en het is een zeer goede manier om uw kaalheid op te heffen. Haaruitval begint bij mannen meestal met het uitdunnen van de haarlijn. Ook op de kruin zal het haar uitdunnen. U kent de inhammen wel die steeds dieper worden op het voorhoofd. Het gebied van het haar dat over het algemeen niet snel uitvalt wordt door artsen ook wel ‘de eeuwige krans’ genoemd. Door haarzakjes uit dit gebied te verplaatsen naar de gebieden waar het haar uitvalt, zal uw haar weer beginnen te groeien. Dat is wat wij doen tijdens een haartransplantatie. Vele tevreden klanten kozen dan ook voor deze mogelijkheid omdat uw haar zelf weer gaat groeien en dat geeft u een zeer goed gevoel. Om haaruitval tegen te gaan zijn er veel dingen die u kunt doen en gebruiken. Zo zijn er verschillende medicijnen op de markt die er voor zorgen dat uw haar niet verder uitvalt. Ook zijn er shampoos te koop die er voor zorgen dat u minder last heeft van haaruitval. Maar het nadeel van dergelijke producten is dat ze bijwerkingen hebben. Ook is het zo dat de producten alleen werken als u ze altijd gebruikt. Zodra u stopt deze producten te gebruiken zult u weer last krijgen van haaruitval en dat is een probleem dat u alleen maar op kunt lossen door een haartransplantatie.

Niet langer onzeker over kaalheid

Mannen die kaal worden hebben daar vaak grote problemen mee. Zeker jonge mannen vinden het heel erg vervelend. Er zijn jongens die al vanaf hun twintigste levensjaar met het probleem te maken krijgen. Kaalheid is vervelend en het kan een leven echt beheersen. Veel mannen die kaal worden kiezen er dan ook voor om hun hele hoofd kaal te scheren. Dat is het alternatief. Maar gelukkig heeft u tegenwoordig nog een andere mogelijkheid, en dat is de haartransplantatie van Esteworld. Kies bij ons voor deze behandeling en u heeft weer een mooie kop met haar. Wij zorgen er altijd voor dat uw behandeling slaagt en als er om een bepaalde reden bepaalde haarzakjes niet pakken of de behandeling slaagt maar gedeeltelijk, dan doen we alsnog een extra transplantatie, net zo lang tot het gewenste resultaat wordt bereikt. Wij willen enkel en alleen het beste resultaat leveren en dat is dan ook waarom wij u deze service in de vorm van garantie bieden. Ga niet langer gebukt onder de onzekerheid van uw kaalheid en maak een afspraak met een van onze specialisten in Nederland. U heeft ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Uiteraard is het aanvragen van informatie of een offerte volledig kosteloos. Vele tevreden mensen kozen er voor om een transplantatie te laten uitvoeren door Esteworld en zij vertelden dat zij zeer tevreden waren en zijn met het resultaat. U hoeft zich niet meer onzeker te voelen, want de oplossing vindt u hier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn