U bent opzoek naar een goedkope kinderkamer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen leuke decoratieve accessoires om de kinderkamer van uw kind om te toveren tot een waar paradijs. Veel kinderkamers zijn erg duur, dure bedden, allerlei dure accessoires en speelgoed. Maar het hoeft niet duur te zijn. Bij ons kan een kinderkamer ingericht worden met elk budget. Dat maakt het voor uw kind een echte verrassing en geeft het u extra plezier om uw kind te verrassen! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met accessoires die uw kinderkamer compleet maken. Van wanddecoratiesets tot dekbedovertrekken. Maar ook bekers, bordjes of andere leuke kleine accessoires die ook nog eens leuke kleine cadeautjes kunnen zijn. Zo wordt het inrichten van een kinderkamer een echt feest. Met al onze verschillende bekende thema’s van o.a. Disney, Looney Tunes, bekende films, tv series, videospellen en bands weten wij zeker dat ook u, de kamer van uw kind om kan toveren tot een ware slaap of speel paradijs!

Kinderkamer omtoveren tot waar paradijs

Bij ons is het niet moeilijk om iedere kinderkamer, groot of klein, in te richten tot uw kinds favoriete en vooral ook eigen plekje. Kinderen vinden het heerlijk om te spelen met fantasie en magie. Wat is er dan leuker dan hun eigen plekje om te toveren tot hun eigen veilige en leuke ontdekkingsparadijs? Uw kind heeft vast een favoriet karakter uit een film, tv serie of misschien een muziek artiest of band. Kinderen die zich ontwikkelen identificeren zich elementen en gebeurtenissen uit hun omgeving. Met het identificeren leren ze al spelenderwijs zichzelf te ontwikkelen. Wat is er leuker dan de prikkeling die hun favoriete karakter uit een film of serie ze geeft, dichtbij te brengen, tastbaar te maken en de magie in huis te nemen? Zo creëert u samen met uw kind de meest ideale kamer waar hij of zij samen met u veilig kan spelen, ontdekken en ontwikkelen. Maar natuurlijk ook waar uw kind heerlijk kan slapen en dromen van alle beleefde avonturen! Wij hebben de leukste accessoires voor u op een rijtje gezet in onze webwinkel, zodat u geheel gemakkelijk en overzichtelijk een kijkje kunt nemen in de leukste kinderkamers en kinderkamer accessoires. U weet als geen ander wat uw kind leuk vindt en wat het beste bij hem of haar past. Maar natuurlijk ook er precies nodig is om de kinderkamer van uw kind om te toveren tot een waar paradijs. Wij bieden verschillende kinderkamer thema’s aan waar u uit kan kiezen. De thema’s zijn voor jong en oud, van peuters tot pubers. We hebben veel thema’s van tv-series, (animatie)films, videospelletjes, verschillende soorten sport en bands. Kortom voor iedereen is er wel iets leuks te vinden! Een kamer is niet compleet zonder accessoires maar misschien ben je wel opzoek naar een hele kinderkamer. Wij bieden verschillende slaapkamer elementen aan die de kamer omtoveren, maar bieden u ook losse accessoires of elementen aan die het plaatje compleet kunnen maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en u zult zien, het is voor iedereen mogelijk om die speciale slaapkamer te realiseren. Een greep uit de kinderkamer elementen waar u uit kunt kiezen:

 • gordijnen
 • dekbedovertreksets
 • matjes
 • canvas schilderijen
 • bedden
 • wanddecoratiesets
 • muurstickers
 • afvalbakjes
 • lampen
 • kapstokken
 • deurbellen
 • naambordjes
 • opbergsetjes
 • klokken en wekkers
 • groeimeters
 • stoelen en zitzakken
 • matrassen

Doordat wij werken met losse elementen, zit u niet vast aan een bepaalde prijs. Zo kunt u een kinderkamer met ieder budget inrichten. Het maakt het ook mogelijk om de kamer zo te stijlen dat het niet teveel prikkels geeft maar precies ingericht wordt zoals uw kind het nodig heeft en graag wilt. Op deze manier kunt u kiezen om een hele kamer opnieuw in te richten, maar ook om de huidige kinderkamer te restylen met enkele leuke accessoires uit ons assortiment. Iedereen is anders, ieder kind vindt andere dingen leuk en wij maken het mogelijk om de kinderkamer echt een eigen plek te laten worden, fantasierijk, magisch, uitdagend, speels en uniek op ieder zijn eigen manier! Door verschillende thema elementen te combineren weet u zeker dat uw kind straks slaapt in de kamer van zijn of haar dromen!

Leuk cadeau voor een ander kind

Bent u opzoek naar iets leuks voor een ander kind als cadeau en weet u niet wat hij of zij echt leuk vindt? Dat is geen enkel probleem, wij hebben voor u ook cadeau bonnen zodat het kind deze vrij kan besteden in onze webwinkel met ons zeer uitgebreid assortiment. We weten zeker dat er altijd iets leuks voor hem of haar bij zit. Of het nu gaat om kleine leuke artikelen zoals haarspeldjes, bekers, stickers, school set of grotere artikelen zoals handdoeken, dekbedovertrekken, lampen of gehele decoratiesets voor een kinderkamer. Alles is mogelijk, van klein tot groot cadeau budget en onze cadeaubonnen zijn er al vanaf €2,50. Dat is nog eens een leuk cadeautje! Wilt u toch liever een echt cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook. Voor iedere gelegenheid zoals bijv. verjaardagen, kerstmis en de sint, die bestelt ook bij ons. Maar natuurlijk ook voor andere gelegenheden. Van kleine tot grote cadeaus. Al onze accessoires in de webwinkel maken het mogelijk om er een geweldig cadeau van te maken! Weet u niet precies wat het kind echt leuk vindt? Vraag dan gerust aan de ouders of verzorgers wat het kindje echt leuk vindt. Misschien hebben zij plannen om de kinderkamer veranderen, hebben ze net iets nieuws voor de kamer gekocht waar u een leuke aanvulling op kan geven. Of misschien is het kindje wel een enorme fan van iets en mist deze nog iets in zijn of haar collectie? Omdat wij veel verschillende leuke accessoires voor de kamers en daarbuiten in ons assortiment hebben, maakt het voor u gemakkelijk om een echt leuk cadeau te geven. Dat alles natuurlijk voor ieder cadeau budget. Bij ons weet u zeker het cadeau een ware aanvulling is, dat het kind er echt iets aan heeft. Een cadeau bon is leuk maar een cadeau is natuurlijk altijd leuker!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn